Horoscop octombrie 2023. O zodie e pedepsită de Univers, iar trei nativi vor avea cea mai bună toamnă din viața lor

Ultima actualizare:

Lorina, astrologul Click!, a realizat horoscopul complet pentru luna octombrie. În timp ce unii nativi se bucură de schimbări pozitive, alții se confruntă cu tot felul de situații neplăcute.

Horoscop octombrie 2023
Horoscop octombrie 2023

Berbec

Prima jumătate a lunii va fi marcată de tot felul de situații și conflicte, iar atmosfera va fi destul de tensionată și schimbătoare, la fel ca și relațiile cu partenerii. Evenimentele care vor avea loc pot scoate la suprafață unele greșeli, tactici și poziții incorecte în sfera relațiilor. Toate acestea pot provoca dezacorduri grave, probleme, în plus, poate fi nevoie să plătiți datorii karmice. Astfel, în această etapă, tot ceea ce are legătură cu partenerii (proprietate, finanțe, afaceri), poate fi supus la tot felul de dificultăți.

Deși în continuare, la mijloc de lună rămân ceva aspecte astrale dificile, lucrurile se mai pot calma cu oarecare prudență din partea voastră. Dacă lucrați colectiv, succesul va veni mai repede. Principalul lucru va fi găsirea unui limbaj comun cu toți cei cu care lucrați. O calitate precum comunicarea va fi cheia la mijlocul toamnei. Multe depind de modul în care comunicați cu oamenii, de implementarea planurilor, ideilor,relația cu autoritățile și chiar situația bugetului. Trebuie să deveniți cu adevărat diplomați pentru a exclude orice dispută.

Medical, starea de bine va depinde de reacția voastră la stimulii externi. Gestionați-vă reacțiile și evitați stresul!

Taur

Veți munci mult și vi se va părea în van efortul vostru. Dar nu e adevărată impresia, pentru că acum se vor pune bazele unor fundații solide pentru viitor. Dificultățile din societate își vor pune amprenta și asupra vieții voastre, unele calcule vechi s-ar putea să nu devină realitate, iar ca urmare, puteți experimenta dezamăgiri. De asemenea, mulți dintre voi s-ar putea să nu primiți ceea ce vi s-a promis. Principalul lucru va fi să vă controlați și să nu vă descurajați. Feriți-vă de concurenți și de oamenii invidioși, sunt prea agresivi și insolubili luna aceasta! Vă sfătuiesc să vă concentrați pe detalii și sarcini mici. Dacă rămân codițe pentru mai târziu, acestea trebuie finalizate. Proiecte restante,probleme nerezolvate legale și chestiuni personale vechi, luați-le  în serios!

La capitolul sănătate, sunteți vulnerabili și va trebui să vă monitorizați îndeaproape sănătatea. Nu neglijați nici cele mai mici simptome ale bolii! Din păcate, imunitatea este scăzută, astfel încât organismul este vulnerabil la diferiți viruși și infecții.

Ultima săptămână de octombrie se mai risipesc tensiunile, creativitatea poate crește, ideile interesante vor veni, iar ele vor găsi o cale de rezolvare a dificultăților. Drept urmare, cerul vă va permite reîncărcarea cu optimism și încredere în sine.

Gemeni

Oportunitățile vin și pleacă, iar voi trebuie să vă ocupați rapid de ele. Iar dacă vei avea și probleme, ele-s minore dar mintea voastră le majorează. Riscați singuri să vă loviți cu stângu-n dreptul.

Veți avea suficientă energie internă pentru a vă consolida autoritatea și a vă întări poziția, dar va trebui să respectați niște condiții. Altfel, vă veți confrunta cu dezavantajul propriei mândrii și propriilor pretenții excesive sau gratuite. În acest sens, vor veni unele eșecuri în afacerile curente, dificultăți financiare și probleme în relații. Toate vor împinge spre revizuire serioasă a priorităților vieții și a valorilor voastre spirituale.

Financiar, dacă se vor ivi probleme, familia vă va susține. Pentru siguranță, să știți că marile cheltuieli vor fi mai curând în ultimul decan din lună, așa c-ar fi indicat să porniți să faceți economii de-acum pentru asta.

Medical, până pe 12 octombrie nu ar trebui să apară probleme, dar după această dată, vă sfătuiesc să nu neglijați semnalele corpului fizic. Cu cât diagnosticați mai devreme ceva și începeți tratamentul, cu atât mai bine. Posibil și ca-n perioadele din preajma eclipselor să resimțiți lipsă de vlagă, slăbiciune și apatie. Odihniți-vă și nu vă forțați organismul!

Dacă aveți afaceri, luna e bună pentru treburi de rutină, ordine-n acte și-n proiecte. Nu sugerez încercarea de a vă extinde deocamdată, pentru că ea va fi presărată cu multe complicații.

Rac

Sinceră să fiu, sarcinile pe umerii voștri vor continua să apară, iar unele vor fi legate de casă și familie, de rudele mai în vârstă ori de copii. Acestea pot avea probleme și vă solicită ajutor și întreaga voastră atenție.

Financiar, va trebui să fiți deschiși către diverse cunoștințe cu posibilitate de contacte de afaceri. Vor veni de-acolo o mulțime de informații valoroase. Unele dintre acestea trebuie verificate și dacă aveți ok-ul lor, rapid apoi puse în acțiune. Pe viitor, poate chiar ele vor fi cele care să crească bugetul. E o perioadă bună și pentru aceia care caută alt loc de muncă.

Înaintea eclipselor, unele din planuri și speranțe se vor da peste cap, iar acest lucru vă va aduce stări proaste, de anxietate. Abțineți-vă de la marile investiții și achiziții, dar ocupați-vă de lucrări de reparații și amenajări suplimentare!

În timpul eclipselor însă, va începe o perioadă importantă, asociată cu plata unor datorii karmice. De aceea, nu ar trebui să refuzați să-i ajutați pe alții. Numai în acest fel veți putea să faceți față propriilor dificultăți.

Din punct de vedere al sănătății, va trebui să abordați în mod inteligent consumul de energie și timp, altfel corpul va da rateuri. Gândiți-vă la întărirea sistemului imunitar, luați-vă vitaminele și evitați stresul!

Leu

Octombrie va fi o lună activă, complexă și care va aduce stări de iritație. Multe dintre ele vor apărea ca urmare a experiențelor dezamăgitoare pe care le veți traversa și a situațiilor conflictuale din relații. Veți suferi de frici, complexe, temeri, ego-uri, gelozii ori sentiment al singurătății, iar unele dintre ele vor fi nefondate sau altele pe care voi le provocați fără a vă gândi la consecințe.

Aceia care  au afaceri, datorită schimbărilor legislative trebuie rapid să se adapteze, să regândească, să studieze, să înțeleagă și să accepte multe compromisuri pentru a ține pasul cu vremurile. Puteți totuși să stabiliți legături de afaceri cu parteneri sau clienți din alte regiuni, iar o călătorie pe distanță lungă exact pentru asta este posibilă spre sfârșitul lunii.

Medical, persoanele cu kg în plus pot suferi complicații care să-i oblige la dietă, alții pot ignora semnale evidente de boală ale organismului, în special legate de simptome de răceli și infecții.

Afectiv, se pot întări relațiile cu partenerii dacă veți pleca împreună în vacanță, dar vor exista și nativi pentru care vechile neînțelegeri se vor relua.

Leii aflați într-un proces de divorț complicat datorită împărțirii bunurilor, pot găsi o soluție acceptabilă de ambele părți.

Fecioara

Din punct de vedere afectiv, problemele apărute luna trecută vor continua și acum dacă nu depuneți efort dublu să le gestionați corespunzător. Dacă încă mai credeți că relația poate fi reparată și partenerul întâmpină dificultăți temporare, atunci va trebui să dedicați timp și resurse pentru aceasta: atât morale, cât și financiare. Nu puneți presiune pe partener în speranța de a obține ceea ce doriți voi sau de a-l determina să facă ceva diferit! Arătați puțină viclenie, fiți mai înțelepte, lăsați-l să se răzgândească și să vă îndeplinească dorințele. Într-un fel sau altul, la jumătatea lunii situația în domeniul parteneriatelor va deveni mai favorabilă.

Financiar, în prima jumătate a perioadei vă veți confrunta cu restricții financiare din cauza dificultăților de a câștiga bani. Orice investiție de capital sau achiziții majore trebuie amânate pentru un alt moment mai oportun. Mulți dintre voi trebuie să rezolvați problemele de zi cu zi sau probleme de familie care vor necesita cheltuieli.

Spre final de octombrie, trebuie să rămâneți vigilente deoarece în culise se vor petrece intrigi și bârfe, iar dușmăniile-și vor arăta colții.

În ceea ce privește sănătatea, dacă luați măsuri preventive, atunci complicațiile pot fi evitate. Petreceți timp în aer liber, nu evitați munca fizică, în grădină și acordați atenție alimentației sănătoase!

Balanța

Mobilitate, dinamism și perseverență trebuie pentru ca voi să traversați mulțumitor această a doua lună de toamnă. Ambițiile sănătoase și energia îndreptată spre dezvoltarea carierei sunt calitățile principale în acest octombrie. Nimic nu vă va opri pe drumul spre victorii și în alte domenii ale vieții. Încrederea în sine și sârguința vă vor face să deveniți un exemplu pentru ceilalți, dar cu o condiție - să nu vi se ridice nasul aroganței prea sus.

Da, tot ce v-am anunțat sună frumos, dar asta nu înseamnă că nu veți primi și voi provocările voastre. Spre exemplu, în primul decan de lună, nu veți fi scutiți de intrigi, de persoane false în peisaj sau de neîmplinirea unor speranțe mai vechi. Manifestați prudență și rezervă-n reacții, pentru că impulsivitatea nu vă va rezolva nimic. Dacă vă veți lua timp de gândire, veți vedea că-n a doua jumătate a lunii vor veni și soluții acceptabile. Tot atunci, veți avea cale liberă să organizați întâlniri importante demonstrându-vă profesionalismul. În același timp, este destul de probabil să existe și încasări în numerar. Iar dacă banii vor veni, la final de lună o să vă puteți face cu ei achiziții, să investiți în proiecte noi sau în lucruri utile pentru acasă.

Sănătatea nu va crea probleme, dar principalul lucru este să nu cedați izbucnirilor emoționale.

Scorpion

Cu o ultimă eclipsă ce va activa semnul vostru, n-aș putea spune că veți fi chiar într-o bună energie toată luna octombrie. Ca să vă ușurați înaintarea și evoluția, v-aș sfătui ca-n momente de criză să alungați gândurile negre și să cereți suportul și apropierea celor dragi. A vă lupta singuri cu inamicii, indiferent din ce parte vin ei, nu este cea mai bună variantă.

Luna nu e favorabilă noilor începuturi pentru că nu v-ați pus treburi vechi la punct. Obiectivele voastre ar trebui să fie mai curând pe finalizări ale unor proiecte sau lucruri nedefinitivate, pe reînviat contacte vechi care din diverse motive au încetat cândva. Aveți destule probleme și codițe ale trecutului, pe care chiar voi le-ați produs, multe din cauza unor judecăți greșite. Acelea trebuie acum lămurite cu calm și conștientizare, pentru că reacțiile agresive izvorâte din impulsivitate ori orgolii  nu vor avea nicio putere.

Pe un astfel de fundal despre care v-am spus, nici zona financiară nu va înainta, pentru că tot din vina voastră riscați să acționați imprudent și să pierdeți, cel puțin în prima jumătate de octombrie. Aveți așadar răbdare să deveniți mai înțelepți până după 20 ale lunii! Și finanțele se pot înmulți atunci prin cooperarea cu alții, doar că aceștia să nu fie din străinătate.

Medical, stresul, depresia, grijiile,frustrările și complexele, toate duc la scăderea imunității și puteți deveni vulnerabili la boli. Practicile spirituale, meditația, yoga v-ar putea ajuta.

Săgetător

Urmează pentru voi o lună fluctuantă, cu perioade-n care veți fi când sus, când jos. Instabilitatea pot spune c-ar fi caracteristica acestei luni de toamnă, cu situații de viață confuze și dificile din cauza cărora relațiile cu ceilalți pot deveni tensionate. Inflexibilitatea,lipsa de compromis, atitudinea războinică și ambițiile excesive de care veți da dovadă vă pot pune în situații dificile dacă nu vă veți abține.

Unele planuri deja făcute sunt în curs de implementare, dar la altele va trebui să renunțați. Cu Marte în casa voastră a 12-a începând cu mijlocul lui octombrie, probabil că acțiunile ar fi mai bine să se facă din umbră, să țineți secrete unele opinii personale, chiar și adevărurile pe care le aflați despre alții.

Până pe 20 ale lunii, dificultățile cu care vă puteți confrunta pot găsi o soluție prin sfatul unui prieten sau prin lucru mai curând în echipă. Nu refuzați sub nicio formă sprijinul oamenilor influenți și al prietenilor de încredere!

Dintre cele două eclipse, probabil că cea de Lună vă va stârni emoții, așa că nu ar fi indicat să planificați în preajma ei treburi serioase și dificile.

Din punct de vedere al sănătății, tot Marte despre care spuneam sugerează lipsă de energie și vitalitate, stres fizic și psihic, nevoie de odihnă și vitaminizare sau tratament dacă va fi vorba de infecții.

Capricorn

Veți avea  destul de lucru în această perioadă, dar n-ar fi o problemă asta la cât de ambițioși veți fi. Vor veni multe șanse pentru a vă extinde bugetul și a face profit, dar veți avea și posibilitatea pentru studiu, participarea la cursuri și seminarii. De asemenea, nu ezitați să solicitați asistență financiară de la persoanele influente sau partenerii străini dacă aveți, mai ales dacă sunt necesare fonduri pentru dezvoltarea afacerilor și investițiilor. Căutați totuși să nu grăbiți evenimentele și să nu forțați nota acolo unde lucrurile nu-s ușoare, pentru a nu vă epuiza și a nu rămâne cu dezamăgirea în primele zece zile ale lunii octombrie. Tot atunci, nu exclud varianta de conflicte, neînțelegeri, contradicții, chiar litigii și mari cheltuieli. Ele trebuie evitate.

Pe măsură ce se apropie eclipsele, vă veți recăpăta încrederea în voi, vă veți gestiona mai bine, veți ști să vă faceți ascultați iar oamenii vă vor cere sfaturi. Poate spre final de lună să mai apară probleme de muncă și situații delicate, mai ales pentru aceia care dețineți funcții sau aveți amici cu influență și cu poziție socială.

Emoțional și afectiv, riscul de tensiuni între rude sau parteneri va crește și bine ar fi să faceți ceva compromisuri ca să nu inflamați situațiile. De asemenea, persoanelor singure le recomand precauție în aventurile cu oameni abia cunoscuți.

Vărsător

Pe cât de dinamică și activă va fi perioada,pe atât de complexă, lucru care va afecta starea voastră emoțională. Mai mult decât atât, veți avea tendința de a avea un comportament și o atitudine arogantă, iar toate nu vă pot conduce decât spre neîmplinirea obiectivelor pe care vi le propuneți. Ca să vă echilibrați psihicul, aveți nevoie de perioade regulate de relaxare și detașare de zona profesională, de timp  liber pe care să-l acordați talentelor și hobby-urilor și de energie pozitivă în jur.

Vremurile instabile vă vor cuprinde și pe voi, iar ca să rezistați va trebui să vă reconsiderați opiniile și să vă reajustați planurile.

Financiar, cu Saturn în semnul vostru anii trecuți, cred că v-ați învățat lecția economisirii și bunei gestionări a vieții. Nu de alta, dar aveți nevoie acum de a aplica în practică pe sectorul bănesc, iar o asemenea experiență se impune, mai ales dacă nu lucrați la  fisc, nu sunteți contabili ori economiști sau agenți de asigurări.

Zilele de la jumătatea lunii, dar și ultima săptămână sunt mai calme. Veți putea să faceți atunci planuri mai realiste, mai fezabile, care să aducă succes în domeniul profesional.

Afectiv, în parteneriat se instalează pacea dacă reușiți să vă controlați impulsurile și dispozițiile. Multe se vor lămuri în toamna asta, chiar dacă nu toate.

Pești

Emoțional, veți fi când sus, când jos și va fi nevoie de-o răbdare de fier ca să rezistați. Multe din cele ce vor veni au ca scop coborârea voastră cu picioarele pe pământ și renunțarea la iluzii. Trebuie să acceptați faptul că-n viață nu toate speranțele noastre se împlinesc și să eliminați ce chiar nu funcționează.

Referitor la bani, va trebui să fiți foarte prudenți, în special în propunerile comerciale pe care le veți primi. Cum observați că cineva devine evaziv și-i mirosiți minciuna, întoarceți spatele și plecați. În caz contrar, veți fi înșelați. Octombrie chiar nu este potrivit pentru lucrurile mărețe, nu există suficient entuziasm și nici dorința de a crea ceva.

Medical, urmează niște săptămâni riscante pentru aceia impulsivi care se pot răni în accidente. Îmbrăcați-vă corespunzător pentru vreme, evitați hipotermia și nu uitați să folosiți moderația! Corpul e slăbit, necesitând un tratament atent. De asemenea, nu uitați să fiți vigilenți când călătoriți și conduceți!

În cuplu, certurile între soții și iubiți sunt posibile, iar vina e a voastră. Spun asta pentru că vă va caracteriza intransigența, încăpățânarea și chiar rigiditatea nejustificată. Noroc de partenerii voștri, că măcar ei vor fi acum destul de flexibili și comunicativi! În concluzie, viața de cuplu va fi exact așa cum o veți face voi.

image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
zodii relaxate jpg
femeie in varsta cu zambet sanatos jpg
culoare zodii jpg
iiEWTsY2SBli8Im0maOaiup6cXVnFa6VAd0Fa1MZQhTBh2DhzaZ0Uzk8nvV3  iLDViJq2BtKD2YMbe7mpOzNtx7ZlvAiWY3QgGqSHpHVOTXI pxeYIZACIoa7vEzU1bgXxqOTcDzRCaKBNwm4LjSxM
reconstructie par 1536x1024 jpg
fundite de par jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net