Horoscop săptămânal 24 februarie-1 martie 2020: Balanțele vor fi remarcate de șefii lor

22 februarie 2020
image
Horoscop săptămânal 24 februarie-1 martiefoto: Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 februarie-1 martie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 24 februarie-1 martie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Balanță vor primi aprecierea șefilor.

Poziția guvernatorului de sector al parteneriatelor atrage atenția asupra asocierilor sau a implicării relațiilor de cuplu în zona voastră profesională. Acolo continuă neînțelegerile și totul stă ca pe un butoi cu pulbere, în așa fel încât nu ar trebui să mai puneți și voi sare pe rană în dialoguri. Evitați deocamdată parafarea de contracte sau emiterea de promisiuni profesionale, pentru că ați fi dezavantajați, dar continuați să vă faceți treaba și să vă achitați de responsabilitățile care vă revin! E nevoie să vă canalizați constructiv energia, pentru a nu o risipi în discuții interminabile și care nu rezolvă nimic. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Concentrați-vă mai bine pe obținerea de informații referitoare la domeniul vostru de lucru sau chiar învățați ceva nou. Acest lucru este valabil și pentru aceia cu statut de subaltern, cu atenționarea că cineva, mai sus în funcție decât voi, nu o să ezite în încercarea de a vă exploata munca.

Medical, nu vă sunt permise excesele, dar o dietă pentru detoxifiere puteți începe.

Horoscop săptămânal Taur: 24 februarie-1 martie 2020

Aveți ocazia să vedeți partea bună a lucrurilor, prin sfera inimii și cu ajutorul intuiției. Acest lucru ajută la îmbunătățirea încrederii în voi înșivă, aducând în prim plan dorințele voastre cele mai profunde. Modul de a comunica va căpăta valoare și nu-i exclus ca alții să vă ceară sfatul și să vă împărtășească secretele lor.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă puteți susține ideile și teoriile și în fața câtorva prieteni și în fața grupurilor mai mari de oameni. Câștigați adepți și persoane susținătoare pentru obiectivele și țintele pe care veți dori să le atingeți. Zona sentimentală este de asemenea pozitiv susținută de astre, ca de altfel și relația cu copiii care pot avea rezultate frumoase, care vă vor bucura.

Puteți primi cadouri, puteți simți generozitatea și toleranța acelora din preajma voastră.

În schimb, relațiile cu colegii de serviciu devin tensionate pe anumite subiecte, astfel încât bine ar fi să evitați discuțiile în contradictoriu. Aveți atenție mărită la ceea ce completați, semnați și parafați, ca nu cumva în câteva săptămâni să nu fiți întorși din drum și obligați să refaceți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 februarie-1 martie 2020

Încă mai studiați dacă ați putea face anumite schimbari în câteva domenii din viața voastră, poate legate de locul de muncă, poate legate de stilul de viață. Nu încercați vreo acțiune perioada asta, căci mai târziu veți fi mult mai inspirați. Și influența lui Mercur cam tot acolo vă îndreaptă ,iar dacă nu gândiți neapărat o schimbare de carieră, măcar veți căuta alte metode de a vă rezolva sarcinile.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Jupiter vă susține încă o bună perioadă de câteva luni, iar aceasta înseamnă că ați putea obține rezultate profesionale remarcabile în tot acest timp. Și totuși, va trebui să evitați o eroare simplă care ar putea distruge totul. Această eroare înseamnă de fapt  a vă pierde sentimentul sănătos de echilibru, adică să deveniți aroganți sau chiar "megalomaniacali". Moderarea este cheia tranzițiilor. Cu ea, aveți o bună ocazie de a practica disciplina și autorestrângerea. Dacă țineți totul sub control, veți avea oportunități majore de creștere. Feriți-vă de procese și dispute legale, pentru că,de data asta, e mai bine să faceți pași înapoi.

Horoscop săptămânal Rac: 24 februarie-1 martie 2020

Pentru voi, Soarele continuă să livreze energie puternică, susținându-vă vitalitatea, ajutându-vă să luați decizii corecte într-un mod intuitiv, să aveți încredere fără a fi aroganți, să vă simțiți  într-o adevărată armonie corpul fizic cu starea dumneavoastră mentală, cu teoriile de viață. Tranzacțiile în afaceri sunt favorabile, precum și tot ce se referă la înscrisuri, dacă vă bazați pe fler.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Veți fi încurajați să vă gândiți dacă totul este pe drumul cel bun la locul de muncă sau dacă trebuie să aduceți unele îmbunătățiri. Veți avea mult curaj în acest timp pentru a aduce la cunoștințâ astfel de  probleme șefilor voștri. Iar dacă reușiți să îi convingeți, s-ar putea chiar să obțineți o recunoaștere publică, o recompensă specială ca premiu, ceea ce va avea ca rezultat o laudă și o protecție.

Nici în relațiile de cuplu unii nu-s mulțumiți, dar ele vor fi doar probleme minore pe care le veți putea rezolva cu ușurință dacă le discutați prietenește cu partenerii.

Horoscop săptămânal Leu: 24 februarie-1 martie 2020

Vine vremea când trebuie să vă ocupați de problemele de serviciu. Dacă până acum nu ați găsit rezolvarea pentru toate, de acum încolo vor decurge mai simplu lucrurile, găsind rezolvare unde nu vă așteptați. Nu ar trebui să lăsați obstacolele cu care v-ați confruntat în trecut să vă ocupe fără rost timpul, să vă distragă de la noile oportunități. Preocupați-vă de munca voastră, pe care oricum în viitorul apropiat o veți face cu plăcere. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

De asemenea, ar trebui să decideți imediat ceea ce este cel mai important pentru voi și ceea ce poate fi pus deoparte pentru o vreme. Dacă doriți să faceți o carieră, nu ratați nimic, nici măcar șansele minore de succes. Oricum e o săptămână activă, în care nu veți observa că sunteți obosiți și epuizați de atâta uzură. La urma urmei, astfel de planuri grandioase și idei strălucitoare le zăriți de dinaintea voastră. Dacă mergeți cu încredere într-un vis, veți obține chiar mai mult decât ați crezut. Un dar neașteptat, un cadou vă poate aduce zâmbetul pe buze, chiar dacă el ar fi ceva micuț, dar va avea o valoare sentimentală mare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 februarie-1 martie 2020

Soarele traversează zodia Pești dar continuă să aspecteze pozitiv cu zona afectivă, creativă, mai ales cu astrul natal al acelora născuți în primul decan. Astfel, promisiunile perioadei sunt bune, iar oportunitățile care apar vor fi favorabile. Cineva ar putea să apară în viața voastră pentru a vă oferi ajutor și, de cele mai multe ori, veți putea lua deciziile corecte prin intuiție. Aceasta este perioada în care ar trebui să vă bucurați de micile succese din viață. Nu tindeți deocamdată la mai mult, ci încercați să vă simțiți mulțumiți cu ceea ce vine!

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

În carieră, aveți în continuare șansa de a reînnoi fructuoase colaborări și asocieri, iar rezultatele pe baza efortului în parteneriat nu vor întârzia să apară. Chiar dacă din weekend încolo o să fie nevoie să depuneți mai mult efort, rezultatele tot vor fi satisfăcătoare .Cu multă implicare din partea voastră, cu multă inițiativă personală, o să reușiți să depășiți orice obstacol s-ar putea ivi.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 februarie-1 martie 2020

Cei harnici, punctuali și responsabili vor fi remarcați de șefii lor. Nu omiteți însă nici atenția pe care trebuie să o oferiți vieții personale de cuplu! Și acolo, Venus vă ajută câteva zile să rezolvați orice divergențe ar putea apărea în relații, asta dacă nu veți fi exagerați în reacții. De asemenea, nici relația cu unul din părinți nu este strălucită pentru că vă deranjează conservatorismul său. Încercați să le fiți alături și să îi sfătuiți să fie corecți în judecarea situațiilor. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

S-ar putea ca  unii să fie ofensivi și să vă facă probleme. Nu le permiteți să vă intimideze ori să vă controleze! Cereți timp de gândire dacă aveți nevoie de el. Ca să reușiți asta, nu trebuie să mai fiți atât de critici cu voi și nici cu alții. Altfel, nu veți fi capabili să vă depășiți condiția. Faceți voi întâi cât de mult puteți, înainte de a-i lăsa pe alții să vă ajute.

Financiar, munciți mult pentru a avea, iar când îi aveți, îi risipiți cu prietenii și prin vacanțe. Așadar, e puțin probabil să vă dea cu plus banii din portofel.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 februarie-1martie 2020

E o perioada bună întâi pentru a încheia ceea ce trebuie și a ajuns la final, poate chiar încă sunt mai multe în acest stadiu. În această situație, căutați să nu rezolvați simultan toate cazurile, căci altfel nici unul nu va reuși cu succes. Principalul lucru este de a avea un scop bine definit și acțiuni coordonate. După care, puteți porni cu dreptul la noi acțiuni, după dorințele inimii și minții voastre. Încercați să deveniți persoana care de fapt sunteți! Acest lucru necesită o anumită individualitate pe care ați pierdut-o recent, dedicându-vă altora. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Partenerul ar putea avea probleme și dezamăgiri pentru că poate a sperat prea mult în noroc. Relația cu prietenii e frumoasă, deși puteți afla vești rele despre unii din ei.

O să vedeți cât de simplu va fi să se rezolve ceea ce voi credeați că reprezintă o mare problemă. Sunt de fapt chestiuni minore.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 februarie-1 martie 2020

Ar trebui în continuare să vă așteptați la rezistență și opoziție a altora, în ceea ce privește ideile și opiniile voastreîn viața sentimentală. Dacă știți la ce să vă așteptați, puteți reacționa la astfel de situații cu mai multă conștiință, calm și înțelepciune. Când vine vorba de dragoste, artă și estetică, va trebui să mai așteptați perioada propice. Încă nu se îndreaptă lucrurile în direcția dorită.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Profesional, dacă simțiți că trebuie luate măsuri acolo, nu ezitați să lucrați la un plan în această direcție. Dacă ceva nu a mers bine, ar fi cel mai bun moment pentru a vorbi despre asta, chiar dacă primul impact al persoanelor implicate va fi de negație. Trebuie să profitați de așezarea astrală, de Mercur în retrogradare, pentru a repara. Pentru a nu amplifica disensiuni acasă, ori la întâlnirile cu părinții, va trebui să vă monitorizați cu atenție energia, astfel încât să nu alunecați în agresiune și iritare, dar nici să nu ripostați la provocările celorlalți.

Relațiile cu alte persoane vor fi în general  bune, chiar și cu persoane care au o anumită influență și care vă pot ajuta în acest timp.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 februarie-1 martie 2020

Cu intrarea lui Marte în semnul vostru, 4 planete activează și vă energizează la maxim. Pregătiți-vă așadar mentalul, căci el va atinge o formă de gândire superioară, dar în același timp, eliberați și zona inimii, pentru a face loc energiei venusiene care o să vă canalizeze exact spre obiectivele care vă fac cea mai mare plăcere. Asta însă după ce veți regla tensiunile din casă. Veți avea o perioadă de comunicare activă și dinamică, nu fără gafe verbale bineînțeles, pentru că pripeala și graba vă vor caracteriza următoarea perioadă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Creativitatea se va ridica și ea la cote înalte, vă veți relaxa și vă veți bucura de noile cunoștințe apărute în drumurile voastre. Ceilalți vă vor percepe ca fiind atrăgători și simpatici, așa că, să nu vă mire atunci când veți face noi cuceriri. Fiți preocupați de felul în care ieșiți în lume, schimbați-vă look-ul sau măcar completați-vă garderoba!

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 februarie-1 martie 2020

Se pare că pe influențele mercuriene vă puteți baza într-un anume sector, așa încât fiți pregătiți de repararea de erori și neînțelegeri atunci când vine vorba de  comunicare, dar și de modul de a gândi lucrurile ori a trage concluzii legate de bani. În rest, uneori oamenii pur și simplu nu vor împărtăși opiniile voastre. Chiar dacă sunt complet incorecte ale lor sau le simțiți așa, va trebui să învățați să le acceptați așa cum vin spre voi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

În schimb, vă puteți baza pe energie ca să finalizați de acasă ce e de finalizat la serviciu și legat de profesie. Continuați șirul drumurilor scurte și dese, al  completării de documente și al rezolvărilor de probleme printr-un simplu telefon sau email.

Elevii n-or să fie avantajați, mai ales dacă fac lucrurile în grabă sau mizează pe noroc și nici adulții care se perfecționează la cursuri de scurtă durată. Sugerez totuși ca, înainte de a pleca la drum, să verificați starea tehnică a mașinii, valabilitatea actelor, iar la volan să nu depășiți viteza pentru că riscați amendă.

Horoscop săptămânal Pești: 24 februarie-1 martie 2020

Financiar, săptămâna trebuie să fie una a economisirii și nu a cheltuielilor pe lucruri neînsemnate. Nu de alta, dar eventualele dificultăți din sfera financiară pot afecta negativ atât starea de spirit, cât și sănătatea.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Va trebui să vă concentrați mult mai mult decât de obicei și totul ar putea părea foarte obositor. De asemenea, veți avea tendința de a fi confuzi și distrași de la lucrurile grele. Mai bine v-ați relaxa cu prietenii.

Profesional, dacă ocupați o poziție de conducere sau chiar vă administrați propria afacere, vă sugerez să achitați restanțele și apoi să contractați un împrumut pentru investiția pe termen lung pe care doriți să o faceți. Veți avea nevoie nu numai de o abordare rezonabilă, ci și de un calcul atent. Numai așa dificultățile vor fi lăsate în urmă.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg