Horoscop lunar Noiembrie. Eclipsa de Lună va juca feste anumitor zodii. Leii au surprize în plan amoros

Ultima actualizare:

Horoscop lunar Noiembrie 2022. Click! vă prezintă ce rezervă astrele fiecărui nativ în parte, în luna noiembrie! Iată previziunile astrologului Click! pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop lunar Noiembrie sursa FOTO (Pexels)
Horoscop lunar Noiembrie sursa FOTO (Pexels)

Berbec

Noiembrie e o lună în care va trebui să utilizați corect abundența de energie pe care universul o trimite. Pe lângă asta, va trebui să înțelegeți că vin momente în viață în care nici curajul de a lupta nu folosește, ci va trebui să acceptați pur și simplu ceea ce se îndreaptă spre voi. Am atras în mod expres atenția la aceste lucruri deoarece poziția guvernatorului vostru, Marte, este precară și vă face pasibili la gafe, irascibilitate sau, din contră, lipsă de reacție acolo unde de fapt ar fi trebuit luate măsuri.

Prima jumătate a lunii este mult mai tensionată decât a doua, așa încât ar fi bine să vă planificați activitățile importante după 15 încolo. Cât despre primele 14 zile, vă sugerez o retragere și încetinire, mai mult timp acordat familiei și prietenilor apropiați.

Financiar, așteptați-vă la cheltuieli neplanificate, eventual luați din timp măsuri acumulând o rezervă disponibilă.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși accidentelor, dar și reactivării unor afecțiuni cronice dacă nu veți acorda atenție la timp semnalelor organismului vostru.

Taur

Influența eclipsei lunare vă apasă și pe voi, aducând la iveală situații nerezolvate altădată. Complicațiile cu care vă puteți confrunta vor bloca înaintarea planurilor voastre așa cum le-ați programat. Diplomația, punctualitatea, asumarea de responsabilități vor ajuta la depășirea cu succes a tensiunilor.

În afaceri, recomand ca după 14 să fiți deschiși la apariția noilor potențiali parteneri, mai ales dacă sunt mai tineri.Ideile lor vă pot deschide căi nebănuite. Publicitatea, comerțul, eventual partenerii colaboratori străini de asemenea vă favorizează.

Financiar, Marte retrograd exact în casa banilor atenționează la investițiile de valoare. Mai curând abțineți-vă de la ele!

Legat de zona sănătății, există vulnerabilitate la răceli, așa că aveți grijă cum vă îmbrăcați! În plus, atenție la alimentația grasă, căci împovărați ficatul și stomacul!

Relațiile afective pot fi supuse testelor și sunt posibile certuri, chiar despărțiri între parteneri. Dacă nu vreți să ajungeți aici, nu puneți și voi paie pe foc sau în conflictele inevitabile, cereți sprijinul familiei!

Celor singuri, nu le recomand acum implicarea în noi relații. Sunteți idealiști și vă puteți înșela în alegerea oamenilor.

Gemeni

Munca va fi prioritară pentru voi în sensul că vi se vor părea împovărătoare obligațiile și sarcinile zilnice și pur și simplu nu mai știți cum să le ordonați că să fiți mulțumiți. Vă sfătuiesc să faceți o analiză amănunțită și să stabiliți prioritățile pentru că nu veți reuși să le faceți pe toate ba, din contră, risipa de energie va bloca și pe acelea pe care chiar ați fi fost capabili să le duceți la bun sfârșit. Puteți cere suportul cuiva, spre exemplu al partenerului și îl veți primi. Tensiunile acestea interne vor dura până la mijlocul lunii. Tot până atunci veți avea și tendința de a le percepe exagerat pe toate, cu riscul ca agitația să vă afecteze sănătatea. Nu luați deci hotărâri sub impulsul stresului și agitației de moment, iar pe cele importante amânați-le!

Cum spuneam, medical, starea de nervozitate poate afecta organismul, iar suprasolicitările complică lucrurile! Căutați să organizați treaba de așa manieră încât să vă puteți odihni zilnic.

Eclipsa de Lună vă activează mai curând intuiția, doar că-i dificil pentru mentalul vostru rațional să o înțelegeți ce spune. Străduiți-vă totuși, acordați atenție mesajelor venite prin vis, căci logica nu va funcționa!

Rac

Dacă ați crezut că scăpați de efectele eclipsei lunare, ați greșit. Voi mereu veți fi influențați de fazele Lunii, pentru că ea vă e guvernatoare. De data asta va influența și va aduce schimbări în relațiile cu oamenii,cu societatea, cu tot ce simțiți din exterior că vrea să vă supună, constrângă, asuprească. E nevoie de reconstrucția tipurilor de relații pe care le veți accepta sau de care vă veți indepărta. În funcție de ele, vă veți putea stabili ulterior obiectivele în viață.

Profesional sau financiar, noiembrie nu vine cu efecte waw!, decât poate pentru acei nativi care lucrează în domenii creative. În rest, nici măcar suportul celor din familie nu-l veți avea, darămite pe acela al persoanelor pe care cândva vă bazați!

Cei aflați în mariaj, vor fi afectați de problemele partenerului, fie că vor fi de sănătate, fie de salariul acestuia, de jobul lui.

În procesele de partaj, ceva tărăgănează, apăsările-s grele și la fel și situațiile de dezbatere moșteniri.

Așadar, nu faceți planuri pentru că vor apărea situații neașteptate care le vor da peste cap, nu vă supraestimați puterile, pentru că nu le aveți, amânați treburile importante pentru decanul 3 de noiembrie!

Leu

Probabil că zona familiei, locul care vă conferă echilibru sufletesc și pacea inimii ar trebui să constituie direcția voastră în noiembrie. Altfel, cariera și profesia vor mânca cea mai mare parte a timpului și tot vă veți simți neîmpliniți. Îmbunătăți condițiile de viață, relaxați-vă alături de cei dragi și creați toate condițiile pentru o viață confortabilă! Nu de alta, dar oboseala acumulată și stresul nu vă vor da voie să beneficiați de rezultatele scontate conform muncii depuse.

Primul decan vă poate demonstra greșeli trecute pe care va trebui să le justificați poate chiar în fața șefilor sau oamenilor legii. Tot atunci, dacă nu vă veți ocupa conștient de casă și familie, atunci o veți face obligați de evenimente neplăcute.

După 11 încolo, situațiile se vor îndrepta spre calea corectă, veți rezolva din ele, veți ajunge la compromisuri și negocieri, veți primi ajutor de la persoane influente.

Dacă aveți în desfășurare afaceri, va veni timpul să implementați noi metode de dezvoltare, să vă implicați în noi proiecte ori să descoperiți un talent creativ care să genereze venituri.

Afectiv, cei singuri își pot descoperi persoana care să îi intereseze, iar ceilalți, se vor implica in activități de ajutor acordat copiilor dacă ei vor solicita asta.

Fecioara

Sectorul muncii va primi suportul energiei lui Marte pentru a învăța, a vă specializa, a căpăta experiență profesională. Mercur de asemenea sfătuiește să nu ratați cursuri, deplasări, întâlniri și tot ce vă poate ajuta să urcați încă o treaptă ori să vă puteți reorienta pe viitor. Grijă doar la dificultățile ce se pot ivi în prima săptămână a lunii, căci veți avea tendința de a trage concluzii greșite!

A doua jumătate a lunii devine mai prietenoasă pentru voi, iar energiile vă vor ajuta să vedeți situațiile și lucrurile corect, inclusiv să legați dialoguri constructive.

În familie, unii membri au nevoie de voi, de atenție și îngrijire, așa că va trebui să vă implicați. De asemenea, nu-i exclus să apară dorința de mutare sau schimbare a ceva din locuință, ori să vă aduceți acasă de lucru de la serviciu.

Financiar, nu veți fi afectați de surprize neplăcute, iar veniturile și cheltuielile se vor încadra în climatul știut. Iar dacă sunteți salariați și la job se va petrece ceva dincolo de puterea voastră de a gestiona lucrurile, vă sfătuiesc să nu luați decizii pripite, ci să mai așteptați.

Balanța

Deși vei avea tendința de a vă încetini acțiunile, nu vă sfătuiesc. E o lună în care trebuie să dozați și să gestionați forțele, nu să vă odihniți.

Cel mai mult vă vor interesa bunurile materiale. Doriți să îmbunătățiți rapid bugetul, astfel încât să nu vă faceți griji pentru nimic în viitor. Recomand găsirea unei alte surse de venit, pentru că situația financiară nu poate fi numită fără nori la ora asta.

Prima decadă a lunii noiembrie poate fi marcată de ciocniri de interese, atitudine fără compromisuri și manifestări dure din partea celorlalți. În această perioadă extrem de volatilă, unii dintre voi se pot confrunta cu eșecuri și calcule greșite într-o afacere comună, lucru care vă poate anula stabilitatea financiară de până azi. Ar trebui să amânați pentru partea a doua de noiembrie orice tranzacții bănești și achiziții costisitoare, orice semnare de contracte, orice tipuri de împrumut. În plus, există tendința de a pierde informații valoroase,așa că faceți duplicat la ele!

Medical, sistemul nervos și tractul digestiv trebuie monitorizate, dar în aceeași măsură aveți grijă și la eventuale accidente casnice!

Scorpion

Cu eclipsa de Lună care afectează direct semnul vostru, până pe 11 noiembrie numai calm și liniște nu veți avea! Se vor ivi tot felul de dificultăți, conflicte și dezacorduri cu partenerii de afaceri sau cu soții. Multe or să se intensifice. Comportamentul, deciziile și acțiunile partenerilor pot fi extrem de imprevizibile. Adoptați o poziție neutră și nu puneți paie pe foc! Presiunea și agresivitatea în astfel de chestiuni nu ajută cu nimic.

Profesional, logica, observațiile și practicabilitatea sunt calități excelente pe care doar trebuie să le folosiți cu pricepere în domeniul de lucru. Instruirea, dezvoltarea profesională și implementarea flexibilă a experienței, iarăși vă vor fi utile. Poate că e timpul să decideți că un singur domeniu de studiu nu este suficient, așa că zic să luați măsuri pentru a vă pregăti de școală.

Medical, aparatul respirator e vulnerabil și trebuie să vă îmbrăcați corespunzător. Altfel, exact Marte guvernatorul vostru va acționa contra prin infecțiile pe care vi le poate aduce-n cale.

Financiar, veniturile pot crește în a doua parte a lunii, pe măsură ce intuiția financiară crește, dacă nu vă mulțumiți doar cu puțin sau dacă nu vă veți opri la jumătatea drumului.

Săgetător

Aproape toată luna, Soarele e ascuns ca-ntr-un bârlog pentru voi, așa încât mi-e greu să nu atrag atenția la riscul de a vă lupta în prima linie cu morile de vânt. Căutați mai degrabă să stați în spatele scenei, acolo să vă desfășurați și să-i lăsați conștient pe alții să devină vizibili pe umerii voștri. Adică acordați-le suport acelora care au cu adevărat nevoie!

Nu veți fi feriți de incidente, care mai de care mai neplăcute. Ele au scopul să vă oblige să finalizați ce ați lăsat în aer, să vă ponderați iritabilitatea și declarațiile nechibzuite. Contrar, nu faceți altceva decât vă câștigați dușmani răzbunători și invidioși.

Noiembrie e o lună în care obligatoriu să puneți sănătatea la loc de cinste. Sunteți vulnerabili la boli, accidente, iar unele se pot solda cu spitalizare. Nu neglijați odihna de calitate, somnul sănătos, plimbările în aer curat și căutați noi surse de emoții pozitive! De asemenea, cineva din familie are nevoie de suport.

A doua parte a acestei luni de toamnă vine cu energii mai blânde, cu întâlniri cu oameni prietenoși și cu puterea de a schimba ceva în bine în viața voastră.

Capricorn

Schimbări și lucruri de rezolvat vin de asemenea și în calea voastră. Mai mult, vin oamenii și rudele să se plângă ori să vă solicite ajutorul. Bineînțeles că trebuie să-l acordați dacă vreți ca energiile să se întoarcă pozitiv spre voi pe viitor.

Veți lucra probabil în echipă, veți avea multe de făcut și toate trebuie rezolvate în ritm accelerat.

Afectiv, vin nori pe cerul senin sau anxietăți de grija copiilor, sau probleme financiare. Oricare dintre astea vă provoacă epuizare emoțională și morală.

Cu Venus într-o casă socială, întâlnirile cu prietenii vă fac plăcere în primele două săptămâni, după care vă veți asculta mai mult, vă veți baza pe sentimentele și emoțiile personale. Ar fi bună o retragere temporară care vă va ajuta la curățarea sufletului și la analizarea a ceea ce se întâmplă. Veți avea iluzii, secrete și fantezii, iar ceea ce vreți să realizați va fi supus îndoielii.

Atenție la tendința unora dintre voi de a vă angaja într-o relație mai neortodoxă, măcar să nu vă stricați reputația! Trecând peste asta, va fi totuși un moment favorabil pentru stabilirea și restabilirea relațiilor, când comunicarea la toate nivelurile va deveni mai constructivă și mai prietenoasă.

Tot în a doua parte a lunii, gestionați-vă corespunzător stocul de bani! Vă sfătuiesc să mai așteptați puțin cu achizițiile și investițiile scumpe.

Vărsător

Prima săptămână are aspecte astrale care nu vă favorizează, accentuează dificultăți, tensiuni, întoarce lucruri nerezolvate care de urgență necesită atenție inclusiv în viața personală.

Din decanul 2 însă, munca vă poate îndemna spre culesul roadelor. Așadar, o funcție nouă, un job nou, un proiect major sau o creștere salarială nu sunt excluse.

Sunt posibile călătorii frecvente,întâlniri,negocieri în afaceri. Va trebui să comunicați nu numai cu noi parteneri, ci și să apelați la vechii prieteni pentru sfaturi. Dacă doriți să vă demonstrați talentele personale și să vă promovați afacerea, atunci faceți-o în mod colectiv! Alăturați-vă unui grup sau organizați o campanie publicitară după 14 noiembrie încolo. Veți deveni mai ambițioși și mai intenționați, prin urmare veți putea obține rezultate decente în zona profesională, întărindu-vă practic spatele și pozițiile. Nu același lucru pot spune dacă lucrați în activități imobiliare sau construcții. În acest caz nu veți avea relaxare pentru că nu este exclusă situația de forță majoră.

Medical, nu o să beneficiați de stare bună maximă, căci aveți vulnerabilități. O vizită în timp util la medic va ajuta la identificarea bolii și la evitarea complicațiilor. În prim-plan ar trebui să fie măsurile preventive și procedurile de ameliorare.

Pești

Energiile astrale sunt amestecate. Ca pentru toți însă, eclipsa de Lună avertizează, blochează și nu vă ajută să vă manifestați la adevărata voastră valoare, la maximul vostru potențial, lucru care vă va face să vă îndoiți de propria persoană. Va fi importantă socializarea dar și calitatea intelectuală a indivizilor pe care îi lăsați să se apropie de voi. În plus, nu vă aventurați în proiecte de mare anvergură, ci urmăriți obiectivele cu pași mici și atenți.

Cu Jupiter aflat pe semnul vostru, e momentul să reluați școala, să vă specializați într-o anumită profesie, să faceți cursuri de perfecționare, iar dacă ați atins un anumit stadiu înalt de cunoștințe, să le predați și să le împărtășiți altora.

Pot apărea probleme în anturajul apropiat, dar și în relațiile cu străinătatea, iar ele să vă atragă în capcană și pe voi. Vă sfătuiesc în astfel de situații să schimbați prioritățile, obiceiurile și părerile, inclusiv dacă-s legate de muncă. Stresul provocat de astfel de situații de asemenea poate pune probleme sănătății. Ascultați-vă intuiția!

Orice lucru important și decizie aveți de luat, amânați-le pentru a doua parte a lunii, când totul se va mai calma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net