Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022: Balanțele simt nevoia unei schimbări majore

Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 - 10 iulie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Balanțele simt nevoia unei schimbări Sursă foto: Pixabay.com
Balanțele simt nevoia unei schimbări Sursă foto: Pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru 4 - 10 iulie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

Citește și: Horoscop lunar iulie 2022

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 4 - 10 iulie 2022

Apar cheltuieli neprevăzute. Pot fi legate de cămin sau de starea de sănătate a unuia din părinți, oricum aveți de umblat la contul de economii sau la banii comuni din casă. De aici pot apărea discuții, va fi nevoie să munciți mai mult pentru a acoperi sumele care vă sunt necesare. Comunicarea vă ajută într-o mică măsură, nu prea aveți chef sau timp de dat explicații și vă bazați doar pe reputație referitor la corectitudine și la cum ați gestionat banii până acum.

La locul de muncă lucrurile se precipită și e nevoie să faceți modificări de ultim moment sau să adaptați rapoarte, prezentări la noi cerințe și persoane. E important să nu vă dați voie să ajungeți la extenuare, să acordați atenție alimentației și să nu uitați că sunteți o singură persoană care nu le poate face pe toate simultan.

Planul financiar devine o sursă de stres mental, vă dă peste cap și unele din obiectivele pe termen scurt. Vi se cere o foarte bună organizare a timpului, să folosiți agende,planificatoare. Oboseala vă poate face să uitați anumite întâlniri deja programate, iar imaginea să aibă de suferit.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 4 - 10 iulie 2022

Vi se cere să demonstrați răbdare, afecțiune, fără să aveți parte de prea multă reciprocitate. Relația partenerială e tensionată, e nevoie să abordați cu înțelegere discuțiile. Vi se pot reproșa lucruri mărunte sau unele care vă iau complet prin surprindere. Reacția trebuie controlată, discuția nu trebuie lăsată să o ia razna sau să se ajungă la jigniri care sunt greu de depășit sau de vindecat ulterior.

Veștile bune vin din sectorul muncii, unde încep să apară rezultatele eforturilor depuse, vi se pot propune noi parteneriate care să fie profitabile pentru viitor. Rămâneți ferm pe punctul vostru de vedere, dar faceți ajustări la modul de prezentare. Dacă vă explicați cu calm poziția, celălalt va reacționa la rândul lui cu mai mult aplomb și se mai poate ajunge la un numitor comun. Pe de altă parte însă, puteți răbufni la interior, în ideea că zona de autocontrol de la un punct încolo

devine sursă de stres și anexietate, vă înfuriați și dacă nu căutați metode să vă descărcați, apar simptome fizice neplăcute.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 4 - 10 iulie 2022

Continuați să fiți implicat într-un proiect profesional de anvergură, care vă ocupă majoritatea timpului. Asta presupune interacțiunea a mai mulți specialiști și straturi ierahice cu diferite niveluri de autoritate. Proiectarea, adoptarea deciziilor și implementarea sunt structurate în toată această mulțime socială. Aveți de comunicat, de reținut nume, informații, date personale.

Acumularea informațiilor, găsirea de soluții optime pentru fiecare din cei implicați, totul în timp ce țineți cont de bugetul pus la dispoziție trebuie să devină o a doua obișnuință. Această distribuire a responsabilității și-a dovedit utilitatea de-a lungul timpului, stăpâniți mecanismul dar acum resimțiți ca oboseală acest amalgam de cunoștințe noi, de date, de planificatoare și de liste pe care trebuie să le faceți. E indicat să solicitați sprijinul familiei și să explicați că este un moment important, cu miză destul de ridicată. Țineți însă în secret față de alții!

Vezi și: Horoscop zilnic 2 iulie 2022

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 4 - 10 iulie 2022

Știți să vă faceți apariția la scenă deschisă. Vă simțiți bine, aveți forță, atât interioară, cât și exterioară și arătați la fel de bine. Asta atrage privirile și nu aveți decât să învățați să primiți complimente elegant și să vă bucurați de aceste clipe. În fundal, doriți să faceți schimbări în cămin, simțiți că dacă ați face curățenie sau reamenajări, schimbări de stil mai de esență, ați căpăta mai multă claritate, libertate de mișcare și viziune de ansamblu. Aveți nevoie de acest tip de detoxifiere și să acceptați să vă vedeți la fel de frumos cum vă percep ceilalți, să primiți ce vi se comunică acum drept o realitate și să preluați controlul asupra discuțiilor cu persoane care vi se pare că vă intimidează.

Planul financiar este stabil, ba chiar puteți primi bani suplimentari pentru activități din urmă sau vi propune o suplimentare a responsabilităților curente și o mărire aferentă a remunerației.

Sănătatea este strâns legată de comunicare,cu cât vă împărtășiți mai mult emoțiile și trăirile și de ce nu, nemulțumirile, cu atât vă simțiți mai ușurat și mai plin de energie și entuziasm.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 4 - 10 iulie 2022

Capacitatea de a vă arăta profesionalismul, abilitatea de a organiza corect o afacere, un proiect poate oferi un avantaj în fața altor persoane, sporindu-vă nu numai respectul de sine și autoritatea, ci și veniturile financiare.

Veți fi obligați să înaintați cu fluxul, să acceptați situațiile așa cum vin ele, căci doar așa faceți alegerea potrivită, schimbarea de care să beneficiați, dar pe care nu voi ați cerut-o, ci vine datorită circumstanțelor.

Relațiile cu familia sau reparațiile aduse casei vor fi de bun augur sau unii se pot trezi chiar cu o moștenire sau un partaj la care nici nu s-au gândit.

La serviciu, datorită ideilor creative interesante, echipa poate deveni mai unită, iar activitățile comune vor fi roditoare și promițătoare. Veți putea anticipa pericolele și oportunitățile ascunse, ceea ce va ajuta să vă planificați pe deplin munca, subordonându-i pe ceilalți ideii voastre.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 4 - 10 iulie 2022

Ar trebui să mergeți cu grijă în perioada asta, pentru că veți avea destule provocări și blocaje cărora să le faceți față. Optimismul ieșit din comun se va dovedi a fi necorespunzător și poate face doar rău, iar calitățile personale trebuie să meargă în fundalul deciziilor pe care le veți lua.

Unii se vor arunca în treburile prietenilor și cunoștințelor, iar alții în muncă deoarece întrebările legate de carieră vor fi puse în prim-plan. Nu sunt excluse problemele cu autorități și în urma lor să apară anumite obiective.

Veți fi apreciați de colegi datorită disponibilității voastre de a-i ajuta în momente dificile, iar încrederea în voi înșivă o să vă permită să tratați orice afacere și situație mult mai responsabil. Astfel, o să găsiți o cale de ieșire din situații critice

fără să vă răniți prea tare. Dorința de schimbare și capacitatea de a lua în considerare toate variantele posibile de dezvoltare în urma evenimentelor, vor ajuta chiar și în cea mai rea conjunctură. Fiți pregătiți pentru un risc rezonabil, deoarece acum aveți ocazia, prin încercări, de a vă îmbunătăți semnificativ viața!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 4 - 10 iulie 2022

Sunt elemente din viață pe care le vreți schimbate. Gândiți la scară mare, îndrăzniți și vedeți peste limitele impuse de societate. Fiți corect, admiteți propriile limite și îndrăzniți să vă îndepliniți un vis vechi sau măcar să faceți primul pas către asta. Cu cât va fi decizia mai originală, cu atât mai mult succes veți avea. Vă puteți interesa și de un eventual credit pentru a avea o bază de finanțare a planului conceput acum.

Pe aceeași linie, există posibilitatea să luați în calcul extinderea spațiului locativ actual pentru a avea spațiul necesar punerii în practică a visului. Aveți noroc că vă bucurați de sprijin emoțional și probabil și susținere financiară din partea celor dragi. Aceștia au încredere în voi și sunt dispuși să vă aducă dovezi concrete. Este o perioadă de progres și de conștientizare a faptului că nu sunteți singur, că indiferent ce decideți, cei dragi vă stau alături.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 4 - 10 iulie 2022

Totul vă motivează și vă oferă susținere să vă asumați responsabilități și să planificați activități cu partenerul sau chiar deplasări pe care le-ați amânat. Cheltuielile planificate acum au rezultate imediate, dar e important să fiți cu ochii pe finanțele care sunt la comun. Banii celuilalt devin subiect de discuție, vă puteți trezi în controverse delicate,nu pentru că ați fi făcut ceva ascuns, ci pentru că apar suspiciuni din senin, care vă iau pe nepregătite. E bine să aveți acoperire, hârtiile și orice documentație era în sarcina voastră să fie la zi și să verificați imediat orice afirmație din partea asociaților.

Luați în calcul și unele încheieri de colaborare și priviți partea bună – au fost parteneriate care fac loc unor noi începuturi, noi relații în care aveți avantajul experienței anterioare care vă dă informații și vă face să știți ce să cereți și cum să puneți problema acum. Aveți parte de noi porniri, cam dramatice e drept, cu responsabilități multiple care marșează pe schimbări de acte

și de negociere, chestiuni juridice. Cuvintele cheie rămân Transformare și Evoluție, cu adaptare a principiilor din mers.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 4 - 10 iulie 2022

Vă ia prin surprindere dorința de a petrece mai mult timp acasă, de a face ordine și de a repara unde știți că sunt zone cu probleme. Nu mai aveți tendința de a modifica, ci de a prezerva, de a vă consulta cu familia și de a face planuri comune pentru îmbunătățirea traiului comun. Nu vă mai faceți griji pentru exterior, simțiți că aveți un punct de sprijin solid și nu vă mai stresează așa mult influența din afară.

Puteți fi creativ și în rutina personală, să găsiți metode mai amuzante de a face mișcare,poate chiar împreună cu cei dragi. Comunicarea este mult accentuată și sunteți jovial, volubil, adaptabil, o companie plăcută care acum conștientizează că prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet. Profitați, sfătuiți-vă, bucuria organizării unor evenimente de familie poate fi chiar ocazia de a vă reconecta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 4 - 10 iulie 2022

Ajung la termen unele datorii și scadența nu mai poate fi amânată sau prelungită. E posibil să fie nevoie să apelați la cei din jur pentru a vă împrumuta anumite sume de bani ca să acoperiți restanțele, dar e mai simplu să vă îndatorați la prieteni decât să încercați să negociați acum cu diverse instituții financiar- bancare. Aveți de ales dintre două rele, iar cel mai mic rău e varianta cu ajutorul anturajului.

Simultan, realizați că trebuie să schimbați atitudinea față de bani și să găsiți modalități mai eficiente decât cele de până acum de a ține sub control bugetul. E necesar să faceți ca banii să muncească, să planificați mișcările și cheltuielile mai consistente pentru a nu rămâne descoperiți și a fi nevoiți să ajungeți din nou la surse de finanțare externe.

Treceți prin momente de revelație, de înțelegere a tiparelor după care v-ați ghidat. Trăirile nu sunt plăcute, e nevoie să închideți situații și să vă ajustați comportamentul.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 4 - 10 iulie 2022  

Lipsa banilor, bineînțeles că este un lucru neplăcut, dar asta nu înseamnă că banii alcătuiesc sensul vieții. Iar dacă veți recunoaște acest lucru, atunci săptămâna poate trece fără stres și fără probleme. Aceia care nu se simt mulțumiți cu viața lor, nu au decât să facă schimbări în familie, la locul de muncă, în rutina de zi cu zi.

Puteți fi obligați la a vă apăra persistent pozițiile în fața unui grup de oameni asemănători sau a intereselor lor în fața prietenilor. Eforturile de a implementa un proiect serios pot fi zadarnice. Mai bine să nu participați la evenimente colective mari, la acțiuni și să nu încercați să rezolvați relația cu prietenii. Atenție la comunicare, la ce cuvinte folosiți, căci mai aveți de învățat!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 4 - 10 iulie 2022

Vă așteaptă o săptămână destul de reușită și stabilă, căci puteți pune lucruri, gânduri sau relații cu alții în ordine, iar în această privință, perioada este cea mai potrivită. Dovediți profesionalism atunci când vi se cere asta, iar ideile de altădată pot deveni relevante și numai bune de pus în practică.

Unii pot consolida pozițiile la locul de muncă, alții în sfera publică ori pot urca pe scara carierei, mai ales că ajutorul altora se poate dovedi semnificativ. Aceasta este o perioadă bună pentru încheierea acordurilor, desfășurarea tranzacțiilor, pentru cooperare, căutare de parteneri și sponsori, pentru realizarea reformei, atât la locul de muncă, cât și în relațiile de familie și personale, iar multe dintre acțiuni vor funcționa în viitor.

Totuși, nu totul va decurge fără probleme în relațiile personale, iar multe dintre ele pot întâmpina nemulțumiri, reproșuri, pot stârni complexe din trecut și nesiguranță. În această situație, este mai bine să acordați atenție mai curând relațiilor externe decât celor personale. Un fond emoțional crescut nu va contribui sub nicio formă la o soluție constructivă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
Ingrijire par deteriorat   Copy jpg
chec jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net