Horoscop săptămânal 11-17 aprilie. De Paște, o zodie ia o decizie care-i schimbă cursul vieții

Horoscop săptămânal 11-17 aprilie, de Paște. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 11-17 aprilie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop.

Horoscop săptămânal 11-17 aprilie
Horoscop săptămânal 11-17 aprilie

Horoscop 11-17 aprilie, de Paște

Berbec

Puteți întâmpina ceva dificultăți în chestiuni bazate pe o investiție comună sau pe banii unui partener.

După 16 aprilie, multe situații se vor dezvolta favorabil. Mulți dintre voi își pot realiza visele, pot rezolva probleme materiale datorită ajutorului partenerilor.

Perioada va fi bună pentru călătorii romantice, divertisment, căsătorie, relații de afaceri, eforturi creative sau căutare de loc de muncă.

Veți avea oportunitatea să demonstrați părțile bune, să aplicați practic talentele și ideile, astfel încât să creșteți veniturile.

Perioada este ideală pentru prietenii. Atitudinea generală este pozitivă, se va reflecta în comunicarea atât cu prietenii vechi, cât și cu noile cunoștințe. Legătura cu rudele va fi consolidată în mod vizibil, iar șefii vor admira deseori activitatea de lucru, dar numai pentru nativii care domiciliază în țară.

Taur

Până pe 17 trebuie să fiți mai atenți deoarece pot exista amăgiri, auto-iluzionări. Este atunci important să nu vă abateți de la principiile și îndrumările spirituale. Până și treburile casnice și problemele cu generația mai mare vă pot distrage de la planuri.

Veți percepe mai profund eșecurile pe planul afectiv și chiar și mici nemulțumiri pot fi amplificate. Nu ar trebui să începeți o confruntare, nici să-i încărcați pe cei dragi cu experiențele voastre, deoarece aceștia pot percepe totul într-un mod complet diferit și nu vor vedea unde-i problema.

Încrederea în sine este încurajată dar, în situații extreme, asigurați-vă că solicitați sfaturi și sprijin de la cei dragi. Prioritatea este o persoană dragă care nu va refuza niciodată ajutorul. Starea emoțională este extrem de tensionată, urmăriți-vă

comportamentul și cuvintele. Există riscul acțiunilor neprevăzute și a deciziilor greșite în cuplu.

Gemeni

Aceia care decid să dedice acest timp familiei sau odihnei, vor putea obține o mulțime de impresii și emoții pozitive, se vor recupera, astfel încât să poată începe un nou ciclu de eclipse viitoare cu energie proaspătă.

În acest al doilea decan de aprilie, ar fi mai bine să vă abțineți de la achiziții mari, investiții, nu este de dorit să împrumutați de la alții sau să împrumutați pe alții cu bani. Există riscul să vă confruntați cu înșelăciuni, promisiuni false ori să cumpărați lucruri cu defecte ascunse.

Finalul perioadei vine cu creștere de susținere astrală și totul va începe să se miște poate prea repede. Astfel, veți avea un interes mai activ pentru afaceri, pentru a participa la activități de grup, dar luați lucrurile pas cu pas. Creativitatea va crește și veți putea face față cu ușurință diverselor sarcini intelectuale. O înțelegere mai profundă a situațiilor pe care le traversați, împreună cu bune abilități analitice, vă vor permite să adoptați corect o linie de comportament și de activitate planificată pentru luna viitoare.

Mulți nativi vor fi gata pentru schimbare și, în primul rând vor fi gata să-și schimbe imaginea, stilul, să cumpere lucruri noi, să se preocupe de siluetă și să schimbe mediul.

Rac

Pentru voi, situația va fi ușor mai descărcată față de săptămânile trecute. Va fi o oportunitate de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta dar și să vă odihniți puțin. Ca urmare a acestei energii și a creativității pusă la treabă, vor apărea idei noi și soluții nestandardizate pentru problemele stringente.

Medical, aveți vulnerabilitate digestivă care poate impune un regim mai strict. Recomand crudități dacă nu există restricții.

Financiar, nu o duceți perfect, căci fluxurile de numerar către buzunarele voastre e instabil, nu cel așteptat. Dacă se poate, faceți un stoc financiar. Oricum nu vă recomand acum împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Fiți pregătiți pentru confruntarea cu probleme rămase nerezolvate sau pentru întâlniri cu o persoană neplăcută. Cea mai bună soluție este să lămuriți toate întrebările, pentru a nu mai reveni niciodată la o astfel de situație.

Leu

Nivelul ambițiilor este acum extrem de ridicat. Și asta nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, din când în când priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența, importanța și semnificația prin toate mijloacele, nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. În general, săptămâna este destul de incertă în ceea ce privește afacerile și finanțele. În promovarea proiectelor puteți conta pe ajutorul altor persoane. Cerințele și apelul la ajutor se vor dovedi a fi eficiente. Astfel, se vor găsi soluții neașteptate pentru multe dintre problemele care vă privesc.

Patronii și aceia care ocupă funcții de șefi se vor confrunta cu rezistență din partea autorităților superioare. În consecință, vor trebui să-și schimbe tactica și să atragă ajutorul unui prieten influent. De asemenea, găsirea unui limbaj comun cu colegii și clienții nu va fi o sarcină ușoară. Păstrați un sentiment de umor pregătit. O glumă bună vă va ajuta.

Fecioara

Cu Saturn în zona parteneriatelor, puteți să vă exprimați cel mai clar în mod elocvent și să vă susțineți ideile în fața acelora care chiar vă vor asculta cu sufletul la gură dacă au aceleași scopuri ca și voi. Mai mult decât atât, poziția lui Pluto vă transformă , din elevi vă ajută poate să deveniți profesori, mentori și mediatori in posibilele conflicte care nu vă aparțin ci-s ale prietenilor.

Oportunitațile vin de la drum, așa că nu ezitați să gândiți o schimbare de domiciliu.

De asemenea, cei care doresc să iși extindă cunoștințele pentru a înainta în grad profesional, să nu ezite a se inscrie la cursuri, pentru că educația și sistemul informațional sunt susținute. Tot așa e bun momentul de a vă pune la punct juridic toate documentele și contractele pe care le aveți.

Imaginea la serviciu se îmbunătățește, câștigați respectul celor din jur și aveți în sfârșit șansa de a vă demonstra aptitudinile și experiența.

Balanța

Va crește dorința de a începe niște activități noi, de a vă încerca experiența într-un domeniu nou și, după 16 aprilie poate va veni un moment mai favorabil pentru asta. Veți avea atunci susținerea persoanelor iubite și a prietenilor. Munca în echipă bine coordonată este esențială pentru succesul în afaceri și în carieră.

Cea mai favorabilă perioadă este acest al doilea decan al lunii, când veți putea încheia alianțele necesare și veți contura aspecte prioritare pentru restul anului. Călătoriile, întâlnirile vor avea succes și pot contribui la evoluția spirituală și profesională. Rezultate bune în afaceri, satisfacția morală din munca depusă pot aduce fericire și bunăstare.

După 18, activitatea în afaceri va continua să fie ridicată. Veți avea nevoie de odihnă și restabilire a vitalității în timp util.

Scorpion

A doua decadă a lunii va fi mai favorabilă, iar acum o să fiți mai liniștiți și mai încrezători, veți putea acționa eficient, rezolva probleme dificile, veți corecta consecințele deciziilor eronate din trecut. Veți experimenta noi stări creative, vor putea avea vise profetice și anticipa viitorul. Este posibil să primiți o veste despre moștenire sau să ajungeți la finalizarea cu succes a unor procese. Probabil că veți putea face față problemelor din trecut cu ajutorul vechilor conexiuni. Pentru mulți, aceasta este o perioadă de reînnoire spirituală.

Adevărat, va trebui să depuneți mult efort pentru a rezolva finanțele colective, problemele de proprietate și chiar să investiți fonduri suplimentare în acest sens. Sfaturile unor persoane mai experimentate și competente vor fi foarte importante, căci pot oferi nu numai sprijin moral, ci și financiar.

Popularitatea va crește, veți deveni mai susceptibili la sentimentele și experiențele altor persoane și voi înșivă o să vă simțiți mai confortabil lângă oamenii iubitori care vă împărtășesc opiniile, credințele și stilul de viață.

Pentru cei singuri, această perioadă poate oferi întâlniri de neuitat.

Săgetător

Propunerile neobișnuite și tentante pot veni, iar voi va trebui să ordonați prioritățile pentru a profita din plin de șansă.

Prietenii, foștii colegi vă pot face oferte bune de lucru, vă propun să luați parte la proiecte interesante, oferindu-vă ocazia să demonstrați ce știți.

Afectiv, o mulțime de emoții pozitive vă pot fi oferite de persoanele dragi. Între 19 și 20, e nevoie să dați dovadă de reținere, deoarece în acest moment puteți deveni subiect de critică din partea invidioșilor și a celor care nu vă au la suflet. Este important să nu stârniți conflicte, ci să încercați să folosiți momentele pozitive. Sprijinul colegilor și al prietenilor poate fi foarte important, căci ei vă pot împiedica să faceți un pas neprevăzut.

Veți putea să acționați cu succes și să nu vă temeți să experimentați noi metode în munca voastră. Este mai bine să amânați rezolvarea problemelor importante până la final de perioadă, când veți avea mai mult succes și veți putea atrage proiecte profitabile sau parteneri care să contribuie la promovarea voastră ori chiar să vă sponsorizeze talentele.

Capricorn

Puteți vorbi în public pentru că veți fi ascultați, puteți negocia cu posibili sponsori sau patroni, precum și cu persoane în funcții de autoritate care pot ajuta la realizarea de planuri.

Atenție însă, deoarece există pericolul de a fi înșelați, de a avea încredere în persoane greșite, de a fi neglijenți în vorbe și a arunca o perlă care vă poate aduce necazuri! Situațiile se vor dezvolta amețitor, planurile se pot schimba, astfel încât va trebui să răspundeți rapid la ceea ce se întâmplă și să faceți ajustări. Este posibil să fiți nevoiți chiar să riscați ceva pentru a obține o poziție superioară, un statut social. Sunt posibile unele dificultăți financiare, astfel încât vă sfătuiesc să manageriați bine conturile.

La sfârșitul perioadei potențialul energetic va slăbi, așa că ar trebui să aveți mai multă grijă de sănătate și să vă odihniți mai mult.

Vărsător

Continuă variantele întâlnirii cu persoane din trecut față de care inima a tresărit atunci. Întâlnirea ar putea avea loc pe timpul unei deplasări sau veți stabili de comun acord o vacanță scurtă împreună. Iar dacă lucrurile merg ok între voi, posibil să existe și niște propuneri pentru viitor. Nu excludeți din start ideea, mai ales dacă sunteți persoană deja divorțată. Rămâneți totuși realiști și nu vă aruncați în brațele unor iluzii în urma cărora rezultatele ar putea fi amare!

Nativilor cu copii le recomand o monitorizare mai atentă a lor, pentru a nu-și pierde autoritatea de părinte și educator, atât de necesară în dezvoltarea armonioasă și maturizarea tânărului adult în devenire.

Medical, nu veți fi scutiți de stări de apatie și schimbări de dispoziție, păstrându-se și acum vulnerabilitatea bilei și ficatului. Adoptați un regim de viață sănătos, cu multă mișcare și alimentație corespunzătoare,și nu dați curs tensiunilor cu șefii voștri!

Pești

Evenimente fericite, vești bune se pot întâmpla, este de asemenea posibil să primiți o moștenire, asistență materială de la rude, cadouri de la prieteni. Veți avea ocazia să investiți în imobiliare, să faceți renovări, să îmbunătățiți condițiile de locuit și să faceți din casa voastră o adevărată fortăreață de încredere.

Acesta este și un moment bun pentru a vă căsători, pentru a dezvolta parteneriate armonioase pe termen lung, precum și pentru a rezolva probleme profesionale și materiale,pentru a face cereri și a da sugestii conducerii la serviciu.

În ultima zi din săptămână, vă veți putea canaliza energia spre auto-exprimare creativă, spre consolidarea pozițiilor profesionale. Unii vor avea fler la bani și câștiguri, ceea ce le va permite să gândească investiții financiare de succes sau să folosească conexiuni vechi într-un mod profitabil. Potențialul energetic va crește, corpul va căpăta imunitate și rezistență, veți scăpa de consecințele bolilor și stresului din ultimul timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net