Horoscop săptămânal 27 octombrie - 2 noiembrie. Intervin schimbări mari în viața Berbecilor, iar Gemenii se confruntă cu tensiuni

Lorina, astrologul Click!, a realizat horoscopul săptămânii 27 octombrie - 2 noiembrie. În viața unor nativi se anunță schimbări mari: unii au parte de lucruri bune, succes și bani, iar alții se confruntă cu probleme de tot felul. 

Horoscop săptămânal 27 octombrie - 2 noiembrie.
Horoscop săptămânal 27 octombrie - 2 noiembrie.

Berbec

Se pare că-i mare agitație în culise, neastâmpăr care preconizează schimbări. Dar după ultimele zile din săptămâna trecută, tensiunea care v-a bântuit va începe să scadă. Veți simți așadar o ușurare în afacerile dumneavoastră personale, dar și cele legate de muncă. O parte din energie se va îndrepta spre sectorul financiar, căci sunteți dornici să câștigați banii necesari tuturor nevoilor vieții. Eforturile de acum vor fi pe deplin plătite acum, în toamnă.

Traversați o săptămână amestecată, surprinzător de contrastantă. Ceva alambicat se va descurca perfect, iar altceva, nerealist, o să vă oblige să încetiniți ritmul.Așa că, fiți în alertă și aveți grijă de spate și ce se petrece acolo.

Sentimental, simțiți emoții pozitive, aveți succes căci în condiții de siguranță se poate dezvolta o relație.

Taur

Potențialul și pofta de viață vor crește, ceea ce vă va schimba atitudinea față de tot ce se întâmplă și va adăuga ceva optimism stării voastre. Aceasta este o perioadă de cooperare activă cu o varietate de oameni, de elaborare de noi planuri, de discuții și promovare a ideilor, de căutare de noi susținători. Atenție însă la intrigi și bârfă în prima zi, căci pot aduce schimbări în raporturile dintre oameni!

Financiar și aici exista atenționare, în sensul că nu trebuie să împrumutați și nici să dați bani cu împrumut. Abțineți-vă de la cheltuieli impulsive și nejustificate, căci ele golesc aiurea buzunarele! În schimb, primiți recompense de la serviciu, salariul ori poate ceva în plus în urma finalizării unui proiect la care ați lucrat în echipă. Posibil ca o parte din bani să fie necesari copiilor voștri.

A doua parte a săptămânii o puteți dedica persoanelor dragi, familiei sau prietenilor, iar dacă au fost disensiuni între voi, clarificați-le cu calm!

Gemeni

Tensiunile pe care le-ați simțit zilele trecute vor continua și acum, mai ales acelea din zona de carieră sau chiar statut și poziție socială. Trebuie să munciți din greu, să rezolvați probleme destul de complicate, să stabilizați relațiile cu superiorii care vă cer mult și sunt absurzi de exigenți. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor controla bine situația celor din jurul lor, prin urmare se vor simți destul de încrezători. Dezinformarea, bârfele pot submina reputația și pot afecta relațiile cu prietenii, rudele și colegii. În plus, relațiile complicate, inclusiv cu cei dragi, pot provoca o criză mentală și pot pune la îndoială semnificația activităților voastre. Discrepanțele fundamentale cu ceilalți, datoriile vechi și promisiunile neîndeplinite pot duce la blocaje și stagnare. Bine e că în general aveți o poziție personală destul de puternică, așa că va fi dificil să vă „alunge” cineva de la locul vostru.

Urgențele apar și în ultima zi din perioadă, căci vin situații neobișnuite, evenimente neașteptate care vă depășesc competențele.

Nu lăsați străinii să se amestece în viața personală și nu urmați tot felul de sfaturi și trucuri!

Rac

Va fi o săptămână în care trebuie să luați o pauză pentru a analiza situațiile în care vă aflați. Gândiți-vă la modul în care vă puteți organiza munca astfel încât circumstanțele externe să nu vă împiedice să vă atingeți obiectivele! Amintiți-vă că,pentru a vă implementa planurile, trebuie să fiți de acord să colaborați cu alții. Din punct de vedere al acțiunii, vă recomand să fiți mai curând introspectivi, mai curând pasivi decât activi. Și să știți că poate fi și aceasta o metodă alternativă de avansare în carieră. Dezvoltarea profesională nu este garantată doar celor care acționează cu presiune. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să stați nemișcat. Nu de alta dar, remanierile de personal pot începe, posturile și funcțiile pot deveni vacante, pot apărea noi planuri și proiecte în care vă sugerez să vă implicați.

Va trebui să acționați în mod pragmatic, chiar autoritar pentru a vă apăra pozițiile profesionale și interesele materiale și pentru a continua proiectele pe care le-ați început mai devreme. Energiile active din această perioadă vă vor ajuta să folosiți corect chiar șanse mici.

Leu

Vine o perioadă pe care o puteți utiliza bine ca timp pentru introspecție, schimbând prioritățile .Luați-vă un moment de pauză și gândire și decideți ce obiective doriți să atingeți mai întâi la locul de muncă. Asumați-vă apoi implementarea și nu renunțați la jumătatea drumului!

Prima jumătate a perioadei nu este potrivită pentru călătorii, dar a doua, da. Plecați atunci în vacanță și mergeți acolo unde vi se garantează emoții și impresii pozitive. Măcar învățați o limbă străină sau aprofundați ceva la nivel superior.

Prima decadă a ultimei luni de toamnă va fi deosebit de dinamică, veți arăta mobilitate ridicată și disponibilitate pentru a asalta noi culmi în carieră. Puteți întâlni noi parteneri în străinătate, puteți stabili relații de afaceri puternice cu ei sau se puteți dovedi calități și talente în activități educaționale ori didactice. Cu noi idei puteți ajunge la un public mai larg, atingând faimă și popularitate.

Fecioara

Aspectele astrale vă vor spori abilitățile analitice, vă vor oferi șansa de a vă identifica punctele slabe și găsirea de metode pentru eliminarea acestora.  Puteți pune capăt vechilor probleme, vă puteți stabili un curs de mișcare către un viitor mai promițător. Veți cheltui multă energie pentru întocmirea unor planuri grandioase, dar asta nu înseamnă că trebuie uitat prezentul și nici trecutul. Nu de alta dar, vine momentul să finalizați treburi și chiar să reveniți la acele cazuri a căror examinare ați amânat-o mult timp sub influența circumstanțelor nefavorabile. Veți traversa sigur o criză, dar, cu toate acestea, veți percepe situațiile critice doar ca pe o oportunitate de a deveni mai buni. Sau cel puțin așa vă sugerez.

Da, greșelile din trecut și relațiile în care nu mai aveți încredere pot duce la experiențe neplăcute mai ales acum. Evenimente pot apărea brusc, iar emoțiile vor căuta o ieșire. Eronat aspect deoarece, chiar și la cel mai mic motiv sub forma unei remarci, afirmațiile pot fi interpretate greșit.

Balanța

Trebuie să vă conformaţi unor reguli făcute de alţii şi nu puteţi decât să disimulaţi ce simţiţi, să vă adaptaţi atitudinea şi comportamentul după fiecare. E momentul în care să faceţi ce e bine şi nu tot timpul asta coincide cu ce vreţi voi. Tot ce contează este rezultatul iar asta poate pune destul de multă presiune interioară. Ar fi indicat să alternaţi atitudinea cerută de protocolul de la serviciu sau de evenimentele unde mergeţi, cu momente în care să faceţi doar ce vreţi, să profitaţi de clipele libere pentru a suna acasă şi a vorbi cu prietenii dragi sau chiar să reluaţi legătura cu unii dintre amicii despre care nu mai ştiți mare lucru. Reuniunile cu prietenii, cu familia sunt calea ideală de refulare, de a uita de ţinute şi replici obligatorii şi, de ce nu, de a transforma unele relaţii, de a aprofunda interacţiunea cu câteva din persoanele revenite.

Scorpion

Vă sunt supuse la test credinţa, indiferent că vorbim de credinţă în sens religios sau în sensul de sistem de principii după care vă ghidaţi în relații. Aveţi nevoie să reajustaţi, să modelaţi şi să schimbaţi viziunea după care aţi acţionat în acest interval, iar asta o puteţi face după îndelungi discuţii cu cei de acasă, cu superiorii de la locul de muncă, discuţii din care să înţelegeţi exact ce ar trebui modificat pentru a evolua. Planul familial este cel care e posibil să iniţieze nevoia de transformare întrucât pot apărea nemulţumiri sau critici despre modul cum aţi reacţionat în anumite momente delicate din trecut şi acum vi se reproşează comportamentul. De aici apar în discuţie moştenirile, banii comuni.

La locul de muncă e posibil să vi se solicite o abordare de ansamblu şi cumva totul se învârte în jurul ideii de acţiune bazată pe lucruri în care credeţi şi în care vă implicaţi pentru a le dezvolta.

Săgetător

Comunicarea începe să vă joace feste, tehnologia modernă vă face probleme şi trebuie să vă adunaţi toată răbdarea din interior ca să nu lăsaţi să răbufnească nervii asupra persoanelor ce se nimeresc în cale. Apelaţi la metode de autocontrol, la tehnici de respiraţie, modificaţi reacţiile obişnuite la micile drame cotidiene. Dacă până azi era rupere de nori să nu vă meargă telefonul, acum profitaţi şi mergeţi la evenimente unde să discutaţi cu oamenii faţă în faţă până se rezolvă situaţia. Nu lăsaţi egoul să vă domine, puteţi face afirmaţii pe care apoi va fi dificil să le controlaţi ca efecte sau chiar să dezvăluiţi secrete care v-au fost împărtăşite de alţii şi să conştientizaţi după ce aţi scăpat cuvintele. Analizaţi, revedeţi idei, schiţe sau planuri şi ulterior le veţi prezenta colegilor sau partenerului într-o variantă îmbunătăţită, mult mai uşor de pus în practică.

Capricorn

Se pare că nu veți  evalua în mod corect ceea ce se întâmplă și sunt posibile erori enervante, precum și concepții greșite cu privire la persoanele noi care pot apărea în apropierea voastră.

Trebuie să fiți foarte atenți în afaceri, în special în legătură cu documentația, deoarece erorile pot deteriora considerabil reputația și pot afecta stabilitatea financiară. Nu ar trebui să faceți achiziții mari, investiții, să luați împrumuturi ori să împrumutați cu bani pe alții și să vă asumați riscuri, să vă implicați în chestiuni dubioase, pentru că altfel, riscați să schimbați liniștea. În același timp, riscați ca argumentele unor persoane cu experiență să le ignorați, asta în defavoarea voastră. Nu acționați sub primul impuls, ci ascultați vocea rațiunii!

Mai bine le poate merge nativilor născuți în primul decan de zodie, iar dacă și la ei lucrurile se blochează în ceea ce și-au propus, înseamnă că nu are sens să-și risipească într-acolo energia.

Vărsător

Pentru voi,vine o perioadă cu stări de spirit fluctuante și veți fi când încrezători, când plini de îndoială. Autodisciplina va fi importantă, așa că, luați-vă timp pentru a accepta evenimentele importante ce vor provoca și încercați să determinați care sunt obiectivele prioritare și cum le puteți atinge. Luați în calcul ideea că nu este momentul pentru proiecte solo. Când luați decizii, asigurați-vă că luați în considerare interesele oamenilor din jur. Știu, nu toate parteneriatele vă vor fi pe plac, dar deocamdată va trebui să acceptați varianta. Vă sfătuiesc însă a vă baza pe intuiție în alegerea acelora cu care veți merge o bucată de drum. Iar la urma-urmei, nu-i bai dacă va trebui să revizuiți acordurile anterioare.

Veți avea tendința de a ceda prea mult la sentimente și emoții. Sub influența lor veți vorbi deschis și veți exprima ceea ce credeți, dar nu este întotdeauna corect. Mereu senzațiile subiective vor ascunde adevărul, iar ideile utopice vă vor rupe de realitate. Mai mult, riscați să picați pradă influenței persoanelor ipocrite. Asta nu înseamnă că oameni noi nu pot apărea cu propriile idei avansate. Ele chiar  vor ajuta la deschiderea de noi orizonturi.

Pești

Nu e momentul ideal să luaţi decizii importante, să faceţi acele schimbări majore din minte. Puteţi regândi acţiuni planificate, revizui modul cum vă prezentaţi în societate, de la aparenţa fizică, la atitudinea adoptată faţă de anumite persoane. Fiţi precauţi la conversaţii, vedeţi cum verbalizaţi gândurile, întrucât nu aveţi putere de materializare, ce spuneţi rămâne cumva în aer, vorbe la întâmplare care acum nu mobilizează pe ceilalţi să se alăture cauzei. Parţiala lipsă de eficienţă şi eficacitate vă irită, iar dacă cedaţi tentaţiei de a forţa lucrurile, de a vă ambiţiona să întreprindeţi ce nu se leagă, aveţi parte de momente de epuizare, de enervare şi pusee de tensiune atât fizică, cât şi mentală. Accesele de furie nu sunt potrivite şi chiar dacă simţiţi impulsul de a acţiona, e mai benefic să faceţi paşi mici, să nu vă aruncaţi la proiecte mari ci doar să vă ocupaţi de sarcinile de rutină unde e mai uşor de gestionat întârzierea sau adaptarea detaliilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
Ingrijire par deteriorat   Copy jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net