Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 24-30 ianuarie 2022: Leii sunt creativi

Astrologul Carmen Pătrășcanu a prezentat ce ne prezic astrele pentru săptămâna 24-30 ianuarie. 

image

Carmen Pătrășcanu, astrologul Antena 3, susține că ne așteaptă o săptămână de foc, cu multe provocări și obstacole pe care trebuie să le depășim. Iată previziunile astrale pentru fiecare dintre semnele zodiacale. 

Berbec

Berbecii se îngrijorează pentru finanțele lor și se tem că nu dispun de suma necesară pentru a-și pune în aplicare planurile. Abia spre sfârșitul săptămânii pot respira ușurați. 

Taur

Taurii vor avea o săptămână dificile pentru că opiniile lor nu sunt suținute de către superiori, Luni, marți, miercuri sunt zile în care tensiunea va fi la cote maxime, însă weekend-ul aduce liniștirea situației și găsirea unui consens. 

Gemeni 

Gemenii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție sănătății pentru că au tendința să neglijeze acest aspect. Sunt binedispuși, iar întreaga săptămână decurge lin pentru ei, fără obstacole majore. 

Rac

Racii se concentrează asupra legăturilor personale pe care le au, iar relația de cuplu este una cât se poate de bună. Descoperă faptul că toate grijile pe care și le făceau au fost nefondate. 

Leu 

Leii sunt inspirați, iar toate proiectele pe care le demarează în cursul săptămânii au șanse mari de reușită. În plus, au o carismă aparte, iar punctul lor de vedere este cu ușurință acceptat de către cei din jur. 

Fecioară 

Fecioarele privesc cu obiectivitate și detașare obstacolele care se ivesc și găsesc rapid o soluție. Sfera prifesioanlă este favorizată. 

Balanță 

Balanțele realizează tot ce își propun, iar întreaga săptămână este marcată de reușite. În weekend nu mai au energie pentru a străbate drumuri, așadar se relaxează alături de familie, acasă. 

Scorpion

Scorpionii încep săptămâna cu lipsă de entuziasm, însă situația se schimbă miercuri-joi când îi vor surprinde pe cei din jurul lor datorită atenției la detalii pe care o au. În weekend pot primi vizita unei persoane dragi.

Săgetător

Săgetătorii se concentrează asupra legăturii pe care o au cu prietenii, însă neglijează o parte dintre responsabilitățile pe care le au în cadrul familiei. Așadar, există mici tensiuni pe care trebuie să le gestioneze cu tact și răbdare. 

Capricorn

Capricornii nu au timp pentru odihnă. O săptămână plină de muncă și conversații cu o parte dintre colaboratori. Sunt sfătuiți să amâne deplasările pe o distanță mai mare întrucât starea de sănătate nu este una foarte bună. 

Vărsător

Vărsători vor să se elibereze de nişte responsabilităţi care nu li se par onorante sau în concordanță cu setul lor de valori. Simt nevoia să petreacă timp singuri și evită locurile zgomotoase. 

Pești 

Peștii sunt plini de farmec și contează foarte mult pe persoana care se află alături de ei. Vor lua decizii importante în a doua jumătate a săptămânii. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net