Horoscop săptămânal 9-15 martie 2020: Vărsătorii au probleme financiare

7 martie 2020
Fecioară: 23 august 22 septembrie jpeg
Fecioarele s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate, dar au succes în carieră

Horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 martie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 9-15 martie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Vărsător au probleme financiare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

În toate aspectele  veți fi creativi, aventuroși și nerăbdători. Acesta este un moment bun pentru noi afaceri, pentru a vorbi în public, pentru căutarea  unui loc de muncă, pentru întâlniri cu potențiali angajatori. Vă puteți consolida pozițiile, puteți să cereți o creștere a salariilor sau o funcție nouă, superioară.

Berbec 21 martie – 20 aprilie jpeg
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Nu e timpul de concedii și vacanțe, ci să luați inițiativa la locul de muncă. Veți fi capabili să oferiți inovații raționale și utile, iar dacă în ultima vreme era ok să vedeți și să transformați acele domenii vechi de lucru, de acum încolo este mai bine să începeți o afacere complet nouă, dacă asta aveți în minte. Un deosebit succes îi așteaptă pe profesioniștii din domeniul creativ-actori, artiști, scriitori, compozitori -popularitatea lor va crește. Vă veți surprinde potențialii parteneri cu o abordare neașteptată a afacerilor și dorința de a vă dovedi punctul de vedere, dar nu sunt excluse unele dezacorduri când aceștia devin capabili să încalce negocierile.

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 martie  2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Este potrivită săptămâna  pentru munca intelectuală, didactică și științifică. Obținerea unei diplome sau a unui certificat vă va permite să vă bazați în viitor pe oferte interesante. Se poate impune inclusiv cunoașterea limbilor străine, experiența vastă, căci doar așa puteți accede la un loc mai bine plătit. Succesul profesional va ajuta și activitățile voastre sociale și veți fi mulțumiți să lucrați ceea ce vă place, mai ales dacă rezultatele devin vizibile. La ceea ce alții numesc rutina zilnică, pentru voi o să fie ceva plăcut, veți decora locul de muncă sau veți crea o atmosferă destinsă  la birou. Datorită tactului și abilității de a vă apropia de oameni, întotdeauna sunteți înconjurați de colegi buni la locul de muncă.

Zodia Taur: 20 aprilie  21 mai jpeg
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Acei nativi care doresc să-și găsească locul într-un alt oraș, eventual să  deschidă o afacere acolo sau doar un  job, se pare că au noroc. Activitățile pregătitoare vor decurge fără probleme mari, fără întârzieri sau blocaje .Dacă se vor ivi, vor fi minore, asociate cu colegii și subordonații  care ,din diverse motive, nu se înțeleg între ei.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Optimismul și încrederea vă vor ajuta să faceți față problemelor de zi cu zi. Este necesar să se rezolve problemele de familie sau de acasă, pentru a acorda mai mult timp copiilor voștri. O serie nesfârșită de chestiuni probabil că nu vă vor  permite să vă bucurați de viață liniștită așa cum doriți.

Încercați să nu dramatizați situația și să nu vă expuneți sentimentele. Relațiile în căsătorie se pot adânci în contradicții îndelungate, lipsindu-vă de ocazia de a vă auzi reciproc. Vă place mult când vi se dau semne de atenție, dar nu sunteți pregătiți să acceptați critici la adresa voastră. Oricum, astfel de certuri subminează practic  încrederea în legătura voastră. Totuși, dezacordurile nu vor fi foarte semnificative și nu vor dura mult timp. Poate că acesta este stilul relației voastre, de genul - când oamenii care se iubesc sunt certați, ei doar se joacă.

În ceea ce privește creșterea copiilor, acum este timpul pentru a lucra la debarasarea de obiceiurile lor proaste, pornind de la rosul unghiilor și până la lecțiile copiate de pe internet.

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Evenimentele pe care le veți traversa vă vor afecta ideile despre viață. Este posibilă o dezamăgire profundă, pentru că nimic nu va merge în conformitate cu planul și eforturile pe care le depuneți, iar cheltuielile vor fi în zadar. De asemenea, așteaptați-vă și la o dispută cu autoritățile în legătură cu realizările voastre din ultima vreme.

Zodia Rac: 22 iunie  22 iulie jpeg
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți considerabil și chiar este posibilă o întâlnire cu neamuri care locuiesc într-un alt oraș sau într-o altă țară. Acolo unde au existat probleme în trecut, ele se pot repeta, însă într-o versiune mai ușoară.

Acasă, aveți grijă de copii! Vor exista dificultăți de relaționare, fiind nevoie de întreaga atenție și grijă. În problemele de creștere a copiilor, sarcina principală este aceea de a alterna în mod rațional și în timp util, rigurozitatea cu libertatea.

Medical, bolile cronice se pot actualiza, așa încât nu vă suprasolicitați cu munca.

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Cercul de comunicare se va extinde considerabil. Veți găsi cu ușurință un limbaj comun cu reprezentanți ai altor culturi, iar cunoștințele voastre din diverse domenii vor fi remarcate. Veți întâlni prieteni adevărați, cu care vă simțiți uniți nu numai prin viziunile comune asupra vieții, ci și  prin visele comune de viitor. Împreună puteți discuta planuri, noutăți ale literaturii sau exersați o limbă străină.

Zodia Leu: 23 iulie  23 august jpeg
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Aveți grijă de voi și preveniți proactiv bolile vechi, cronice. În afară de aceasta, atenție când călătoriți și conduceți. Probabilitatea de accidente, de incidente neplăcute, de situații traumatice este destul de ridicată. În plus, veți avea un sistem nervos vulnerabil și e nevoie  să vă abțineți de la grijile inutile. Dacă vedeți că viitoarea afacere va necesita multă tensiune nervoasă, amânați-o sau cel puțin nu dramatizați.

Activitatea va crește la locul de muncă și veți dori să oferiți consiliere colegilor, să îi conduceți pe toți. Spiritul concurenței în echipă va fi ridicat pentru că veți începe să dovediți celorlalți că se poate lucra și mai bine ca până acum. Unora nu le va plăcea atitudinea de șef și nici să le vorbiți din poziția profesorului.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Potențialul energetic este scăzut, iar nervozitatea și iritabilitatea vor duce la sentimente frecvente de oboseală și pierdere de forță. Utilizați orice ocazie pentru relaxare sau chiar planificați o călătorie. Va trebui deci să acordați mai multă atenție sănătății, în primul rând este important să se evite leziunile sau dacă există boli ale tractului gastro-intestinal, încercați să adoptați o dieta adecvată. În cazul în care pielea este predispusă la acnee și acum problema este mai evidentă, este posibil ca aceasta să fie legată de  activitatea intestinului. Merită să studiați problema.

Zodia Balanță: 23 septembrie  22 octombrie jpeg
Zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie

Folosiți noi metode și abordări pentru a lucra și a comunica cu oamenii. Simțiți-vă liberi să  încercați ceva nou, ceva despre care nu aveați cea mai mică idee. Acum este momentul să experimentați și să întâlniți noi oportunități.

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Nativii singuri pot întâlni pe cineva cu care să lege o relație romantică, care începe probabil cu o conversație minoră sau o comunicare pe teme de afaceri. Se descoperă apoi alte interese comune și o sferă de activitate strânsă. Astfel, relația va evolua ușor-ușor, dar nu poate fi prea lungă. Trebuie să vă răspundeți la întrebarea dacă sunteți gata să aveți un atașament sincer față de cineva sau preferați să rămâneți liberi de toate obligațiile ca persoană.

Zodia Scorpion: 23 octombrie  22 noiembrie jpeg
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Nativii care au copii traversează tensiuni în relația cu ei și trebuie să nu reacționeze impulsiv, grav, indiferent cu ce sunt provocați de odraslele lor.

Medical, este timpul pentru a renunța la obiceiurile proaste. Nu supraîncărcați ficatul!

Financiar, cheltuielile corespunzătoare vă vor ajuta să vă concentrați pe obiectivele principale ale vieții și să nu vă distrageți de lucrurile de care aveți stringentă nevoie acum.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Relațiile de iubire pot fi confuze sau va fi dificil să vă înțelegeți sentimentele. Nu există motive pentru a vă panica, cu excepția acelora care se află în imaginația voastră. Dacă v-ați îndrăgostit într-adevăr și ați devenit foarte sensibili în același timp, nu vă temeți  să credeți că visele se mai și împlinesc uneori. Dacă există sinceritate în relație, ambii veți reuși să neteziți contradicțiile și tensiunile care s-ar putea ivi,echilibrând totul.

Zodia Săgetător: 22 noiembrie  21 decembrie jpeg
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

În mariaj nu există probleme majore, dar poate exista o situație neplăcută cu una dintre rude. Ori este posibilă o ceartă serioasă, ori rudele pot avea probleme personale și va trebui să ajutați cu sfaturi și fapte. Preluați rolul de căpitani ai navei familiei! E momentul bun pentru a ierta sau a fi iertat de chestiuni mai vechi, de a corecta erorile de altădată și de a elibera practic relațiile de ceva inutil și care până acum a fost apăsător.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Situația financiară este stabilă, dar să nu se aștepte profituri majore. Important este că sunteți feriți de pierderi. Practic, vor fi bucurii și beneficii, însă vor exista și costuri ori dorințe nerealizate. Particularitatea este că ambele sunt reprezentate în număr egal. Activitatea profesională va fi destul de ridicată, dar, cu toate acestea, pe drumul spre atingerea obiectivului dorit o să vă confruntați cu o serie de obstacole.

Zodia Capricorn: 22 decembrie  20 ianuarie jpeg
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Va fi necesar să schimbați ceva în afaceri dacă aveți, iar cu această ocazie s-ar putea să existe dispute serioase cu unul dintre parteneri. Alții dau piept cu  autoritățile și acest lucru va putea fi un motiv de alarmă. În ambele cazuri va trebui să vă ocupați de documentare, de căutări sau modificări ale documentelor necesare. Fiți mai toleranți la faptul că întâlnirile pot fi amânate pentru o altă zi sau că oamenii nu vor fi punctuali. Dacă mergeți într-o călătorie de afaceri, puteți confunda  documentele, zborurile sau hotelurile. Atunci când pregătiți un raport sau efectuați o corespondență extinsă, riscați omiterea informațiilor importante.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Este o săptămână bună pentru a petrece și distra mai mult timp cu copiii sau a vă ocupa de problemele lor. Iar dacă au dificultăți, ele provin din capriciile copiilor și din rebeliunile adolescenței.

Zodia Capricorn: 22 decembrie  20 ianuarie jpeg
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

În relațiile afective, evitați secretele, pentru că nu-i exclus ca ele să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, legăturile cu cei care vă sunt dragi se pot deteriora. Prin urmare, încercați să fiți sinceri în relațiile de familie!

Cei îndrăgostiți au întâmpinat opoziția membrilor mai în vârstă din familiei, probabil a părinților, dar de acum încolo veți putea găsi o cale de a rezolva problema, în așa fel încâ este posibilă o excursie sau o pregătire în comun.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Vă confruntați în continuare cu probleme reale. Mulți dintre voi vor trebui să ramburseze datorii, să achite împrumuturi ori să investească. Recomand un control strict asupra costurilor voastre și să renunțați la achizițiile mari, cel puțin până pe 10. Altfel, riscați ca lucrurile achiziționate să fie inutile ori să aibă un defect. Această perioadă este periculoasă și pentru aceia ale căror activități, într-un fel sau altul, sunt legate de finanțe. Îi sfătuiesc să fie mai atenți la lucrări și, de asemenea, să evite riscurile și aventurile financiare. Dacă nu aveți legătură cu lumea afacerilor, puteți cheltui banii pentru copii sau pentru cei dragi.

Zodia Pești: 20 februarie  20 martie jpeg
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

E un moment bun să continuați proiectele incepute, să desfășurați activități cu care sunteti bine familiarizați. Vor fi oportunități excelente pentru a vă demonstra profesionalismul și experiența și, de voi o să depindă să faceți asta. Nu vă grăbiți să luați decizii pentru a vă demonstra exclusivitatea.

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 martie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Aveți nevoie de atenție dacă vă confruntați cu autoritățile și va trebui să vă supuneți cerințelor lor. Altfel, pot apărea dificultăți în ceea ce privește cariera. Acasă puteți traversa pierderi și dificultăți, iar în plus, trebuie să aveți grijă de părinți.

Dificultățile financiare v-ar putea împinge spre aventuri. Fiți răbdători, perseverenți și muncitori, gândiți și lucrați în perspectivă. Astfel, reușiți să obțineți rezultate bune. Zi nefavorabilă este cea de 12.

image
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Veți traversa probabil conflicte legate de finanțe sau vin întrebări despre viitorul copiilor voștri. În orice caz, nu este potrivită luarea deciziilor finale, ci trebuie să mai așteptați. După ce planetele se vor calma, o să puteți raționa și acționa în mod corespunzător.

Zi cu zi veselia și farmecul vor crește, veți deveni sufletul oricărei ieșiri în lume, iar la întâlnirile cu prietenii veți povesti despre planurile pentru viitor și despre speranța în succesele lor.

Petreceți mai mult timp în aer liber, faceți gimnastică respiratorie, învățați respirația corectă, căci așa care va aduce o bună contribuție la starea voastră de sănătate.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun 4 lucruri de care sa tii cont jpg
image png
image png
unghii