Horoscop săptămânal 8-14 octombrie 2022: Fecioarele trec cu ușurință peste obstacole

Horoscopul săptămânal pentru perioada 8 octombrie - 14 octombrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Fecioarele trec cu ușurință peste obstacole
Fecioarele trec cu ușurință peste obstacole

Horoscopul săptămânal pentru 8 - 14 octombrie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Se poate dovedi o perioadă în care să fiți forțați să stați față în față cu propriile slăbiciuni dacă nu faceți un efort conștient să vă înțelegeți că aveți limite și limitări auto-impuse, unele neavând legătură cu realitatea concretă. Bazați-vă pe sfaturile celor pe care i-ați creditat cu autoritate, pe protectori sau prieteni în care aveți cu adevărat încredere!

Succesul vine sub diferite forme, vă poate fi recunoscută munca din perioada anterioară, imaginea și reputația putând atinge culmi. E benefic să priviți lucrurile și prin prisma interesului altora, vedeți cum pot talentele voastre să fie utilizate pentru a aduce beneficii și celor dragi. Ce ați putea oferi pentru a veni în ajutorul lor? Vă susține și să vă țineți mintea ocupată, să nu mai aibă timp de scenarii și simultan, vă oferă încă un plus de capital de imagine.

Anturajul se dovedește receptiv și vă oferă sugestii mai mult decât clare, ba chiar vă puteți trezi cu invitații în anumite cercuri mai elitiste unde să vă puteți pune la treabă abilitățile pe care le-ați scos la ofertă. Dați-vă voie să treceți bariere, să vorbiți atunci când nu ați vrea decât să stați cât mai singur și să acceptați că interesul general nu e neapărat un lucru rău.

Citește și: Horoscop lunar octombrie 2022

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Nu e nevoie să plecați departe de casă pentru a experimenta noi culturi sau să vă analizați puțin sistemul de valori.În special valorile legate de viața profesională vă pot aduce în față situații în care să constatați că acționați în baza unui sistem de reguli învechit sau care acum efectiv nu vă mai aduce beneficii pe măsura timpului și efortului investit. E nevoie de auto-conștientizare, de recunoaștere a unor lipsuri, să vedeți dacă trebuie să vă schimbați modul de lucru mai mult scriptic la unul digital, conform horoscopului realizat de Lorina. 

Pe calculator de exemplu, e posibil să fie nevoie să faceți niște cursuri de specializare. Vă preocupă și costurile unor asemenea training-uri, vă apucați să căutați persoane care să fie experte pe aria de specialitate de care sunteți interesat. Ulterior, va fi necesar să luați inițiativa și să alegeți calea potrivită de a face transformările pe care le planificați acum. Fiți deschis, vorbiți despre nevoile voastre în grupul de prieteni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Dacă veți lăsa modestia deoparte și nu veți lăsa complexele de inferioritate să își facă de cap, dacă ieșiți din ascunzișul vostru și deveniți mai sociabili, atunci veți reuși să faceți pași importanți spre obiectivele propuse. Nu stați să leneviți, fiți activi și nici nu vă faceți planuri pentru că ele se vor da peste cap. Veți atrage oamenii prin felul vostru, veți căpăta prieteni noi, iar una din amiciții se poate transforma într-o poveste.

La locul de muncă, ar trebui să luați inițiativa și să nu așteptați ca șeful să numească un alt angajat într-o poziție înaltă. Persistența și ideile originale - acestea să devină "hobby-ul" vostru de acum, pentru atingerea obiectivelor. Veți fi lăsați să vă exprimați cu siguranta opiniile, chiar vă sfătuiesc să o faceți, pentru că și colegii mai experimentați decât voi le vor asculta.

În familie, dacă rezolvați inițial toate problemele de uz casnic și de proprietate, nu ar trebui să aveți dispute cu rudele. Atenție însă la eventuala trădare a partenerului!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Este important să fiţi atent la cum ieşiţi din casă, la cum vă prezentaţi la diferite evenimente sau prezentări. Persoanele cunoscute acum au potenţial de a vă deveni protectori, mentori sau prieteni pe termen lung. Doar că aveţi timp puţin la dispoziţie pentru a face impresie, iar aparenţele sunt primul impact.

Faceţi-vă ordine în parteneriatele curente, începeţi prin a tria efectiv după calcule obiective. Unele relaţii de asociere vă ajută la reputaţie, altele la dezvoltare personală sau financiară, important este să aveţi un câştig de o anumită natură. În caz contrar, perioada vă poate solicita să renunţaţi la câteva persoane pentru a face loc la altceva nou şi mai axat pe nevoile actuale.

Procese de detoxifiere sunt indicate şi în planul corpului fizic, întrucât vă puteţi confrunta cu simptome de retenţie de apă, de încetinire a unor procese fie metabolice, fie hormonale care să vă distragă temporar de la sarcinile cotidiene.

Vezi și: Ce trebuie să știi înainte de a începe o relație cu un semn de aer 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Când sunt implicate emoţii, lucrurile evoluează imprevizibil, indiferent cât de bine sunt stabilite şi organizate orarele şi evenimentele. Nimic nu este de netrecut, dar e bine să vă confruntaţi cu extremele emoţionale, cu reacţiile care vă pot face să acţionaţi pripit sau fără să mai gândiţi obiectiv. Acum sunt momente în care să îi observați pe cei din jur, să îi luaţi în calcul înainte de a vorbi şi de a face înţelegeri chiar şi verbale ținând cont de partener sau de cineva care poate fi implicat tangenţial.

Încercaţi să vă inspiraţi ca mod de acţiune din viaţa unor persoane care au ajuns modele, să urmăriţi o conduită mai tradiţională. E clar că aveţi de făcut modificări în propriul sistem de valori, de a vă găsi alte persoane la care să vă raportaţi ca autoritate sau ca sursă de exemplu. Afacerile sunt afaceri, nu trataţi lucrurile doar din perspectiva personală, vedeți dacă primiţi propuneri, vedeţi cheltuielile în ansamblu, cu cine va trebui să colaboraţi, ce implică ca timp şi ca efort. Nu luaţi de bun prima ofertă, mergeţi mai în profunzime.

În familie, conversațiile nu-s pașnice, mocnind acolo frustrări și nemulțumiri. N-ar fi exclus ca o ceartă cu partenerul să aibă subiect principal intervenția unuia din părinții voștri, sau implicarea voastră cu părinții să-l deranjeze pe partener.

Acolo unde locuiți se pot ivi probleme casnice și tehnice, cu reparații mari de făcut. Iar în alte cupluri, partenerul dorește mutare, schimbare, iar vouă vă e teamă să îi îmbrățișați ideile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Probleme vor apărea în mod neașteptat și vor necesita atenția și controlul vigilent. Țineți în frâu pulsul evenimentelor! Se poate vorbi despre dificultăți în chestiuni personale. Fiți atenți la drumuri, în mulțime și faceți ordine în familie, eventual curățenie în casă!

Dacă plecați în călătorie, pentru a nu intra într-o situație dificilă, fiți mai atenți, mai ales cu noile cunoștințe. Este posibil să existe confuzie cu documente, bilete, transfer de zboruri sau rezervare de camere de hotel. Baza succesului în aceste zile este arta de a alege întotdeauna tonul potrivit și de a crea o atmosferă plăcută în echipă.

Oricâte momente de criză sau lovituri de soartă vin, le purtați mult mai ușor decât altădată, deoarece acum sunteți capabili să renunțați la multe. Pentru tot ce este nou și neobișnuit veți începe să reacționați cu reținere, luând o atitudine de așteptare și analizare. În momente dificile, puteți radia forță care va atrage atenția nu numai a fanilor, ci și a celor care vă pot ajuta.

Pozițiile astrelor v-au obligat cumva la reconsiderarea multor lucruri din viață în privința parteneriatelor. Încredeți-vă în Îngerul Păzitor, pentru că, în momente dificile, îi veți simți sprijinul!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Pe unii, o eliberare emoțională îi poate cuprinde în toată această perioadă, mai ales din zona casei de probe și intimitate, acolo unde ceva fuzionează și eliberează. Sentimente ținute îngrădite până acum se pot revărsa în mod neașteptat.

Pe alții, o conexiune intimă îi poate arunca în tumultul unei aventuri ce poate deveni din ce în ce mai pasională. Iar pentru cuplurile formate de mulți ani, săptămâna ar putea aduce un angajament, o sarcină sau un pas major spre ceva permanent. Multe lucruri din viață se vor schimba și nu le veți putea anticipa.

Ar putea să te intereseze și: Cum ne afectează echinocțiul de toamnă 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Așezarea astrelor va oferi posibilitatea de a oficializa cu succes un parteneriat, de a obține atât dragoste, cât și beneficiu imediat. Deși energia nu va fi suficient de mare, influențele armonioase vor permite totuși implicarea activă în treburile personale, în carieră și în consolidarea relațiilor cu cei dragi, conform horoscopului realizat de către Lorina. 

Perioada nu-i rea nici pentru experimentele financiare. Dacă ați dorit de mult timp să vă încercați norocul și mâna pe antreprenoriat, acum e bunicel momentul, chiar dacă-i greu de imaginat asta. Acum va crește în mod semnificativ interesul pentru cooperare, iar comunicarea activă și discuția pe probleme controversate vă vor ajuta să obțineți progrese semnificative în afaceri.

În relațiile de familie va domni armonia și înțelegerea reciprocă, vă veți ajuta de bunăvoie rudele, veți avea grijă să oferiți bucurie copiilor și partenerului de viață.

Dacă sunteți singuri, s-ar putea ca în acest moment să vă întâlniți cealaltă jumătate. Ascultați-vă intuiția!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Acum, favorabilă ar fi manifestarea calităților în afaceri, implicarea într-un nou proiect creativ care să vă ajute să dezvăluiți pe deplin talentele și calitățile. Coerența și consecvența în muncă sunt foarte importante, deoarece veți fi îndepărtați de ideile noi și puteți pierde direcția corectă. În plus, aroganța, mândria, orgoliul pot duce la repetarea de greșeli enervante, care vor necesita timp suplimentar, efort să fie rezolvate cu multă agitație și anxietate.

Este bună perioada pentru utilizarea creativă a legăturilor karmice, prietenoase, romantice cu persoane din trecut, iar abilitățile organizatorice și capacitatea de a atrage o mare varietate de oameni și de a gestiona echipe vor permite să puneți baze bune pentru dezvoltarea viitoare a carierei.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Dacă vă planificați următorii pași pentru viitor, atunci trebuie să păstrați informațiile în secret și poate chiar să utilizați abilitatea de a-i influența pe alții, pentru ca mai târziu să poată da roade popularitatea pe care o veți câștiga acum. Extindeți-vă oportunitățile, dar este necesar să construiți planurile pe termen lung cu multă precauție. Iar dacă lucrați în alte regiuni față de cea în care locuiți, dezvoltați cooperarea, participați la conferințe și diverse training-uri, pentru că doar așa reușiți să vă extindeți contactele.

Pe plan intern, ați vrea să deveniți mai liberi, să utilizați darul previziunii de care dispuneți ori să scrieți romane fantastice. Prietenii se îndreaptă cu încredere spre voi, iar secretele lor,acelea pe care vi le vor împărți, pot fi de un mare interes. Visarea și compasiunea, dorința de a-i ajuta pe cei pe care îi iubiți sau cu care sunteți prieteni, vă vor izola cumva de restul lumii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 8 octombrie - 14 octombrie 2022 

Să nu vi se pară surprinzător că banii se duc constant din buzunarele voastre! Acelora care lucrează în domenii creative și artistice o să le lipsească inspirația și proiectele vor stagna. În căutarea unor experiențe noi, ar trebui să mergeți la expoziții și săli de demonstrații, să vă faceți noi cunoștințe, cu oamenii care vă pot înțelege.

Cei care au copii, vor avea și cheltuieli mari cu ei.P oate acestea să fie în legătură cu starea de sănătate a lor.

Ar fi bine să plecați câteva zile în vacanță, pentru a evita riscul de a face afaceri. Dacă totuși trebuie să lucrați, verificați documentele pregătite pentru și fiți mai atenți cu informațiile primite.

Cât despre prieteni, nu vă sfătuiesc să porniți colaborări cu ei și nici să dați bani împrumut. Riscați să stricați relațiile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 8 octombrie - 14 octombrie   2022

Secrete pot ieși la suprafață, veți face descoperiri importante, iar asta vă poate ajuta să înaintați, cu condiția să dați dovadă de multă flexibilitate și putere de a vă adapta condițiilor de schimbare. Utilizați această fază pentru recuperare și curățare de lucrurile toxice, atât în profesie și muncă, cât și în familie, căci toate au nevoie de atenție acum.

E moment excelent pentru a socializa și discuta cu prietenii, ba chiar și pentru a merge la sală, a face sport. Îmbunătățiți-vă forma fizică și psihică și faceți cunoștințe interesante! Fără regrete să vă despărțiți de acele fapte și îndatoriri care, ca o piatră legată de picioare, nu v-au permis să înaintați prea mult în anul acesta care se apropie de final.

Puteți deveni purtătorii de cuvânt ai obiectivelor și aspirațiilor comune și, prin urmare, puteți conduce o echipă, puteți sta în fruntea unui colectiv, puteți începe transformări în domeniul profesional, rupând stereotipuri și metode de conducere depășite, potrivit horoscopului.

Sursă foto: Pixabay.com

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net