Horoscop săptămâna 30 august - 5 septembrie. Toamna începe cu schimbări pozitive, zile dificile, provocări și bani pentru unele zodii

Horoscop săptămâna 30 august - 5 septembrie. Descoperă ce îți rezervă astrele în ultimele zile din vara anului 2024, dar și ce te așteaptă la început de toamnă. Astrologul nostru, Lorina, are predicțiile detaliate pentru următoarea săptămână. 

image

Berbec

Pentru cei care se vor implica activ în afaceri, în această primă săptămână de septembrie, perioada se poate dovedi a fi relativ favorabilă, condiția fiind clară-va trebui să vă concentrați asupra celor mai importante lucruri și să nu vă risipiți puterea și energia cu chestii mărunte sau inutile.

Întâlnirile, atât cele de afaceri, cât și cele romantice, pot fi plăcute și rodnice, astfel că inițiativa în această privință va fi răsplătită, voi putând realiza contacte importante care să vă inspire, să vă ajute să deschideți noi oportunități .Cu toate acestea, dorința de a vă canaliza numai pe divertisment, petreceri sau aventuri romantice, poate afecta negativ cariera și planurile de afaceri.

Deși în general, treburile pot avansa activ, vor fi momente când norocul lipsește, iar voi va trebui să vă ocupați mai cu atenție de chestiuni și probleme, în special dacă ele-s legate de sfera juridică. Este de asemenea important să nu lăsați sentimentele să prevaleze asupra minții, căci altfel, riscați să întâmpinați probleme grave mai târziu.

Taur

Aceste zile pot fi interesante pentru voi și ar trebui să vă așteptați la întâlniri neobișnuite, la oameni deosebiți pe care i-ați putea întâlni în cale, persoane cu greutate în viitorul vostru, care, ori să vă ajute în afaceri, ori să vă devină prieteni buni.

Dragostea și afectivitatea,impresiile vii și stările emoționale pot încărca această perioadă, mai ales pentru aceia care vor fi activi și mai puțin comozi în viața socială. Ceilalți, pot doar staționa de data aceasta și pot rata multe oportunități luminoase. Toate acestea vor aduce o stare de spirit bună, mai mult entuziasm, o scânteie de bucurie și optimism.

Tot dintre voi, sunt oameni care pot obține faimă, succes, ieșiri publice la rampă, magnetism care să aducă fani, adică schimbări pozitive. Așteptați-vă și la bune rezultate din proiecte și investiții, la posibilități de a vă rambursa datorii, la cadouri și oferte.

Cu banii primiți, veți cheltui pentru divertisment, pentru crearea unui mediu frumos și confortabil în jur, pentru vacanțe, călătorii și relaxare.

Gemeni

Urmează o perioadă importantă, axată pe sectorul relațiilor de prietenie și a legăturilor cu frații sau verișorii. Timpul e bun pentru a vă educa și extinde opiniile, pentru a crea legături noi și promițătoare. Persoane pe care le puteți cunoaște acum, s-ar putea să devină parte din rutina voastră sau chiar să aveți tangențe profesionale pe viitor.

O să vă implicați voit simultan în mai multe proiecte financiare interesante, dar ele dau roade doar dacă alegeți să vă concentrați pe cel mult două.

Nu vă imaginați că nu se vor ivi obstacole și că va fi totul lin, cel puțin în prima parte a perioadei,în primul rând pentru că ideile și viziunea voastră despre ceea ce se întâmplă concret, despre cum se cheltuiesc banii, nu îi vor impresiona întotdeauna pe ceilalți. Aveți nevoie de înțelepciune și capacitate de a înțelege oamenii, de a le asculta punctul de vedere și de a abandona unele idei care nu corespund spiritului vremurilor.

Rac

Decanul 1 al lunii septembrie este o perioadă de schimbări serioase și în general pozitive în relațiile cu partenerii. Până pe 3, energia și carisma vor fi la maxim, așa că perioada ar trebui folosită pentru întâlniri și călătorii importante.

După data de 4 încolo, relațiile cu ceilalți se vor schimba, ei vor deveni mai exigenți, cu așteptări și pretenții mai mari de la voi. Prin urmare, vi se va cere să aveți relații mai clare și mai formalizate din punct de vedere juridic și va trebui să fiți mai atenți la propunerile venite atât de la superiorii, cât și de la cei dragi. Este necesar să se acorde o atenție sporită cooperării unu la unu, să se stabilească și să se întărească legături vechi și noi.

Zilele pot fi destul de dificile în ceea ce privește relațiile financiare, așa că nu este de dorit să faceți tranzacții, să semnați contracte pentru achiziții majore, investiții, mai ales dacă activează finanțele altora, ale partenerilor în general.

Și medical sunteți vulnerabili la infecții ori răniri. Noroc că ele-s trecătoare!

Leu

Totul este un pic haotic și nu prea favorabil pentru sănătate și chestii generale de viață. Graba și încrederea de sine excesivă ar putea duce la răniri, accidente și defecțiuni ale echipamentelor tehnice. Trebuie să se controleze și să evite exploziile emoționale, deoarece voi înșivă ați putea provoca pe ceilalți să deschidă conflicte. E suficientă o scânteie, un motiv nesemnificativ pentru a se ajunge la complicații la scară largă.

Unii dintre voi se vor simți rău din cauza lipsei de vitalitate, a imunității slăbite, altora le vor stagna activitățile în afaceri din cauza lipsei de sprijin din partea celorlalți. Prin urmare, progresul va fi posibil doar prin eforturi personale, răbdare și controlul vigilent.

Problemele la locul de muncă din cauza unui program de lucru încărcat, conflictele și greșelile anterioare nu sunt excluse, așa că trebuie să fiți atenți să nu vă asumați riscuri mari, să nu vă supraestimați forța.

Fecioara

Veți avea suficientă forță pentru a acționa decisiv, dar va exista multă tensiune și haos în afaceri și relații, ceea ce poate anula eforturile multora. Se va cheltui mult timp și energie pentru soluționarea, pregătirea și rezolvarea conflictelor emergente, ceea ce va reduce entuziasmul și dorința de a merge mai departe. Veți reuși să faceți față dacă nu vă dați bătuți.

Prima jumătate a săptămânii favorizează comunicarea promițătoare, oratoria, negocierea cu autoritățile și persoanele competente într-un anumit domeniu, la asta ajutându-vă creativitatea și dezvoltarea talentelor de care dispuneți. Demonstrați-vă cu succes abilitățile organizatorice, faceți față problemelor neașteptate ale gospodăriei și, în ciuda complexității situației, totul o să se rezolve într-un mod organizat.

Nici a doua parte a perioadei nu scăpați de provocări, mai ales dacă aveți rate la bancă. Dublarea cheltuielilor cu ele vă stopează implementarea altor obiective.

Balanța

Energiile vă sunt direcționate spre axa financiară, așa încât probabil veți beneficia de recompense pentru munca voastră,un fel de, „după muncă, și răsplată”. De asemenea, va trebui să dovediți acum că v-ați învățat lecția înțelepciunii, căci răni vechi pot reveni la suprafață.

Sentimental, dacă în sfera dragostei soarele „nu strălucește”, înseamnă că nu a venit momentul. Nu este nimic rău să fii singur, ci dimpotrivă, puteți analiza trecutul și să vă învățați o lecție din vechile greșeli. Cu cât nu o să vă mai concentrați asupra problemelor personale, cu atât mai repede veți debloca drumul iubirii.

Acum, la sfârșitul lunii august, puteți avea o întâlnire de neuitat - nu ratați șansa dacă ea se ivește!Iar dacă nu perechea vă iese acum în cale, înseamnă că e altă oportunitate și anume o propunere de afaceri sau job.

Aspectele financiare rămân în continuare o preocupare majoră în casă. Starea bugetului familiei va fi un subiect nesfârșit de discuții cu perechea. Tensiunea poate atinge cote înalte.

Scorpion

Prietenii nu încetează să mai fie surprinși de schimbările care vi se întâmplă. Dacă sunteți doamne, probabil că veți acționa în direcția găsirii unui alt loc de muncă. Dacă lucrați în sistemul educațional, poate că o să vă completați veniturile cu meditații pentru elevi, cu dezvoltarea de metode de învățare. Sau voi o să vă perfecționați. Veți avea succes și noroc cu o condiție - aceea de a vă recâștiga încrederea în voi. Cele care nu sunt capabile de acest lucru, vor fi indignate acum de cele ce aud și li se întâmplă, vor fi antrenate în bârfe și invidie!

Afectiv, bărbații vor avea energii mai accentuate în această perioadă, în sensul că vor constata niște lucruri. Viața promite să devină foarte interesantă și veți învăța multe despre oameni, mai ales despre femeile cu care luați contact. Veți avea timp de a gândi mai puțin despre relațiile de dragoste decât de obicei și culmea, fanele vor deveni impresionate de indiferența voastră. Femeile sunt atât de complicate, că nimeni nu le înțelege.

Financiar, o oportunitate va ieși probabil la orizont, așa că, rămâneți în alertă!

Săgetător

E recomandat de a utiliza tactici de genul - un pas înainte, doi pași înapoi. De asemenea, în această perioadă să fiți pregătiți pentru o confruntare și evitarea micilor răutăți din partea celor care sunt cu ochii pe voi. Vor fi zile cu energii amestecate, cu tristeți, cu popularitate personală, cu teste, creștere în afaceri ori cu seducție. Aspirația de a crește statutul va fi însoțită de ajutorul ascuns al superiorilor, iar iubirea plăcută și rezolvarea problemelor prelungite, ele vor alterna cu durerea, dezamăgirea, sentimentul că nimic nu merge așa cum ați dori. O contribuție importantă la astfel de circumstanțe, va fi sprijinul prietenilor. Evenimentele se vor concentra asupra problemelor interne, ascunse de ochii curioși și care afectează zonele financiare sau de proprietate. Fiți atenți dacă lucrați cu documente, dacă mergeți in excursii lungi și la condus! Dar poate că din eșecurile personale, veți învăța ceva bun și se va trezi în voi dorința de dezvoltare personală și auto-îmbunătățire.

Capricorn

Puteți primi noi responsabilități, va trebui să învățați noi activități care vor fi necesare pentru creșterea profesională, veți fi dispuși la orice fel de inovații pentru a vă deplasa mereu cu un pas în fața concurenților și rivalilor. Această luptă poate deveni un stimulent important care vă dă curaj să nu permiteți partenerilor să-și dicteze condițiile.

Veți avea de rezolvat probleme cauzate de greșelile din trecut, conflictele în relații, lucruri grele de finalizat, iar rivalii în acest moment pot profita de eșecurile voastre și pot începe o luptă din spatele scenei. Bineînțeles că asta duce la subminarea autorității, a poziției și bunăstării materiale. Va trebui atunci să oferiți mai mult decât să primiți, ceea ce poate aduce anxietate mare și poate afecta starea și sănătatea psiho-emoțională.

Vărsător

Va trebui să încetiniți ritmul și să acordați mai multă atenție sănătății, creativității individuale și planurilor personale. Relațiile pe termen lung devin de asemenea problematice, mai ales că la sfârșitul săptămânii se va crea o dependență de alții, de situațiile externe, de problemele de familie neașteptate sau de relații nerezolvate anterior. Acest lucru poate afecta atât munca, cât și colaborările. Pot apărea treburi urgente în casă, iar ele vă vor distrage de la îndatoririle profesionale mai urgente. De aici și până la probleme cu șefii, cu cei din managementul companiei sau cu colegii de serviciu, n-ar mai fi decât un pas.

Situația va deveni și mai instabilă apoi și mai volatilă așa cum se vor desfășura lucrurile. Nu veți mai fi protejați astral, încât e nevoie de precauție pentru a nu strica situații bune create până atunci. Grijă să aveți la călătorii, la tot ce poate fi legat de lucru cu focul sau de impactul cu persoane irascibile și violente. Inclusiv voi trebuie să vă păstrați calmul.

Pești

Nu recomand finalizări definitive de relații contractuale doar din simplă toană, nici introducerea vreunei acțiuni judecătorești. În plus, evitați jocurilor de noroc sau alte investiții bazate doar pe șansă!

Aveți răbdare deocamdată, o să revină norocul și se vor calma spiritele, iar energiile vă vor ajuta să continuați bine implicarea în proiecte și să rezolvați măcar o parte din problemele trecutului. Puteți călători, puteți atrage atenția șefilor cu talentele voastre, ba chiar puteți înflori în zona sentimentală, nu doar în cea financiară.

Se pare că vă asumați mai multă responsabilitate acasă, cum ar fi ajutorul acordat unui părinte sau altui membru al familiei care are nevoie de asistența voastră. S-ar putea să fie și faptul că vă pregătiți să cumpărați, să vindeți, să închiriați sau să faceți reparații și alte schimbări în casă, chestiuni pe care le-ați mai încercat și înainte, dar din diferite cauze, s-au oprit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
dovlecei jpg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
Vrei sa iti construiesti o casuta de gradina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net