Horoscop săptămânal 23-29 octombrie. Zodia care scapă de griji și probleme. Va termina luna în forță

Horoscop pentru săptămâna 23-29 octombrie. Ultimele zile din această lună vin cu multe situații imprevizibile. Din păcate, o zodie trebuie să ia o decizie care îi va afecta viitorul. Un alt nativ, însă, scapă de griji și probleme. Va termina luna în forță.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie

Horoscop pentru săptămâna 23-29 octombrie

Berbec

Perioada are vulnerabilitățile ei, sunt posibile concepții greșite, lipsa obiectivității și ca urmare, veți fi împiedicați să percepeți corect esența a ceea ce se întâmplă. Sunt probabile conflicte cu prietenii, partenerii, va exista o lipsă de înțelegere reciprocă din cauza căreia activitățile colective pot fi ineficiente și amenință să perturbe unele dintre planuri.

Afectiv, crește și probabilitatea de conflict și înstrăinare în relațiile cu cei dragi. Eșecul în parteneriat poate face viața dificilă deoarece grijile suplimentare pot lua mult din energia voastră și vă pot priva de sprijinul necesar.

Weekend-ul va veni cu un moment reușit pentru munca organizațională, pentru a crea fundația pentru viitorul succes creativ și profesional. Potențialul energetic va crește și forța lui o folosiți în afaceri.

Taur

Trebuie să dați dovadă de prudență deoarece crește probabilitatea de conflicte cu superiorii, ceea ce poate complica poziția în carieră. În astfel de momente, trebuie să vă moderați ambițiile puternice, deoarece ele pot provoca opoziție din partea celorlalți, care nici ei nu vor sta cu mâinile în sân. V-ați putea trezi atrași în situații periculoase și perdante.

Activitatea de afaceri și creativă va crește și orice schimbare pozitivă în carieră va ajuta la consolidarea statutului. E favorizată activitatea colectivă, restabilirea legăturilor întrerupte. Vă puteți baza pe sprijinul colegilor și prietenilor în rezolvarea problemelor financiare, în dezvoltarea de noi planuri de afaceri.

Însă în viața personală se pot ivi dezacorduri, iar unele se pot încheia cu pauză în relații.

Gemeni

Săptămâna o pot numi perioada de acțiune a invidiilor secrete. Apar intrigi, probleme nerezolvate cu prietenii și colegii, vă e afectată autoritatea și cariera. Aceasta nu va fi cu lină armonie, căci veți simți din plin o slăbire a apărării corpului, veți avea îndoială de sine și veți deveni pesimiști.

Grijă și la eventualele probleme cu autoritățile fiscale sau judiciare, căci va trebui să cheltuiți mulți bani și eforturi pentru a încheia un conflict, pentru a restitui datorii vechi, rate, taxe, impozite. Evitați orice situație critică și nu vă comportați arogant,mai ales că ne apropiem de următoarea eclipsă!

Poate că joi e un moment favorabil, căci se pot contura schimbări importante și pozitive. Vă veți putea demonstra atunci calitățile de afaceriști sau capacitățile organizaționale, semnați acorduri, contracte și obțineți rezultate bune în carieră.

Rac

Este posibil să fiți nevoiți să vă asumați unele responsabilități de muncă ale colegilor sau să luați parte la rezolvarea problemelor rudelor. Acest lucru va crește reputația dar va genera și o pierdere de energie. Drept urmare, vă puteți simți obosiți și enervați că trebuie să duceți o viață excesiv de activă. Recomand să vă concentrați asupra sentimentelor voastre și să nu încercați să ajutați întreaga lume dintr-o dată. Nu ar trebui să încercați să îi idealizați pe ceilalți, căci nu va funcționa. Este important să nu uitați de odihnă.

În ultimele două zile ale perioadei, nu trebuie să pierdeți obiectivitatea și să evaluați ce se întâmplă cu o minte rece. Altfel, există pericolul de a vă implica în intrigile altora și de a deveni o jucărie în jocul altcuiva. Problemele anterioare din parteneriate pot fi agravate, cauzate de reacția incorectă la ceea ce se întâmplă, precum și de supraestimarea propriilor puncte forte odată cu subestimarea capacităților partenerilor și a dezvoltării situației în ansamblu. Chiar și așa, evenimentele vor ajuta pentru mai târziu să creați o bază bună pentru transformare în viața profesională.

Horoscop 23-29 octombrie

Leu

Mijlocul toamnei vine cu accent pe proiecte deja aflate în derulare. Dacă intuiția nu este suficientă pentru un început încrezător de afaceri noi, este mai bine să le amânați pentru o perioadă ulterioară.

O stare constantă de tensiune poate provoca oboseală, iar dorința de a vă odihni este de înțeles. Chiar este recomandabil să petreceți acest timp în natură, căci vă va ajuta să vă puneți nervii în ordine.

Acest ultim decan de octombrie, să zicem că v-ar permite poate să vă dezvăluiți potențialul creativ, să vă consolidați puțin poziția socială și materială. Perioada vă va ajuta să finalizați proiecte vechi, să distribuiți datoriile și să obțineți sprijinul celorlalți. Atitudinea pozitivă va atrage oamenii, ei vor coopera de bunăvoie, își vor împărtăși secretele, vor cere sprijinul și se vor consulta. Atenție însă căci, o prea mare credulitate din partea voastră v-ar putea transforma în victimele acelora care au intenții necurate.

În ciuda schimbărilor pozitive din carieră, pot fi dezvăluite consecințele greșelilor în muncă și ale deciziilor greșite, consecințe care amenință cu probleme și pierderi financiare.

Fecioara

Veți începe să dați dovadă de inițiativă și dăruire în timp, iar acest lucru este important atât pentru lansarea de noi etape la vechi proiecte, pentru dezvoltarea celor deja începute. Vine o perioadă în care veți începe să lucrați de două ori mai mult, dar este important să înțelegeți că doar munca în echipă va fi productivă.

Înconjurați-vă de oameni de încredere care vă împărtășesc viziunea asupra vieții și-s gata să vă susțină majoritatea ideilor! Uniți o echipă din jurul vostru, cu care veți putea atinge cele mai inalte și la prima vedere obiective nerealiste. Căutați asistență în afara locului de muncă. Contactați prietenii despre care credeți că sunt gata să vă ajute dezvoltarea profesională și personală.

Primele 4 zile vor reprezenta o perioadă creativă dinamică și memorabilă, căci veți putea să manifestați pe deplin creativitatea și forța spirituală. Creșterea intuiției vă va ajuta să înțelegeți mai bine evenimentele și situațiile care vor avea loc, precum și motivația pentru acțiunile altora care vă vor provoca. Iar căutarea de proiecte și relații promițătoare trebuie să fie o prioritate. Cu puterea convingerii și abilității de a impresiona, veți putea recruta asistenți, oameni cu aceeași idee, vă veți prezenta ideile șefilor, către conducere și astfel vă veți apropia succesul de carieră.

Balanță

Planul sentimental revine pe scenă, creativitatea și buna dispoziție fiind aliați de nădejde în a vă asigura un climat potivit pentru a vă da voie să vă distrați cum nu prea ați mai făcut-o în ultima vreme. Știți intuitiv când să acționați, aveți capacitatea de a citi și intențiile celui din fața voastră și nimeni nu are scăpare de farmecul degajat. Nu stați pasiv să așteptați ca cineva să vă cadă în plasă, este indicat să dați dovada interesului, să apelați la jocuri de cuvinte sau chiar la jocuri de societate unde să întrețineți comunicarea.

Este o perioadă în care puteți sfătui corect pe cei mai tineri despre anumite experiențe trăite sau doar să vă încărcați cu energie pozitivă din compania lor. Evitați izolarea, participați cu partenerul la diferite evenimente, lăsați-vă purtat de instinct și fiți spontan! Aveți parte de momente în care înțelegeți exact natura relațiilor în care sunteți implicat, iar spre sfârșitul perioadei veți avea și curajul să luați măsuri, unele mai plăcute decât altele.

Scorpion

Munca devine prioritatea din fundal, locul principal fiind ocupat de cămin, de propriul confort și chiar de starea de sănătate personală. Aspectele domestice vă ocupă programul și depinde de voi să găsiți ocaziile să ieșiți în oraș, să nu tăiați complet viața socială de pe agendă. Poate luați în calcul ideea de a sta acasă și a organiza mici petreceri pentru grupul de prieteni. Tendința va fi de redecorare, de a schimba mediul, de a face îmbunătățirile pe care le aveați pe hârtie dar nu ați avut timp sau fondurile necesare.

O variantă poate fi schimbarea completă a spațiului locativ, poate vă interesați de anunțurile imobiliare sau cereți ajutorul unui arhitect care să vă facă schițe cu o anexă. Luați decizii rapid, nu stați pe gânduri! Dacă vedeți ceva acum, nu mai e cazul să stați să analizați, ci puneți direct în coș și plecați cu achiziția spre casă. Se recomandă totuși o minimă verificare a stării lucrurilor cumpărate și niște recomandări de la cunoscuți, pentru persoanele pe mâna cărora vreți să lăsați căminul.

Săgetător

Vă faceți mult mai ușor prieteni, aveți de mers în numeroase locuri și cumva vine natural să intrați în legătură cu multă lume. Aveți o stare bună, personalitatea face impresie pozitivă și, dacă vă ciuliți urechile, aflați mult mai multe informații decât sperați sau chiar decât ați fi vrut să știți.

Totuși, pe lângă zvonistică sunt importante oportunitățile care vi se pun acum pe tavă. Sunt șanse mici,speculative dar vă aduc profit care poate fi folosit pentru mici retușuri casnice sau pentru a contribui la proiectele comune cu partenerul. Vorbiți mult,sunteți pe fugă și e bine să contabilizați din mers cheltuielile pentru a nu vă depăși ținta și a cheltui mai mult decât investiția finală.

Inițial, s-ar putea să manifestați rezerve, să fiți nemulțumit de toată agitația care se anunță și să vă doriți să stați mai mult acasă. Partenerul poate să intervină brusc, să vă trezească din reverie și să vă trimită în lume. Realizați că trebuie să vă puneți nevoile personale pe primul loc, să vă afirmați ferm poziția și să încetați să mai ajutați pe ceilalți doar din bunătate necondiționată. În tot acest periplu redescoperiți ce vă place, discutați despre subiecte care vă merg la inimă și vă amuzați de peripețiile de zi cu zi.

Capricorn

Sunteți și visător și cu momente de luciditate și de claritate destul de acute. Vă așteaptă o perioadă în care schimbările majore sunt la ordinea zilei, renunțați la

obiceiuri și tipare de care vroiați de ceva vreme să vă eliberați. Este nevoie să vă pregătiți de lupte emoționale, de sesiuni de autoînvinovățire, de sesiuni de bravadă neașteptată. Procesul de a vă integra noile tipare e demarat, e posibil să vă rămână unele detalii de reglat, dar unele credințe autolimitatoare, persoanele pe care le simțeați toxice sau comportamente care s-au dovedit nocive, sunt acum puse pe liber. Chiar și simpla revelație a ce doriți să eliminați din viața voastră vă este de ajutor, chiar dacă nu o să puteți face transformările până la capăt.

Vărsător

Viața socială este mai activă în prima parte a perioadei pentru ca apoi, pe măsură ce oboseala se acumulează, să resimțiți nevoia de interiorizare și de a petrece mai mult timp în singurătate. Veți participa la întâlniri organizate cu colegi sau din mediul profesional, unde e bine să vă faceți apariția, vă veți interesa de activități care să ajute mai mulți beneficiari simultan, poate chiar luați în calcul câteva ore de voluntariat pentru diverse cauze care v-au atras atenția.

Simțiți o presiune exterioară, ceilalți au așteptări mari de la voi și nu sunteți încrezător complet în capacitatea de a vă ridica la înălțime, motiv pentru care e bine să căutați ocupații alternative, care să fie o refulare pentru nemulțumirile adunate. Spre exemplu, grădinărit, voluntariat sau un hobby acaparant. Extindeți-vă preocupările, nu vă lăsați intimidat de pretenții din afară!

Pești

Ambițiile profesionale revin în centrul atenției. Primiți aprecieri, vi se recunosc unele reușite anterioare, dar totuși retrăiți o stare de nemulțumire interioară pentru că aveți impresia că ați putea mai mult, că e cazul să fi evoluat și să aveți un alt statut. Nu uitați că timpul nu e pierdut, treceți pe modul de autoanaliză și vedeți exact ce vă doriți, dacă sunteți pregătit pentru responsabilități crescute, pentru mai multe ore de muncă sau vreți să porniți de la zero pe un cu totul alt domeniu.

Aveți idei și răspunsuri dar nu știți încă cum să le combinați pentru a vă păstra reputația intactă. E bine să cereți sfaturi. Poate mentorii actuali vă pot oferi păreri mai avizate din experiențele personale, poate chiar unele personalități model vă ajută cu exemple din autobiografia lor. Faceți cercetări, citiți dar nu neglijați nici aspectul sănătății!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
chiriac similea dauer jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Cei mai selecționați jucători din istoria României jpg
horoscop jpg
clatite japoneze 0 jpeg
NUPO   regim de slabire (2) jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net