Horoscop săptămâna 5-12 iulie. Luna Nouă în Rac dă peste cap viața semnelor zodiacale. Pentru un nativ vin bani din toate părțile

Horoscop săptămâna 5-12 iulie. Descoperă ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile complete pentru fiecare semn zodiacal. 

Horoscop săptămâna 5-12 iulie
Horoscop săptămâna 5-12 iulie

Berbec

Direcțiile principale spre care sa vă canalizați energia sunt afacerile, sănătatea, educația copiilor mici sau sprijinirea adulților din familie.

Sunt posibile litigii la domiciliu, cu personal angajat,precum și cu partenerii de afaceri. În relație probabil că a existat o criză. Manifestările brutale ale libertății precum și plictiseala în cuplu, din cauza căreia parcă ați dori să mai cunoașteți și alți noi parteneri, pot fi însoțite de argumente, de iritări și poate de lacune.

Cei singuri, ar putea întâlni o persoană care să le schimbe viața personală. Noi relații se pot lega pe neașteptate, dar nu vor fi rezistente și foarte fiabile in timp. Acestea pot fi trecătoare, cu persoane care se grăbesc în viața voastră ca o cometă, însă dispar brusc, la fel de repede, lăsând o amprentă de neșters.

Profesional, vă bazați pe niște promisiuni ale altora, care se pot împlini sau nu.

Taur

Un rol important în viața voastră îl vor juca femeile din cel mai apropiat cerc de dumneavoastră. Vă acordați asistență reciprocă, efectuați călătorii comune, faceți afaceri împreună, urmând ca aceste persoane apropiate să meargă alături de voi o bună bucată de timp. În aceeași măsură însă, va fi nevoie să acordați voi sprijin unor verișori ori surorilor voastre. Accentuați comunicarea cu copiii, axați-vă pe talente și pe munca creativă, căci toate aceste activități vă vor face viața mai strălucitoare și mai interesantă.

Relațiile cu unele rude sunt mult mai active, dar comunicarea nu-i ușoară. Este posibilă o întoarcere la nemulțumiri vechi, veți afla ceva despre aceste rude sau, din contră, rudele voastre vor primi informații nu prea plăcute despre voi. Toate acestea vor duce la unele conflicte.

Gemeni

Nu totul are nevoie de o listă cu avantaje și dezavantaje pentru a lua o hotărâre finală. Câteodată este nevoie de spontaneitate și să vă dați voie să spuneți clar și răspicat dorința reală din interior, fără să vă gândiți prea mult la reacțiile partenerului sau cum ar fi dacă alegeți varianta cealaltă. Modul de a decide este transformat și astfel se mai pot modifica și anumite principii de viață. Partenerul sau asociații se vor alinia surprinzător de repede și vă vor confirma decizia voastră, întărind convingerea că este momentul să fiți mai puțin în dubiu și să renunțați la stările de nehotărâre. Este însă important să vă asumați riscurile și să vă calculați pașii.

Banii pot veni din mai multe surse, unele ceva mai neclare, dar aveți tendința de a-i cheltui pe mofturile copiilor voștri.

Spre finalul săptămânii, vă puteți face planuri de a vă dezvolta și axa pe partea creativă, pentru că aveți în minte ideea de a valorifica potențialul.

Rac

Așteptați-vă în acest week-end la provocări care să vă irite ori pe care să le percepeți ca atac la persoană. Chiar și atunci când ele sunt nedrepte, vă sfătuiesc să nu le dați curs, acceptați situațiile așa cum vin, căci nu vor dura o eternitate. Nu are sens o complicare de lucruri ori o risipă aiurea de energie. Învățați să vă controlați și să gândiți înainte de a vorbi, cumpănind avantaje și dezavantaje dacă vă ambalați prea tare. Abia din a doua jumătate a săptămânii o să înțelegeți mai clar de ce v-am sfătuit așa.

Aveți grijă de voi, de moralitatea voastră, de banii voștri și de aparițiile în public! Se pare că ochiul din umbră vă studiază pentru a se hotărî dacă vă acordă sau nu sprijin și credit pe viitor. Soarele va continua să aibă un efect stabilizator asupra voastră. Oricâtă muncă e necesară, vor veni și recompensele mai târziu.

Leu

Vă bucurați de oportunitatea de a călători online, în special în scop de dezvoltare. Fie personal și spiritual, fie profesional. Trebuie să fiți atenți și să alegeți bine, ce e potrivit, căci unele din aceste deplasări virtuale vă sporesc și cheltuielile și consumul de energie și nevoia de justificare a timpului petrecut pe calculator, în defavoarea copiilor. E benefic să profitați de lecțiile la care participați, să învățați și să aplicați imediat tehnicile propuse de oamenii pe care îi cunoașteți acum sau care reapar în viața voastră ca profesori. Puteți cheltui suplimentar pentru a avea acces la ședințe individuale cu anumiți maeștri, de a colabora personal cu ei, dar veți rămâne cu amintiri extrem de frumoase, cu o stare de armonie și mulțumire uriașe și cu experiențe pe care nu le veți uita prea repede. Partea negativă a acestei perioade apare de la cei din jur care nu privesc cu ochi buni reușitele de care vă bucurați. Indicat ar fi să nu povestiți tot deodată, să împărtășiți treptat, pe parcurs și când apare ocazia să folosiți ceva din ce ați învățat. Invidia vă poate aduce neplăceri la locul de muncă sau chiar în intermediul cercului social, asta poate avea un impact negativ asupra stării voastre întrucât aveți tendința de a fi prea mult entuziasmați și cu dorința de a spune tot, de a vă arăta mulțumirea interioară în fața unor persoane rele.

Fecioara

Aveți o perioadă de luptă, acțiune, dar și depresie și anxietate. În ultimele variante chiar nu e cazul să disperați, pentru că oricând se poate ivi o variantă de a rezolva sarcinile dificile. Dacă la început, negocierile ar putea eșua, o să primiți apoi ajutor astral să depașiți dificultățile. Dacă acționați cu sinceritate, o să reușiți în tot ce vă propuneți și în afaceri și la job și în dragoste. Luați așadar taurul de coarne și deveniți mai activi!

Unii vor fi nevoiți să își apere interesele în fața rudelor sau a foștilor, vizavi de un proces de partaj sau de moștenire. Gândiți-vă în avans strategia de comportament și exprimați-vă cu îndrăzneală opinia cu privire la problemele de interes. Acest sfat este valabil și pentru acei reprezentanți ai semnului care sunt implicați în practica consultativă, care participă la proiecte publice sau își prezintă lucrările pentru un concurs.

Aspectele pozitive favorizează susținerea prietenilor în obiectivele voastre pe termen lung sau poate implicarea voastră în acțiuni de grup voluntare, chiar pe rețelele online. Singurul impediment acum ce stă în fața voastră ar fi lipsa banilor, căci cu greu și prin muncă multă îi adunați.

Balanța

Gândul vă zboară către relaxare și odihnă. Dar să fie active. Nu vă puteți desprinde de ritmul de muncă dar acum, cu cât vă forțați mai mult, cu atât se pare că și lucrurile se încăpățânează să iasă cu totul altfel decât vă doriți. Deși e dificilă ideea de acceptare și de adaptare la ritmul de rezolvare a situațiilor, e totuși optimă și vă scutește de mult timp și efort fizic cheltuite cam fără rost. Conștientizați că vă enervați, simțiți schimbările și din corpul fizic, vă crește tensiunea, digestia e dată peste cap și, în plus, există risc să apară accidentări din grabă sau epuizare.

E un moment bun să vă relaxați, să ieșiți în oraș cu prietenii la restaurantul preferat și să cheltuiți pe propriile plăceri din banii munciți și câștigați atât de greu. Programați-vă să începeți sesiuni de ceva subiecte care vă pasionează de multă vreme dar nu ați avut curaj sau timp să încercați.

Scorpion

Nivelul ambiției de a face carieră și care v-a cuprins în ultima săptămână, o să scadă. Iar asta nu e rău dacă o să vă rezumați doar la rezolvarea a unu-două proiecte importante începute deja. Nu visați la idealuri greu de atins, nu insistați pe iluzii, ci rezolvați mai curând situații legate de casă, familie și părinți! Nu înseamnă că profesia nu e importantă dar, dedicându-vă doar ei, riscați tensiuni în cuplu. Aveți încredere în sentimentele voastre și acționați doar la chemarea inimii, inclusiv cu copiii.

Viața socială e benefică până la un punct, iar creativitatea e la cote ridicate. Însă, indiferent cât de talentați sunteți, nu uitați de partea practică a vieții! Succesele și eșecurile voastre pot fi discutate în echipă, în grupuri mai ample.

Cât încă mai este Venus în semn de Apă, planeta vă poartă noroc și poate ar trebui să acordați mai multă atenție propriei persoane ,să faceți schimbări de look, să aveți grijă la ținută, căci important va fi modul în care vă vor vedea ceilalți.

Săgetător

Succesul personal vine și de la aprecierile celor dragi. O prăjitură făcută pentru masa de familie, sprijinul oferit cuiva mai tânăr la lecții sau sfaturile oferite celor mai neexperimentați, nu aduc plus valoare în contul bancar, dar vă încarcă sufletește și emoțional, vă menține tonici și plini de motivație. Dezavantajul vine din faptul că deveniți mai superficiali la locul de muncă, gândul vă stă mai mult la reacțiile celor dragi, la ce veți purta sau alte detalii mai triviale. Cheia se află în echilibru căci, la urma urmelor, aveți nevoie și de aprecierile superiorilor. Plus că e bine să împărțiți din sarcini cu colegii cu care aveți o relație apropiată. Aveți abilități de a convinge pe ceilalți că nimic nu rămâne nerăsplătit, dar poate ar fi mai potrivit să nu vă destăinuiți scopul pentru care delegați din responsabilități.

Capricorn

Nu mai fiți atât de detașat! Ați devenit atât de pasionat de munca pe care o desfășurați sau de ideile pe care încercați să le concretizați, că v-au acaparat tot timpul. Aproape că ați uitat să aveți conversații despre oricare alte subiecte. Este momentul să reluați legătura cu apropiații, cu prietenii, vecinii sau rudele. Telefonați-le sau trimiteți mailuri. Important este să restabiliți legătura, să vă folosiți talentul de comunicare pentru a afla despre evenimentele recente din viața acestora. Puteți face unele speculații financiare la care să aveți noroc de câștiguri neașteptate. Nu uitați să includeți în program și timp pentru activități de plăcere, lucruri care să vă țină departe de gânduri și să vă ocupe mintea cu bucuria de a vă răsfăța!

Vărsător

Nu vă pierdeți în poveștile care nu sunt ale voastre! Aveți dorința de a ajuta și de a întinde mâna de ajutor, chiar și dacă nu vă este clar solicitată sau dorită de celălalt. Fiți mai precaut cu oamenii din jur și rămâneți mai curând focusat pe munca proprie. Puteți câștiga bani sau să fiți remunerat sub diverse forme pentru că pur și simplu sunteți omul potrivit la locul potrivit. Aveți șansa să vi se ofere mici slujbe care se vor dovedi profitabile, dar cheia este să fiți prezent și să nu fiți prins în proiectele de salvare ale altora. Dacă o veți face, o să ratați oportunitățile ivite pentru voi. Înainte de a vă implica în orice fel de activitate, este benefic să vă consultați cu familia sau cu cineva apropiat care să vă ofere o părere obiectivă și mai axată pe interesele care primează. Defocusarea, dacă nu e conștientizată pe moment, vă face să deveniți frustrați sau nemulțumiți, să vă fie ciudă pe propria persoană, iar de aici să apară și simptome fizice. Sănătatea în principiu, nu vă ridică mari probleme, dar sistemul digestiv se poate răzvrăti și să vă aducă neplăceri temporare.

Pești

Călătoriile, investițiile și zona prietenilor apar în primul plan al preocupărilor voastre. Multe se vor desfășura în ritm rapid, însă nimic nu va fi simplu. Va fi nevoie de efort și răbdare atunci când lucrurile nu înaintează pe cât de repede vă doriți voi. Aceia care visează la posturi înalte, să nu-și imagineze că vine totul curgător lapte și miere spre ei. Mai curând, zonele de comerț au nevoie de revizuiri acum. Principalul lucru este să nu renunțați la călătoriile de afaceri, să acceptați să întâlniți oameni din trecut și să fiți mereu conștienți de ceea ce se întâmplă în echipa voastră. Cât despre zona comercială pe care am amintit-o, da, aveți fler, aveți putere de convingere să vindeți orice produs numai dacă mergeți pe cărări deja bătute. Singurul inconvenient aici ar fi joaca de cuvinte. Aruncând cu vorbe, puteți face pași nesăbuiți. Numai flexibilitatea, logica și diplomația vă vor ajuta să înaintați.

Cât despre investiții, mai curând cumpărați o firmă veche, care a mai avut profit sau colaborați cu persoane cu care ați mai lucrat. Trebuie mai curând să economisiți bani pentru o afacere personală care poate fi deschisă mai la toamnă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
turism turist pasager calatorii femeie pasaport bagaj de mana  Foto Accor jpg
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
felii de pepene verde jpeg
corcoduse
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net