Horoscop 15 ianuarie 2022: Berbecii sunt lipsiți de energie

15 ianuarie 2022

Camelia Pătrășcanu ne spune ce ne rezervă astrele pentru ziua de 15 ianuarie 2022. 

article img

O ușoară confuzie, astăzi. Am avea nevoie să ne încărcăm bateriile, dacă ceilalți ne lasă. Camelia Pătrășcanu, astrologul Antena 3 a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru ziua de 15 ianuarie. 

BERBEC

Berbecii sunt sfătuiți să fie atenți la drumurile pe care le fac astăzi, căci există pericolul de a accidente. 

TAUR

Taurii nu doresc să consume timp și energie. Preferă singurătatea astăzi.

GEMENI

Gemenii au o intuiție foarte bună, iar astăzi ar fi o idee bună să o asculte. 

RAC

Cei din jur solicită ajutorul nativilor Rac, însă aceștia decid să se concentreze asupra propriei persoane. 

LEU

Leii nu prea înțeleg ce li se cere. Poate li se reproșează ceva, dar nu știu despre ce este vorba. Mesaje care poate nu au fost transmise corect, Mercur retrograd și... poate reușesc să le clarifice azi. Refuză o invitație.

FECIOARĂ

Fecioarele se îngrijorează în mod inutil. Le este recomandat să se relaxeze și să nu mai analizeze în amănunt orice eveniment. 

BALANȚĂ

Trebuie să fie atente la drum. Poate nu și-au pregătit foarte bine agenda așa încât trebuie să fie adaptabile și să schimbe lucrurile pe parcurs.

SCORPION

În prima parte a zilei își fac tot felul de probleme și griji materiale și financiare sau li se solicită un ajutor financiar. În schimb, după-amiază sunt mai degajați și chiar se simt foarte bine.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au parte de mici dispute cu colaboratorii, însă situația se va rezolva în cele din urmă. 

CAPRICORN

Pentru Capricorni, tot felul de activități, dar nu pentru ei, ci pentru alții. Nu înseamnă însă și că toată lumea este mulțumită, însă economic ies foarte bine și rezolvă treburi.

VĂRSĂTOR

Au nevoie de libertate. Poate nu știu ce să facă cu ea, dar pur și simplu să piardă timpul le-ar prinde foarte bine. De aceea refuză solicitările, însă după-amiază sunt într-o forma bună.

PEȘTI

Peștii se simt nesiguri și sceptici față de ceea ce le rezervă viitorul. După-amiază reușeșc să se liniștească după ce petrec trimp cu prietenii apropiați.