Horoscop săptămâna 19-25 ianuarie 2024. Zodiile care au noroc în iubire și primesc o sumă de bani în a doua parte a lunii ianuarie

Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 19-25 ianuarie 2024. Pentru câteva dintre zodii, finalul lunii ianuarie va aduce doar bucurii. Iată ce se întâmplă în viața fiecărui nativ.

Horoscop săptămâna 19-25 ianuarie 2024
Horoscop săptămâna 19-25 ianuarie 2024

Berbec

Vă sugerez prudență și răbdare, indiferent că vreți să cultivați un hobby, să mergeți la un alt loc de muncă, să plecați în vacanță sau orice altceva. Ar fi mai bine să vă abțineți de la a vă lua angajamente ori asuma responsabilități.

Ocupați-vă mai curând de atenuarea conflictelor, de ajustări de planuri sau de rezolvat eventualele pierderi financiare care se pot ivi.

Situația financiară va rămâne oarecum stabilă. Nu ar trebui să vă așteptați la încasări bruște, ci mai degrabă sunt posibile cheltuieli neplanificate. Dualitatea imprevizibilă a relațiilor interpersonale se va risipi în a doua jumătate a săptămânii, veți deveni mai populari și mai încrezători în sine, veți iniția voi înșivă procese de comunicare.

Afectiv, vă invit să vă puneți întrebări referitoare la căutarile amoroase. Va fi vorba de a găsi, a da sau a nu da sens iubirilor, a descoperi o perlă rară sau a dezvolta relația existentă. De fapt, ar trebui să știți unde vă aflați și ce anume vă doriți cu adevarat!

Taur

Horoscopul pentru săptămâna 19-25 ianuarie vine cu vești importante. Este încurajat orice tip de dezvoltare, de la creștere profesională, până la practica fizică sau spirituală. Un nou hobby poate fi atât interesant, cât și profitabil. Grijă doar că nu este recomandat să începeți afaceri mari!

Succesele vor fi legate de parteneri și de oameni cu idei similare. Promovarea unor oameni de încredere vă va permite să urcați pe scara socială și să deveniți mai bogați și mai influenți. În ciuda multor noi responsabilități care vor cădea asupra umerilor voștri, veți putea cuceri înălțimile profesionale dorite.

Afectiv, energiile vor direcționa spre schimbarea imaginii și a tacticilor comportamentale, la pachet cu transformările interne.

Pentru cei singuri, atrag atenția că perioada nu este foarte favorabilă pentru o nouă relație. Puteți deveni victima unei persoane necinstite care urmarește scopuri egoiste sau pur și simplu frivole. Și, deși de obicei sunteți caracterizați de o abordare sobră, odată cu începutul unui nou roman de iubire, vă puteți pierde capul. Nu cedați aventurismului, ci gândiți înțelept pentru că da, sunt posibile romanțe amețitoare, dar cel mai probabil nu se vor dezvolta în ceva serios.

Gemeni

Trebuie să vă concentrați pe finalizarea proiectelor deja începute și să nu vă ocupați de următoarele noi. În caz contrar, distragerea atenției și direcționarea pe multe planuri va duce la risipirea energiilor, iar rezultatele nu vor avea nicio direcție. În plus, nu ar trebui să fiți sinceri cu privire la propriile intenții și idei și nici să intrați în dispute sau confruntare. Există riscul de a stârni invidii, răutăți și să vă faceți dușmani de temut.

Afectiv, energia planetelor indică tensiuni a căror cheie de rezolvare va consta în lecțiile însușite din trecut precum și de planurile principale pentru viitor. Perioada prevestește neînțelegeri și tensiuni în alianțe și parteneriate.

Cu Mercur, guvernatorul în semn de Pământ, mentalul nu va mai fi lăsat liber și după cum vă taie capul. Va trebui să deveniți mai bine concentrați pe efort.

Rac

Treburile și preocupările casnice pot deveni mai relevante, căci poate preluați și sarcinile cuiva din familie. Va trebui să acționați în mai multe direcții, lăsând treburile personale pentru mai târziu.

O stare de slăbiciune poate afecta capacitatea de concentrare, ceea ce poate duce la greșeli la locul de muncă, erori de documente sau din neatenție, chiar situații periculoase la drum.

Poziția astrală prezintă o imagine cețoasă pentru relațiile de familie. Aspectele planetare nu sunt neapărat de bun augur, iar acest lucru poate necesita atenție pentru a nu aduce la dizarmonie între membrii familiei. Se pot ivi tensiuni din toate punctele de vedere, plus că poziția financiară se va confrunta cu probleme. Ar trebui să faceți eforturi pentru a rezolva conflictele și să încercați să restabiliți pacea.

Copiii voștri în schimb sunt avantajați, iar voi vă veți bucura de rezultatele activității lor.

Jupiter va pune accent pe valorile și principiile superioare ale grupului de care aparțineți. Va trebui să-l susțineți, fără să vă concentrați pe imperfecțiuni, păstrându-vă un tonus pozitiv.

Leu

Eforturile investite de-a lungul anului trecut vor fi răsplătite cu resurse financiare suplimentare primite din diverse surse. Dacă este posibil, vă sugerez să planificați un început de relaxare, poate să faceți o călătorie într-un loc liniștit care vă va reda puterea. Odată recăpătată, vă veți permite în acest nou an să începeți într-o stare plină de resurse.

Veți putea să vă echilibrați cu succes în pragul oricăror extreme și întorsături de situații, manevrând cu dibăcie între dificultățile unor clienți și posibilitățile bogate ale altora. Nu vor lipsi criticile la adresa metodelor voastre de lucru și uneori va fi nevoie să vă conformați cerințelor celorlalți. Procedați așa cum credeți de cuviință, dar nu căutați să luptați cu morile de vânt și nu vă lăsați scufundat într-o mlaștină.

Mercur și Marte vor lărgi câmpul de focalizare în domeniul muncii și al responsabilităților. Veți fi inspirați să vă asumați mai multe responsabilități sau locuri de muncă suplimentare, să căutați poziții superioare și să urcați pe scară în cadrul unei organizații sau să puneți ca obiectiv o creștere sau o promovare.

Fecioara

Au trecut sărbătorile, dar nu înseamnă că nu puteți fi în vacanță la munte sau nu petreci în continuare pe la chef. Oricum, sfătuiesc să stați departe de alcool, de companii dubioase și de oferte care sună suspect.

Veți atrage mulți oameni noi, unele întâlniri vor fi întâmplătoare, iar altele vor fi sortite să se transforme în cursă lungă. Chiar acum aveți șansa să aruncați o privire mai atentă asupra cunoștințelor recente și să aveți grijă cum vă prezentați. Niciodată nu se știe cum s-ar putea lega niște lucruri.

Mercur este planeta voastră conducătoare și tranzitează un semn care vă favorizează. O să vă dea încredere de sine, poate un mod de abordare mai filozofic, mai multă atitudine pozitivă și speranță, tendința de a face lucrurile din instinct și încrederea că se vor rezolva toate.

Balanța

La nivel figurat, permutările sunt posibile în câteva domenii ale vieții, dar nu vor fi prea rapide sau prea dramatice. Totul va decurge în așa fel încât, unii nativi se pot pregăti să finalizeze lucruri, apoi vor avea timp să se pregătescă pentru viitor. Mai mult, ei înșiși vor fi inițiatorii lor, într-o măsură mai mică sau mai mare. Sfaturile pe care le dau sunt minime și totuși sunt. E nevoie să meargă până la capăt cu discuțiile legate de desele delegații ale partenerului, în așa fel încât să se spună tot ce ar putea atenua suspiciunile.

În ceea ce privește relațiile de colaborare, este posibil să fie nevoie de mai mult decât de o dorință sinceră. În ciuda succesului social pe care îl puteți obține, beneficiile nu se vor revarsa asupra voastră decât dacă veți fi activi. Așadar, dacă doriți salariu mai mare, acționați, dacă aveți în cap un plan de afaceri, faceți ceva cu el și mai ales, nu vă lăsați influențați de alții care nu cred în reușitele voastre!

Scorpion

Nu-i momentul să trageți concluzii rapide definitive, nici în sectorul profesional, nici al sănătății. Dacă studiați și aveți examene, nu vă bazați pe fler și pe noroc! Este în schimb o bună perioadă pentru a identifica punctele slabe din strategiile voastre sau de a nu face caz și a nu vă afișa emoțiile și sentimentele.

Vremea este însă perfectă pentru întâlnirile echipei de conducere, precum și pentru încheierea de noi uniuni și semnarea de diverse acorduri. Aceia care au propria afacere, nu ar trebui să se rezume doar la domeniul sau la ceea ce au deja. Bine-ar fi dacă ar încerca să își arunce privirile dincolo de zare, spre viitor și spre ce altceva ar mai putea face pentru a diversifica!

Din punct de vedere al finanțelor, nu ar trebui să faceți cheltuieli mari, ci să evaluați perspectivele investițiilor pe termen lung.

În privința modului în care vă prezentați în fața altora, este foarte important să fiți sinceri, autentici și să nu încercați să jucați rolul altcuiva.

Săgetător

Puteți să faceți planuri frumoase și să depistați oportunități de câștig chiar și acolo unde pare nesemnificativ. Totul este să nu vă grăbiți cu punerea în practică a ideilor legate de bani obținuți rapid. Încă mai aveți multe de învățat și de aflat.

În afacerile personale, ar fi bine să așteptați un timp mai bun, cu permutări cardinale care să aducă oportunitatea de a prelua frâiele în mâinile voastre. Iar dacă lucrați într-o companie, încercați să acordați mai multă atenție la ceea ce se întâmplă în afara competențelor voastre. Acum, doar aveți nevoie de toată voința voastră și principalul lucru este să acordați drept de veto acelora în care vă puteți încrede.

Zona sentimentală nu este activată, așa încât, nu vorbim deocamdată de romantism, sentimentalism sau vulnerabilitate din astfel de cauze. Deocamdată aveți alte planuri și alte preocupări.

Pentru aceia care au copii, ar putea apărea cheltuieli suplimentare pentru nevoile lor. Luați în calcul și ideea să investiți într-o viață a lor sănătoasă și care să cuprindă sport!

Capricorn

Va fi foarte important să deveniți o parte de neînlocuit a diferitelor tipuri de comunități sau colective. Grijă însă că există tendința de a vă ocupa integral de problemele altora, neglijându-le pe ale voastre și ale familiei! Pe lângă faptul că oamenii vor profita de empatia și generozitatea voastră, cei dragi se vor simți neglijați.

Atrag atenția că prima parte a săptămânii vine cu stări de anxietate, conflicte și tot felul de neînțelegeri asociate cu situații vechi! Din fericire, totul e trecător. Deși potențialul energetic nu va fi la cote maxime, apar soluții pentru rezolvarea disputelor, a problemelor ce tot tărăgănează de multă vreme. Va fi timpul și pentru întâlniri interesante și cunoștințe plăcute.

Vărsător

Este timpul să reconstruiți o relație ruptă în familie sau să rediscutați ceea ce nu a funcționat în săptămânile trecute. Ar trebui cu siguranță să planificați o retragere pentru recăpătarea energiilor și meditația asupra a ceea ce aveți de finalizat și rezolvat. Veți avea nevoie de o schimbare de peisaj mai mult ca niciodată. Departe de viața de zi cu zi într-un mediu nou, ar trebui să luați în considerare pașii următori și să vă gândiți la planuri pentru anul în care abia s-a intrat.

Cei mai mulți dintre voi veți putea acorda suficientă atenție unui hobby sau odihnei confortabile înconjurați de cei dragi și de copii.

Medical, e nevoie să faceți ordine în sistemul nervos, să învingeți stresul și abia apoi să începeți să rezolvați orice problemă.

Pluto a ajuns în zodia voastră și imprimă de-acolo o energie transformatoare pentru mulți ani. Vă veți transforma, se vor modifica polii de putere și veți învăța multe prin intermediul relațiilor. Până una alta însă, puteți începe cu schimbări la voi, în look, stil sau comportament.

Pești

Unii dintre voi pot întâmpina probleme venite din partea prietenilor sau cineva pe care l-ați împrumutat cu bani nu și-a îndeplinit promisiunile făcute.

Alții dintre nativi sunt implicați în procese și chestiuni juridice, iar ei pot primi niște vești acum. Va crește probabilitatea ca documentele să fie refăcute sau oameni importanți din viață vor avea nevoie de sprijinul vostru.

Una peste alta, astrele vă vor testa răbdarea, fie că persoanele de care aveți nevoie sunt plecate, fie că programul de lucru al instituțiilor necesare se va schimba brusc, fie că reuniunile vor fi reprogramate sau anulate cu totul. Încercați să nu vă supărați, să nu le puneți la inimă, căci altfel vă puteți îmbolnăvi prin reactivarea unor boli cronice.

Dacă veți fi gata să vă asumați riscuri și să investiți sume mari, eu zic să nu vă grabiți, căci nu-i prielnic momentul. Sugerez să acordați atenție mai curând detaliilor și să vă ocupați de chestiunile minore sau cele rezolvabile pe termen scurt. Dacă ați solicitat un credit, condițiile se pot schimba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net