Horoscop 12-18 august. Leii trebuie să fie ceva mai pragmatici

Află ce-ți rezervă astrele în săptămâna 12-18 august. Anumite zodii au nevoie să se concentreze pe obiective importante, în timp ce pentru unii nativi este o perioadă prielnică să dea frâu sentimentelor. 

image

Berbec

O săptămână în care energiile pentru unii dintre voi se canalizează spre căutarea unui loc de muncă mai bine plătit. Oferte veți avea, care mai de care mai interesante, doar că nu prea veți ști cum să alegeți și nici nu vă sfătuiesc acum. Asta și pentru că nu veți fi în formă, la capacitate maximă fizică și mentală. Dacă o să vă dați seama că sunteți epuizați și obosiți, nu ezitați să vă luați câteva zile pentru odihnă și revenire. Un alt sfat principal pe care vi-l dau, este acela de a nu intra in aventuri, în acele aventuri care presupun fraudare. În caz contrar, sunteți vulnerabili și amenințati nu numai de amenzi grele, dar și de litigii.Iar atunci, nimeni și nimic nu mai ajută pentru a vă consolida credibilitatea în urma unor fapte nesăbuite.

Așa cum spuneam, nu veți fi scutiți de oboseala și apatie, dar acestea sunt "ecouri" ale muncii neobosite de până acum.

Taur

Atenție la solicitările materiale ale unui prieten, căci din cauza banilor împrumutați se poate rupe o relație veche. Luați-vă maximul de garanții și măsuri de precauție pentru a evita astfel de surprize neplăcute!

Poate că veți simți acum scăzută stima de sine la capitolul dragoste. În plus, veți fi chinuiți de suspiciuni și de întrebări asupra realității sentimentelor. Oricât v-ar repeta perechea că vă iubește, îndoiala voastră nu cunoaște limite. Veți dori să plecați, să trântiți ușa, să vă exprimați cu voce tare, după care, din nou o să vă treziți într-un vîrf al pasiunii. Până la sfârșitul săptămânii, până și prietenii vor fi surprinși că s-a făcut liniște în cuplul vostru.

Pentru nativii aflați în căutarea perechii, este posibil ca o nouă poveste de dragoste să intre în viața lor, poveste pe care o ascund cu grijă de ceilalți.

În privința sănătății, vă dau câteva sfaturi-încercați să nu vă suprasolicitați și să vă odihniți mai mult, să evitați companiile zgomotoase și să stabiliți un program alimentar sănătos!

Gemeni

Pentru cei care se vor implica activ în afaceri, în această a doua decadă a lunii se poate dovedi a fi relativ favorabilă, condiția fiind clară - va trebui să vă concentrați asupra celor mai importante lucruri și să nu vă risipiți puterea și energia cu lucruri mărunte sau inutile. Întâlnirile, atât cele de afaceri, cât și cele romantice, pot fi plăcute și rodnice, astfel că inițiativa în această privință va fi răsplătită, voi putând realiza contacte importante care să vă inspire, să vă ajute să deschideți noi oportunități. Cu toate acestea, dorința de a vă canaliza numai pe divertisment, petreceri sau aventuri romantice, poate afecta negativ cariera și planurile de afaceri.

Deși, în general, treburile pot avansa activ, vor fi momente când norocul lipsește, iar voi va trebui să vă ocupați mai cu atenție de chestiuni și probleme, în special dacă ele-s legate de sfera juridică. Este de asemenea important să nu lăsați sentimentele să prevaleze asupra minții, căci altfel, riscați să întâmpinați probleme grave mai târziu.

Rac

Aceste zile pot fi interesante pentru voi și ar trebui să vă așteptați la întâlniri neobișnuite, la oameni deosebiți pe care i-ați putea întâlni în cale, persoane cu greutate în viitorul vostru, care, ori să vă ajute în afaceri, ori să vă devină prieteni buni.

Dragostea și afectivitatea, impresiile vii și stările emoționale pot încărca această perioadă, mai ales pentru aceia care vor fi activ își mai puțin comozi în viața socială. Ceilalți pot doar staționa de data aceasta și pot rata multe oportunități luminoase. Toate acestea vor aduce o stare de spirit bună, mai mult entuziasm, o scânteie de bucurie și optimism.

Tot dintre voi, sunt oameni care pot obține faimă, succes, ieșiri publice la rampă, magnetism care să aducă fani, adică schimbări pozitive. Așteptați-vă și la bune rezultate din proiecte și investiții anterioare, la posibilități de a vă rambursa datorii, la cadouri și oferte.

Cu banii primiți, veți cheltui pentru divertisment, pentru crearea unui mediu frumos și confortabil în jur, pentru vacanțe, călătorii și relaxare.

Leu

Prezența lui Mercur, planeta voastră conducătoare de bani, chiar în casa pe care o conduce, pune pe picioare tranzacțiile de bani, capacitatea de a acționa în mod corespunzător și în mod sistematic. Aceasta va duce în continuare la consolidarea stării financiare. Mulți dintre voi prindeți gustul banilor, căutați proiecte profitabile, veți avea capacitatea de a vedea perspectivele unei anumite afaceri, dar va trebui să acționați rapid și decisiv pentru a nu pierde profitul. Este posibil să aveți ocazia pe baza experiențelor, să porniți o acțiune îndrăzneață, iar asta să implice o călătorie ori chiar schimbare de reședință. Folosiți-vă atitudinea regală din voi, resursele, în așa fel încât să deveniți convingători și diplomați acolo unde este necesar să arătați curaj și asertivitate! Concentrați-vă pe obiective importante, nu de alta dar există tendința de a combina afacerile cu divertismentul, iar asta poate slăbi puterea de a acționa pentru scopuri serioase. Va fi important să nu pierdeți din curaj, să negociați, să atrageți și să convingeți oameni cu idei similare care să ajute să rămâneți consecvenți.

Fecioară

Urmează o perioadă dinamică, în care însuși guvernatorul vostru Mercur va avea un cuvânt de spus. Se preconizează schimbări de planuri, iar unele dintre ele chiar voi o să le inițiați. Mulți veți fi pregătiți pentru acest lucru și veți simți nevoia să abandonați vechile obligații fără speranță, pentru a găsi o nouă soluție la problemele de lungă durată. Veți genera în mod activ idei noi, vă veți arăta întreprinzători, curajoși, îi veți provoca pe ceilalți să-și abandoneze stereotipurile și să încerce într-un domeniu nou. Voi înșivă o să fiți gata să cuceriți noi vârfuri și să nu priviți înapoi. Autoritatea și ambiția vor crește, deci nu vă va mulțumi al doilea rol sau jumătatea de măsură.

Faptul că abandonați chestiuni vechi, unele lăsându-le nefinalizate, poate provoca nemulțumirea altor persoane. Trebuie să fiți mai atenți la problemele financiare, deoarece încrederea în sine și neatenția pot duce la pierderi.

Balanța

Familia și casa vor fi aduse în discuție pentru voi, situațiile traversate făcând parte din rândul celor dificile. Mai mult, potențialul energetic va fi foarte slăbit, așa că, voi înșivă o să aveți nevoie de un ritm calm al vieții. Va trebui să vă mobilizați ca să depășiți perioada stresantă, încercând să nu vă implicați în certurile domestice, să nu provocați pe alții la conflicte. Lipsa de energie poate face să crească iritarea,să deveniți mai enervați și intoleranți, ceea ce poate îngreuna relațiile cu ceilalți din jur. Această perioadă nu este foarte potrivită pentru organizarea de întâlniri importante, pentru semnarea contractelor, pentru mutarea într-un nou loc de muncă. Nu veți percepe corect ceea ce se întâmplă și riscați să greșiți, să subestimați ori să supraestimați pe ceilalți sau chiar capacitățile voastre.

Această săptămână este mai potrivită pentru treburile gospodărești, pentru construirea unei căsuțe de vară, pentru curățenie generală acasă, decât pentru carieră și afaceri.

Scorpion

Urmează o perioadă importantă, axată pe sectorul relațiilor de prietenie și a legăturilor cu frații sau verii. Timpul e bun pentru a vă educa și extinde opiniile, pentru a crea legături noi și promițătoare. Persoane pe care le puteți cunoaște acum, s-ar putea să devină parte din rutina voastră sau chiar să aveți tangențe profesionale pe viitor.

O să vă implicați voit simultan în mai multe proiecte financiare interesante, dar ele dau roade doar dacă alegeți să vă concentrați pe cel mult două.

Nu vă imaginați că nu se vor ivi obstacole și că va fi totul lin, cel puțin în prima parte a perioadei, în primul rând pentru că ideile și viziunea voastră despre ceea ce se întâmplă concret, despre cum se cheltuiesc banii, nu îi va impresiona întotdeauna pe ceilalți. Aveți nevoie de înțelepciune și capacitate de a înțelege oamenii, de a le asculta punctul de vedere și de a abandona unele idei care nu corespund spiritului vremurilor.

Săgetător

E posibil să vă retrageți la un moment dat în singurătatea voastră, să meditați profund, să vă faceți autoanaliza, chiar și „mea culpa” acolo unde este cazul. Spre exemplu, analizați modul în care situațiile de la locul de muncă vă pot influența bunăstarea și sănătatea emoțională. Dacă ajungeți la concluzia că nimic nu este satisfăcător, cred că e timpul să întindeți mai mult aripile și să priviți în zare, spre orizonturi mai largi. Nu spun să acționați acum, pentru că pentru voi în special, este un timp de a finaliza ce e de finalizat, pentru a elibera zona să vină apoi ceva nou. Nu e momentul nici să ieșiți voi în față, ci mai curând să lucrați în spatele scenei ori a ușilor închise. Mai curând alții trebuie să se cațere acum pe umerii voștri, pentru ca voi să vă vedeți în liniște de treabă. Nu ar trebui să forțați acum bătălia pentru ideal și nici să rămâneți cramponați acolo.

Capricorn

Energia astrală vă este favorabilă proiectelor, în special acelora creative, încrederea crește și chiar vă puteți gândi să modificați ori să vă lărgiți sfera activităților. Va crește dorința de autoexprimare și autoafirmare prin intermediul noilor parteneri, veți avea o conștiință trezită și reînnoită, iar asta va determina descoperirea de noi resurse, de noi surse de venit, angajarea în activități mai interesante care să vă ajute la dezvoltarea talentelor și afirmarea voastră. Fiți deschiși la știri, informații, schimbări și transformări, căci pot apărea noi colegi cu propuneri interesante care promit modificări pozitive.

Mulți o să fiți înclinați să faceți schimbări, dar există pericolul de a nu ține cont de interesele partenerilor. De aici, sunt posibile confruntări, ceea ce poate duce la conflicte și pierderi financiare. Ar trebui să țineți cont de toate la întocmirea contractelor, să fiți mai diplomați la locul de muncă, în special în relațiile cu superiorii.

Vărsător

Felul energiilor astrale vouă vă sugerează mai multă relaxare, căci aveți nevoie de odihnă și reîncărcare de baterii. Iluziile și amăgirile pot fi cauzate nu numai de probleme la locul de muncă, ci și de accidentări sau conflicte. De aceea, trebuie să fiți mai atenți nu numai la propriile acțiuni, ci și la ale altora, pentru a nu complica situația. Probabil că nu veți avea suficientă putere pentru a pune în aplicare planurile și, în plus, va trebui să reparați lucruri vechi, să vă îndepliniți obligații deja asumate. Nu recomand să planificați întâlniri importante, să clarificați relații, să semnați contracte, deoarece acestea nu vor aduce rezultatul scontat, ba chiar, în plus, pot apărea riscuri surprinzătoare. Va trebui să cereți și să ascultați opiniile unor persoane cu experiență, ale prietenilor și susținătorilor, să acționați împreună cu aceștia, fără a încerca voi să luați inițiativa. Va fi bine dacă veți avea în vedere să vă puteți înconjura de oameni care să fie gata să își asume o parte din îndatoririle voastre.

Pești

Aveți nevoie să schimbați lucrurile și să vă poziționați altfel față de parteneri, iar asta nu se poate decât umblând la modul de comunicare. Mulți veți fi receptivi la idei și la noile tendințe, veți căuta noi impresii și diversități, astfel încât să puteți folosi schimbări spirituale, să priviți mai optimist în viitor și să construiți planuri de anvergură.

Zilele sunt favorabile pentru vacanțe, călătorii,pentru vizitarea locurilor puternic energizate, precum și pentru găsirea de noi oportunități de dezvoltare și aplicare a talentelor și abilităților pe care le aveți. Așadar, sunteți favorizați astral pentru un stil de viață activ și, în același timp, aveți vigoarea și disponibilitatea necesară pentru a iniția noi acțiuni.

Până la final de perioadă, bazați-vă pe oamenii extraordinari care vă pot schimba viziunea asupra lumii, coordonați-vă cu ei, căci ei vă vor arăta noi modalități de realizare de sine, noi direcții de căutări spirituale și profesionale.

image
image
image
image
image
image
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net