Horoscop 11-17 noiembrie. Capricornii sunt haos, Berbecii în conflict, iar Taurii fac copii

Astrologul Lorina aduce horoscopul pentru perioada 11-17 noiembrie la Click!. Vedeți ce v-au petrecut astrele.

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscop pentru toate zodiile

Berbec 

Posibil conflicte și între colegi, iar asta face dificil lucrul la un proiect de echipă în această săptămână. Dacă vă gândiți că străinătatea v-ar aduce o variantă mai bună, să știți că deocamdată nu curge lapte și miere acolo, ba chiar mi se pare periculoasă o astfel de mișcare pentru voi. Așadar, deocamdată căutați variante în zonă, fiți activi și întreprinzători în apropiere de voi, acceptați noile relații și noii oameni în viața voastră! 

Afectiv, interesant este că nu văd deschidere pozitivă la orizont, nu văd noi relații, nici consolidare a celor existente. 

Odată ce Soarele este-n zodia Scorpion, amoros vouă nu vă oferă deschidere de noutăți  în domeniul de relații. Până nu veți lămuri apăsările vechi și legăturile blocante, nu se petrece nimic fabulos, oricât ar v-ar crește dorința de mai bine, de dezvoltare personală, de momente frumoase alături de iubită sau prieteni, de schimbare de look și grijă de ținuta voastră atunci când mergeți la întâlniri. 

Luați în calcul ideea că,14 ori 16 noiembrie pot fi zile de lămurie între voi și cealaltă persoană sau de călătorii scurte, fie că-s de relaxare, fie de rezolvare de treburi importante! 

Taur 

Devine important ca  deciziile să fie gândite, analizate, neinfluențate impulsiv, pentru ca mai târziu să nu regretați graba. Calculați consecințele, vedeți dacă merită să vă asumați riscuri, verificați proiectele ce vi se propun, să nu fie dubioase, deoarece există pericolul de a vă face iluzii și de a pierde bani. 

Din14 noiembrie încolo, setați-vă intențiile, începeți proiecte noi, satisfaceți-vă ambițiile și aspirațiile profesionale! Tranzacțiile financiare, speculațiile pe acțiuni vor avea succes, o parte dintre voi va putea să obțină popularitate. Nu pierdeți deci oportunitatea astrală, încercați să folosiți toate șansele pe care soarta le va oferi. Dar să aveți un lucru în vedere - echilibrul între profesie și casă. 

Această perioadă este favorabilă pentru concepția și nașterea copiilor și, în general, comunicarea cu copiii va aduce relaxare. 

Spre final de perioadă, euforia va scădea puțin, iar interesele personale vor fi redirecționate către sfera financiară. Acesta nu este un moment bun pentru tranzacții, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, ci pentru căutarea de venituri suplimentare și crearea unei fundații materiale pentru implementarea proiectelor mai mari. 

Gemeni 

Adevărat e că nu vor fi mulți oameni receptivi la voi, iar persoanele nu prea vor asculta ideile și stilul de lucru. Dar aveți răbdare și faceți tot posibilul să evitați certurile, reclamațiile, criticile și tot ce poate complica acțiunile comune. În același timp, atenție căci viteza și încrederea excesivă în puterea voastră, ar duce la greșeli, la încălcări ale propriei siguranțe și chiar răniri! 

Acesta este momentul potrivit pentru colaborare,pentru creativitate colectivă, pentru  rezolvarea problemelor colective și dezvoltarea afacerilor comune. 

Vor exista multe impulsuri emoționale în relațiile cu cei dragi, când micile probleme se pot transforma în cele mai grandioase și dureroase despărțiri. 

Rac 

Intuiția creativă și sfaturile înțelepte pot fi de mare ajutor, astfel încât veți media și consilia înțelept  prietenii și colegii care vă solicită. Aceasta este și o săptămână favorabilă pentru a vă căsători, pentru a începe relații de prietenie și de dragoste, precum și pentru cooperare de afaceri. 

Nu același lucru pot spune despre zilele de 14-15 noiembrie, când vă sfătuiesc să fiți mai atenți la tot și la toate. Atunci, susținerea astrală va scădea, va exista în voi o dorință de retragere, de implicare în creativitate individuală. Opoziția împotriva concurenților se va intensifica, așa că fiți pregătiți de diversiune! 

Financiar, veți căuta în continuare noi surse și metode de creștere a veniturilor obținute prin muncă proprie și probabil că ar fi de dorit să vă axați pe o dorință mai veche, pe o acțiune începută altădată și abandonată. E vremea să o luați în considerare și să vedeți ce ar trebui schimbat acolo pentru a fi pusă în aplicare cu succes pe viitor. 

Leu 

Apar oportunități dar nu prea știți cum să le exploatați. Vă trec idei prin cap, stați pe gânduri prea mult sau pur și simplu oscilați și ocazia trece pe lângă voi. Încercați să fiți detașați, să sesizați proiectele care au acum potențial și nu neapărat profitabilitate imediată, ci gândiți în perspectivă, pe termen îndelungat. E nevoie să vă depășiți temerile, să încercați chiar dacă inițial vi se pare că nu pe tiparul vostru sau nu vedeți deocamdată cum ați putea avea rezultate concrete.

Simultan, nivelul de stres crește, vă este greu să vă bucurați de lucrurile frumoase pentru că vă preocupați prea mult de respectarea cu strictețe a regulilor, de verificarea tuturor celor care vin cu informații sau propuneri. Scepticismul vă face iritabil și impulsiv în acțiuni atunci când se instalează starea de epuizare.

Fiți consecvent în activitatea fizică, nu faceți schimbări din dorința de a fi în acord cu ultimele tendințe și aveți grijă la accidentări, mai ales în zona superioară a corpului–brațe, zona toracică. Stările de angoasă ar trebui să fie un semn să apăsați pedala de frână, să nu fugiți de ce vi se pare nepotrivit, ci să vă confruntați, să căutați să vedeți avantajele și dacă puteți ieși din zona de confort. 

Fecioara 

Dacă vi se pare că toate sunt prea predictibile, puteți încerca să schimbați ordinea acestora. Nu neapărat să schimbați complet lucrurile în sine sau să renunțați complet la unele activități în care ați investit timp și bani.

Se produc schimbări inevitabil în rutină, unele provocate conștient din dorința de a face ceva original sau mai extravagant, iar altele produse de circumstanțe externe. Să vă opuneți, să vă enervați sau să demonstrați rezistență la ce e nou nu e ideea optimă și vă puteți distra chiar încercând să faceți față la o sumedenie de noutăți pe care de altfel le-ați fi ignorat. Măsurați înainte de a tăia legătura cu trecutul și cu ce a fost până acum, faceți planificări și apoi după ce aveți o strategie, acționați. 

Este accentuat sectorul profesional și cariera, apar persoane care vor să vă ia sub aripa lor și totul rămâne la deschiderea voastră. Experimentați noi anturaje, construiți pe bazele grupurilor sociale din care faceți deja parte și căutați permanent să vă ascultați vocea interioară, să nu acționați contra a ce simțiți. 

Balanța 

Lucrați la a vă schimba principii care nu mai sunt de actualitate sau nu mai aduc folos. Resimțiți în paralel, atât dorința de a face tranziția către ceva mai modern, cât și nevoia de o doză de securitate, dar acum ce e familiar și sigur vă poate costa pași din autodezvoltarea personală dacă nu vă asumați unele riscuri.

Folosiți surse de inspirație externe, internet, prieteni din alte părți ale lumii care au diferite perspective și un alt fel de înțelepciune. Cercetați și explorați pentru a fi pregătit și hotărât să acționați atunci când se ivește șansa. Aceste călătorii virtuale vă pot trezi dorul de a călători și fizic în anumite locuri, de a relua legături cu anumite grupuri sociale și de a beneficia de sprijin chiar material în ideile care apar acum și pe care le supuneți discuțiilor. Renunțați la autolimitări! 

Scorpion 

Vă sfătuiesc  să acționați în vigoare, în special în a doua parte a săptămânii, când pot apărea noi perspective care promit prosperitate. Așa că, nu fiți dezamăgiți dacă în primele zile o să vi se pară că aveți doar eșecuri și pierderi sau că lucrurile dorite se obțin greu! Aveți răbdare! Sfatul meu pentru acea perioadă este să acționați cu prudență, să evitați conflictele, să nu răspundeți impulsiv provocărilor! Graba poate deveni inamicul numărul 1. 

Vă recomand de asemenea, activitățile individuale, mai ales cele preferate. Veți  avea nevoie de odihnă și de un ritm de viață mai relaxat. Luați însă în calcul și faptul  că situația se va schimba și va trebui să vă implicați în noi afaceri și proiecte, inclusiv în cele familiale.

Așadar, va trebui să vă ocupați simultan de treburile gospodărești și de carieră, deoarece pot apărea acolo probleme urgente de rezolvat. Va fi importantă participarea voastră directă, asta dacă doriți să mențineți stabilitatea relațiilor cu partenerii. E importantă negocierea. 

Săgetător 

Presupunerile pe care le faceți sunt din altă poveste și e posibil să fiți pus la punct. Verificați informațiile și ce vi se pare că e vag sau că nu înțelegeți ca logică din spatele unor acțiuni, ignorați în calcul și planificare propriile interese.

Aveți parte de discuții disciplinare sau care au rolul de a vă arăta direcția corectă spre care să vă îndreptați. Evitați să jucați rolul de antrenor de viață și să contraatacați, să spuneți ce au alții de făcut, însușiți-vă critica care acum e constructivă, deși nu foarte plăcută.

E mai ușor de realizat ajustarea dacă începeți de la primele semne, de la câteva cuvinte sau imbolduri. În special cariera sau reputația profesională vor trebui upgradate, iar asta vine la pachet cu schimbări de anturaj, de opinii legate de ce anume aveți nevoie de la susținători, de experiență sau de un bun marketing. Acceptați că ambele răspunsuri sunt corecte. 

Capricorn 

Ambiguitatea pare să devină o a doua natură. Treceți prin restricții impuse de cei din jur, iar dacă e vorba și de relații legate de moșteniri, gestiune comună a banilor, lucrurile se complică. Stresul vă aduce în punctul în care să admiteți că e nevoie de restructurare, de rearmonizare prin lucrurile simple.

Vă creați un sistem diferit de a reinstaura echilibrul dintre viața personală și muncă, banii comuni și banii individuali și e bine să comunicați. În cazul în care nu vorbiți, nu primiți sprijinul necesar, acționați pe cont propriu în situații în care e nevoie tocmai de negociere și de compromis pentru a câștiga toți cei implicați. 

Starea fizică susține un efort prelungit, dar și aici apar condiționări, căci pentru a rezista la un ritm haotic, trebuie să faceți altceva. Dacă până acum vă săturați cu o cafea și un corn, acum apar pofte atipice. 

Vărsător 

Atrageți în jur  persoane noi, le influențați fără să vă dați seama tot timpul de impactul avut și pierdeți din vedere faptul că e corect să le spuneți cât de mult vreți să vă implicați. Ideile de afaceri sau de evoluție profesională e bine să le împărtășiți, cei din jur vă ajută cu informații sau completări prețioase.

Nu e momentul să și aplicați în practică, întrucât rezultatele nu vor fi cele scontate sau nu se dovedesc îndeajuns de profitabile. Aveți putere de convingere, obțineți cam tot ce vă propuneți de la anturaj, dar atunci când emiteți cereri, gândiți-vă la activități sau dorințe care să aducă un plus pentru toată lumea, de exemplu luați în calcul să organizați o deplasare de relaxare sau pentru un training.

Ceilalți se aliniază ușor la ideile voastre și o să vă bucurați împreună de o sesiune de studiu sau de o companie plăcută.  Evitați activitățile fizice intense și investițiile riscante! 

Pești 

Adunați informații, formulați ipoteze, urmăriți detalii, dar nu luați decizii acum. E un moment de cercetare, de alternare a perioadelor de muncă intensă cu perioade de relaxare. Recomand a acționa doar după ce aveți faptele stabilite, nu numai bazat pe ficțiune sau pe puterea imaginației.

Atenție la ce înțelegeți din comportamentul celor din jur, la cum interpretați afirmațiile și ce replici puneți pe masă. Vă puteți simți agresați sau împinși de la spate să faceți lucruri pentru care vă gândeați că aveți mai mult timp să vă pregătiți și din cauza asta puteți să deveniți răutăcioși în exprimare.

Nu înseamnă să spuneți Da chiar la orice doar pentru a evita discuțiile, dar după ce verificați calendarul, programul și angajamentele anterioare, luați totuși în calcul faptul că nu toți cei din jur au ceva personal cu voi sau nu toți au intenții ascunse. Răspundeți din prima afirmativ la provocări legate de sănătate, de mișcare fizică și planificați întâlniri cu prietenii. 

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel