Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie. Zodia care e fericită pe toate planurile la început de primăvară

Ultima actualizare:

Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 27 februarie - 5 martie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!

Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie
Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie

Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie 

Berbec

Primele 3 zile s-ar putea dovedi în continuare stabile și favorabile. Totuși, planurile personale pot intra în conflict cu planurile celor din jur, iar dacă se va petrece asta, veți stârni invidii și răutăți. Norocul vostru c-aveți în spate conducerea și colegii care, în mod tacit vor aproba acțiunile pe care doriți să le faceți. Este important să țineți proiectele la secret, să nu pierdeți simțul realității în această perioadă, pentru a putea acționa flexibil, în funcție de circumstanțe.

Energia mentală poate să răspundă în mod negativ la tensiunile astrale, motiv pentru care puteți să vă simțiți obosiți, slăbiți sau chiar bolnavi.

La locul de muncă bat schimbările pe termen lung la ușă, încât nu e vreme de odihnă din această direcție. Va trebui să luați activ parte, să vă implicați și să vă stabilizați poziția acolo.

Taur

Este important să ocoliți colțurile ascuțite în relațiile de prietenie, să puteți schimba atenția și înverșunarea dacă vă simțiți provocați, să vă odihniți mai mult și să găsiți divertismente pe placul vostru. Nenumăratele griji și problemele de muncă, instabilitatea în afaceri, implicit finanțele sau relațiile de colaborare, pot crea o atitudine negativă.

Va fi dificil să ajungeți la un acord cu alții, să luați decizii monetare reciproc avantajoase, mai ales că veți fi intoleranți la orice fel de slăbiciune și lipsă de obligație și, având în vedere un anumit tip de activitate, veți fi complet absorbiți de aceasta, așteptând același lucru de la ceilalți. Emoțiile se pot aprinde din orice motiv dacă le dați voie, așa că va fi greu să vă concentrați asupra principalelor lucruri și să ajungeți la un compromis asupra problemelor dificile.

Această perioadă poate fi însoțită de agresivitate în lumea exterioară, astfel încât, întâlnirile importante, discuțiile, clarificările se pot dovedi a fi nereușite și pot da naștere și mai multor probleme. Nu și dacă acceptați suportul oamenilor dragi.

Gemeni

Energiile favorabile până pe 6, vă vor face mai calmi la ceea ce se întâmplă, încât să nu puneți paie pe foc și să neteziți colțurile ascuțite, momentele controversate atunci când va fi nevoie.

Tot după 6 încolo, se vor finaliza lucruri, proiecte de carieră sau va trebui să echilibrați situațiile de-acasă cu cele de la muncă.

Sectorul partenerilor în afaceri sau de căsătorie se activează și veți interacționa efectiv pe aceeași frecvență. Vin deci zile numai bune pentru implementarea planurilor comune pe termen lung, pentru începerea unei afaceri comune, pentru proiecte creative, precum și pentru dezvoltarea dragostei în relațiile de cuplu, pentru căsătorie și semnarea acordurilor oficiale.

Rac

Va fi o perioadă aglomerată ,iar dacă sunteți obosiți și fără vlagă, atunci este indicată o pauză. Asta depinde numai de voi, dacă doriți să continuați efortul sau dacă e potrivită puțină retragere pentru reîncărcarea bateriilor.

Afectiv, pentru aceia care până acum s-au întors la o fostă iubire, devine clar că sentimentele nu au dispărut, iar între voi există încă ceva nerezolvat și nesigur. Atenție totuși să nu confundați atracția fizică cu marea iubire!

Alții, speră-n secret în pasiunea descoperită la distanță, eventual pe rețelele de net. Grijă să nu picați în capcana propriilor scenarii și filme din mintea voastră!

Dacă sunteți căsătorite, nu cereți multe de la partener, deoarece poate fi mai ocupat cu afacerile sale, cu problemele de muncă. Se pare că acestea nu au întotdeauna succes. Riscați ca neglijate simțindu-vă, să nu respingeți plăcerea de a flirta cu cineva la lucru.

Leu

În viața personală se va amesteca o varietate de subiecte externe. În relațiile de familie vor exista dezacorduri dacă vă veți încăpățâna să nu iertați ceva celuilalt. Sunt zile în care ecourile vechilor nemulțumiri vor deveni mai puternice, iar căutarea vinovatului este mai activă. Încercați să lăsați trecutul la locul lui, pentru că ceea ce a fost înainte nu interferează cu prezentul.

Relațiile maritale au și ele jar la tălpi, căci partenerul de căsătorie devine mai independent și mai agresiv. Este posibil ca el să deschidă un subiect important despre schimbarea vieții și chiar despre un eventual divorț. Dacă este într-adevăr așa, atunci tema despre împărțirea proprietăților comune va fi activată imediat, ba chiar amplificată de intrarea lui Saturn în Pești.

Pentru nativii necăsătoriți, situația este mai bună. Se pot rezolva amiabil problemele de coabitare, depășind rezistența părinților nemulțumiți.

Fecioara

Nu vă așteptați ca cei din jurul vostru să ghicească motivele stării dumneavoastră de spirit! Dacă nu sunteți în apele voastre, cereți familiei răgaz, să vă implice în treburile interne cât mai rar posibil. Ei vor înțelege cu siguranță și vor păstra pacea și liniștea în casă.

Cei aflați în cuplu, împreună cu partenerul de căsătorie pot merge în vizită la prieteni, se pot plimba, pot face împreună lucruri relaxante care să atenueze disensiunile din ultima vreme.

Într-o relație romantică neoficială, veți deveni mai pragmatici pentru că vă cunoașteți propria valoare. Simpatizanții vor fi aceia care vă vor ajuta să vă simțiți în siguranță financiar. Fiți voi inșivă, dar dacă vreți să surprindeți pe altii, schimbați ceva în aspectul sau stilul de comportament.

Balanța

Veți fi în companii plăcute, veți avea conversații interesante, noi moduri de gândire, totul ca să fiți mulțumiți de atmosfera din jur. De asemenea, sunt posibile și întâlniri de dragoste, apeluri și corespondență, ori este posibil să vă reuniți cu cei pe care nu i-ați văzut de mult timp sau ați pierdut contactul.

Unii pot deveni cunoscuți pe cale literară, de publicitate, veți avea multe șanse de succes nu numai datorită talentelor, ci și conexiunilor inclusiv prin publicitate.

Dar după 5, sugerez o atenție mai mare la prieteni și nu amestecați relația cu banii! Nici nu îi împrumutați pe ei, dar nici voi nu luați ceva de la ei! Orice promisiuni se stabilesc între voi, referitor la finanțe, nu se vor împlini la termen.

Tot atunci, nu vă faceți speranțe deșarte privind o viitoare avansare în funcție și nici nu vă fixați obiective pe un viitor îndepărtat!

Scorpion

Cu Mercur în semn de Apă,voi sunteți avantajați. Sugerez în continuare să abordați lucrurile bazat pe intuiție, de fapt așa cum știți voi mai bine și mai bine. Atrag însă atenția pentru 4 și 5 la relația cu șefii sau cu părintele mai autoritar, căci ei vor avea altă viziune, o vor respinge categoric pe a voastră, iar de aici se poate isca o frumusețe de conflict.

Pentru voi devine aglomerată casa creativității și acolo trebuie să vă îndreptați în mare parte energia. Tot acolo puteți descoperi noi modalități de câștig, noi surse de venit.

Deși banii nu-s prioritate în viața voastră și nici nu aveți punct forte în a-i gestiona practic, de data asta ei atrag atenția. Câștiguri și proiecte profitabile vin, așa că luați măsuri în direcția asta. Problema e că dacă banii vin ușor, din noroc și investiții riscante, la fel de repede se vor duce. Exagerat de încrezători în bafta voastră, riscați să vă păcăliți, să faceți greșit calculele ori să vă mintă alții.

Aceia care știți ce vreți, luptați ca să vă atingeți obiectivele, însă aveți nevoie și de anumite circumstanțe favorizante, de conexiuni puternice.

Săgetător

Fărmântările interne pot fi arzătoare, dar în sensul de perioadă dificilă pentru majoritatea nativilor dinspre parteneri. Energiile astrale tensionate care vor acționa pot aduce un dezechilibru în starea sistemului psiho-emoțional, iar reacțiile și tensiunea internă vor crește, ceea ce va afecta calitatea relaționării și a comunicării.

Este important să fiți precauți în declarații și credințe, să vă înfrânați impulsurile emoționale și să controlați încrederea în sine, mai ales atunci când comunicați cu ceilalți. Contrar, riscați dușmănii sau să jigniți pe cineva din întâmplare. Va fi dificil să se ia decizii pozitive cu privire la multe probleme din cauza acțiunilor ilogice, a deciziilor proaste, a dorinței de confruntare, a egoului inflamat. E exagerat de accentuată tendința spre dispute, capricii, stări de spirit schimbătoare.

Abia pe 9 poate va începe o perioadă mai productivă, mai creativă, iar voi, nu numai că veți fi bine orientați în prezent, dar veți putea fi adevărați vizionari, veți putea înțelege principalele sarcini, calcula oportunitățile financiare și evalua opțiunile.

Capricorn

Tensiunile mentale vă pot influența negativ starea de sănătate, plus că drumurile la mare distanță pot fi presărate cu situații iluzorii. Potențialul energetic va influnța gândurile pe care, dacă le lăsați să o ia razna, atunci va fi greu să faceți față efortului, muncii, agitației, problemelor medicale. Pe lângă faptul că vă plătiți erori trecute, nici măcar partenerii nu vă vor ajuta, căci ori vă invidiază, ori au alte priorități și treburile lor.

Este posibil ca, pe fondul unui complex de vinovăție, de rușine mai mult decât oricând față de neputința și slăbiciunile voastre, să reacționați brusc la atacurile celorlalți, punând paie pe foc în relații. Riscați să fiți superficiali și neglijenți în declarații, iar cei care pândesc vor fi încântați să folosească acest lucru în propriile scopuri, subminându-vă autoritatea și creând o opinie negativă asupra voastră, punându-vă la zid adică.

Resentimentele stratificate și îndoielile vă împing să reacționați, dar o faceți prost, motiv pentru care veți fi ocoliți datorită agresivității. Pe undeva, poate că ceva bun tot ar ieși din asta, pentru că cercul social se poate schimba radical, iar voi vă veți alătura oamenilor noi cu puncte de vedere și interese similare. Aceștia chiar vă vor permite să vă arătați în mod deschis natura sinceră, fără a purta măști.

Vărsător

Acest prim decan de martie, este un moment bun pentru a vă îmbunătăți și a umple golul din buzunare a avea grijă de siluetă, a vă schimba imaginea cu una sobră, a experimenta cu aspectul fizic.

Relațiile cu partenerii de afaceri sau de căsătorie nu se bazează pe încredere și nu există nici capacitatea de a vă sprijini pe umărul unei persoane dragi sau de a vă simți protejat și iubit. Toate astea credeți că-s cele mai semnificative pentru voi. Nici vorbă! Voi sunteți unica voastră bază de susținere. Să nu credeți că veți consolida pe viitor relațiile sau că veți simți spiritul de echipă și sprijinul celorlalți! Veți „muta munții” singuri, dar partea bună e că chiar veți reuși. Odată cu creșterea energiei, va exista dorința de schimbare, așa că voi înșivă o să inițiați acțiuni și-i veți împinge și pe cei din mediul apropiat în această direcție.

După 6 încolo, se petrec evenimente dinamice în exterior și vă veți confrunta cu capriciile altora. Axați-vă pe multă comunicare calmă, pe adunat de date, întâlniri informale și de afaceri. Acesta este un moment favorabil pentru formarea de noi legături, pentru semnarea de documente, pentru drumuri scurte care rezolvă lucruri.

Pești

Va trebui să vă ocupați de mai multe lucruri în același timp, inclusiv să aveți grijă de cei dragi, de rude și să le oferiți sprijin material și spiritual. Este posibil să fiți nevoiți să rezolvați disputele și conflictele altor persoane, precum și tensiunile pe care le-ați putea avea cu colegii și șefii. În același timp, tebuie să vă puneți pe voi pe primul loc.

Trebuie să fiți foarte reținuți și prudenți la vorbele cuiva mai tânăr din familie, deoarece va avea tendința să mintă și să vă ascundă lucruri. La fel de atenți să fiți și dacă aveți defecțiuni în casă și chemați meseriașii să vă repare. Pot fi lucrători îndoielnici, care să nu se țină de treabă.

Călătoriile la mică distanță, întâlnirile importante și evenimentele pot schimba ceva și va trebui să faceți ajustări, să implicați alte persoane să vă revizuiască programul.

Nu ar trebui să aveți încredere în toate propunerile care pot părea tentante, căci ele vor necesita prea multe investiții suplimentare sau vor limita libertatea. Însă vor fi și unele care să merite atenția.

image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net