Cum va afecta fiecare semn zodiacal eclipsa de Lună plină în Pești din septembrie 2024

Eclipsa de Lună în Pești din septembrie 2024 aduce schimbări majore pentru fiecare zodie în parte. Iată ce le rezervă astrele tuturor nativilor din zodiac.

Eclipsa de Lună în Pești din septembrie 2024 aduce schimbări majore
Eclipsa de Lună în Pești din septembrie 2024 aduce schimbări majore

Pe 17 septembrie 2024 va fi Lună Plină în pești. Cum va afecta zodiile

Berbecul și efectele eclipsei de Luna

Pentru Berbeci, schimbările majore vor avea loc atunci când se așteaptă mai puțin. Eclipsa constituie un moment prielnic în care să reflecte asupra modului de gândire, emoțiilor interioare, dar și a factorilor de stres care i-au dominat în ultimele luni. Potrivit stylecaster.com, persoanele născute sub acest semn zodiacal ar trebui să înceapă procesul de vindecare și să își depășească limitele pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Taurul și efectele eclipsei de Lună

Taurii vor fi afectați de eclipsa de Lună în Pești pe partea personală, mai exact în privința prietenilor. Se pare că aceștia trebuie să elimine oamenii toxici din viața lor. Eclipsa le va arăta cine este aproape de ei, iar astrele îi sfătuiesc să nu se lamenteze în cazul în care anumite legături pe care le-au sudat cu cei din jur vor dispărea fără nicio explicație.

Gemenii și efectele eclipsei de Lună

Odată cu instalarea eclipsei de Lună, Gemenii vor fi frământați de o singură întrebare: „Ce voi lăsa în urma când o să părăsesc această lume?”. În mod sigur, această zodie își dorește să fie de neuitat, drept pentru care va avea grijă să își ducă planurile la bun sfârșit și să își realizeze cele mai mari visuri pentru a fi mândru de propria persoană. Au o oportunitate uimitoare de a-și realinia scopurile în viață și de a descoperi cine sunt cu adevărat.

Racul și efectele eclipsei de Lună

Eclipsa de Lună îi va conduce pe nativii zodiei Rac acolo unde le este locul. Se pare că este vorba despre călătorie și aventură, despre bucuria și intensitatea momentului. În această perioadă, s-ar putea să fie mai gânditori decât de obicei și să reflecte mai mult asupra înțelepciunii lor.

Leul și efectele eclipsei de Lună

Pentru Lei, eclipsa de Lună se rezumă la bani. S-ar putea să fie vorba despre o datorie mai veche, pe care nu au achitat-o la timp, însă cu siguranță vor reuși să se pună din nou pe picioare și să își îmbunătățească situația materială.

Fecioara și efectele eclipsei de Lună

Pentru zodia Fecioară, eclipsa de Lună înseamnă încheierea unui capitol de viață. Poate fi vorba despre o relație romantică, platonică, profesională sau familială, potrivit sursei citate anterior. Ei bine, indiferent de tipul de relație, se pare că a sosit momentul să vă dați seama dacă merită sau nu să mențineți această conexiune.

Balanța și efectele eclipsei de Lună

Eclipsa va ajuta Balanțele să se echilibreze în muncă și sănătate. A sosit momentul să căutați un regim de viață sănătos și un loc de muncă unde să vă simțiți mai puțin stresați.

Scorpionul și efectele eclipsei de Lună

Scorpionii vor învăța să se răsfețe mai mult, să își pună pe primul loc pasiunile și să fie mai creativi. Pe parcursul lunii septembrie, aceștia se impart între muncă și îndatoririle personale, dar se vor concentra și pe propriile plăceri. Mai mult, aceștia s-ar putea să aibă parte de o nouă relație amoroasă.

Săgetătorul și efectele eclipsei de Lună

Săgetătorii vor fi nostalgici odată cu apariția eclipsei de Lună, drept pentru care sunt sfătuiți să nu se întoarcă în trecut. Cel mai bine ar fi să petreacă timp cu familia și să se implice mai mult în atribuțiile familiale.

Capricornul și efectele eclipsei de Lună

Pentru Capricorni, Universul are un mesaj important odată cu eclipsa de Lună. Se pare că vor avea mai multe premoniții, drept pentru care sunt sfătuiți să își asculte intuiția.

Vărsătorul și efectele eclipsei de Lună

Vărsătorul va fi afectat pe plan financiar, odată cu eclipsa de Lună în Pești. S-ar putea ca această zodie să își dea seama care este, de fapt, valoarea banului. Poate se va atașa prea mult de lumea materială, lucru care nu îi va permite să se concentreze prea mult pe hobby-uri sau atribuții familiale.

Peștii și efectele eclipsei de Lună

Peștii vor primi admirație din partea celor din jur și poate câteva complimente legate de aspectul fizic. Acest lucru le va prinde foarte bine, întrucât în ultimele luni le-a cam scăzut stima de sine. Își vor dori să evolueze, să facă îmbunătățiri pe plan personal și să își depășească toate limitele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
16 09 Click ro jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net