Horoscop săptămâna 29 iulie - 4 august. Zodiile care obțin un bonus la muncă, au câștiguri la loto și primesc cel mai frumos cadou de la partener

Horoscop săptămâna 29 iulie - 4 august 2024. Urmează 7 zile pline de surprize pentru câteva zodii. Anumiți nativi se vor bucura de noroc cu nemiluita în prima săptămână din luna august. Vor fi protejate de Dumnezeu și vor primi un cadou complet inedit. Iată care sunt zodiile favorizate de astre.

Horoscop săptămâna 29 iulie - 4 august
Horoscop săptămâna 29 iulie - 4 august

Horoscop săptămâna 29 iulie - 4 august 2024

Berbec

Săptămâna aceasta, experiențele tale romantice te vor teleporta într-o altă lume. Vei simți că nimic nu-ți poate răpi fericirea, mai ales după ce partenerul tău ți-a arătat cât de mult ține la tine. Vei fi mai optimist dacă vei înceta să mai creezi scenarii negative în capul tău.

Taur

În prima parte a săptămânii, s-ar putea ivi niște conflicte cu superiorii din cauza dorinței acestora de delimitare a timpului liber de activitățile profesionale. Finalul de săptămână aduce preocupări pentru planurile personale. Posibil să apară și tensiuni cu partenerul sau cu cineva cu putere de decizie, dacă nu vor știi să aplaneze niște conflicte.

Gemeni

Gemenii ar trebui să se pregătească pentru o săptămână plină de surprize. În carieră, au șansă de a face un salt important. Ar putea primi o ofertă neașteptată care aduce cu sine mai multe responsabilități, dar și mai mulți bani. Pe plan sentimental, nativii pot sta liniștiți, pentru că relația lor s-ar putea să treacă la nivelul următor.

Rac

Racii traversează o săptămână destul de dificilă. Apar mari turbulențe în sfera sentimentală și nu vă mai simțiți împlinit lângă partener. A venit momentul să luați o decizie privind viitorul relației, deși nu vă este deloc ușor.

Leu

Leii vor simți cum totul merge ca pe roate. În carieră, au șansă de a face un salt important. În plan personal, îi așteaptă o întâlnire care le-ar putea schimba viața complet. Ar putea să cunoască persoana care să le schimbe perspectiva asupra dragostei.

Zodiile care obțin un bonus la muncă, au câștiguri la loto

Fecioară

Resimțiți oboseala din ultimele luni și aveți nevoie cu disperare de odihnă. Apar neînțelegeri cu superiorii, dar și cu partenerul de cuplu. Totul vă merge pe dos și vă simțiți destul de epuizat din cauza programului încărcat.

Balanță

Este o săptămână în care te poți implica într-un proiect care să îți aducă mai mulți bani. S-ar putea să faci o serie de schimbări importante ce țin de relațiile tale. Nu vei alege varianta confortabilă, ci pe cea care te poate ajuta să evoluezi. Fii însă foarte atent la modul în care te exprimi.

Scorpion

În zilele care urmează, toți colegii sunt extrem de agitați și obosiți astfel încât o să fie prezente situațiile conflictuale. Atitudinea ta în astfel de momente este una degajată deoarece încrederea în sine este cea care te ghidează. Persoana iubită este alături de tine, necondiționat și firesc.

Săgetăro

Săgetătorii ar putea câștiga un premiu neașteptat, la loto sau să primească o călătorie de lux de nerefuzat. Pot ajunge într-o destinație exotică, într-un hotel de cinci stele sau să aibă parte de o experiență exclusivistă care să le răsfețe simțurile.

Capricorn

Capricornii este posibil să primească cea mai frumoasă veste din ultimul timp! În familia lor ar putea apărea un nou membru. De asemenea, ar putea să apară o oportunitate de a face mai mulți bani. Dacă este vorba de o investiție, ar fi bine să analizezi cu atenție toate detaliile înainte de a lua o hotărâre.

Vărsător

S-ar putea să primești bani care ți se datorează, un bonus la locul de muncă sau un cadou de la un prieten sau o rudă, ori poți chiar să găsești bani. Pentru a prelungi acest noroc, ia în considerare să faci puțină magie.

Pești

Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net