Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Leii acordă atenție deosebită locului de muncă

barbat la birou jpeg
Horoscop zilnic 12 februarie: Leii acordă atenție deosebită locului de muncă Sursă foto: Shutterstock

Citește horoscopul zilnic 10 februarie 2021, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 12 februarie 2021!

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Vă simțiți restricționat în dorința de a călători la depărtare sau de a vă extinde orizontul și scrâșniți din dinți cam la orice vi se propune.Sănătate - Nu vă lăsați afectat de orice cuvinte ale celor din jur. Sistemul digestiv se resimte și e nevoie de detașare.Bani - Faceți ceva pentru voi. Chit că doriți o sesiune de shopping sau doar să stați singur, e indicat să vă exprimați alegerea.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Faceți obsesii de moment pentru o carte,o persoană sau un obiect și nu mai acordați timp la nimeni și nimic altceva.Sănătate - Neglijați riscurile și vă cam oferiți răsfățuri. Totul e permis până la un anume prag.Bani - Intră în acțiune mecanismele de autoprotecție. Căutați să vă puneți banii la adăpost.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Acționați și răspundeți emoțional la orice stimul. Luați lucrurile prea personal și sunteți perceput prea sensibil.Sănătate - Nu uitați de hidratare. Evitați activitățile fizice intense sau care pun presiune pe zona lombară.Bani - Dacă nu aveți încredere deplină în expertiza asociaților, mai bine amânați să acționați.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Ieșiți cu foști mentori, cu persoane de la care să aveți ce învăța și prindeți din zbor informațiile.Sănătate - Nu vă neglijați. Corpul își face singur treaba dar trebuie să-l susțineți cu puțin efort.Bani - Investiți în lucruri de care să beneficieze la final mai multă lume.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Bucurați-vă, căci iubirea și romantismul au efect de vindecare și calmare a tuturor problemelor.Sănătate - Vă agitați prea mult pentru alții și crește tensiunea interioară. Dacă depășiți un anume prag, pot apărea simptome deranjante fizice.Bani - Mergeți pe mâna experienței concrete și nu a intuiției sau a unor zvonuri. Cheltuiți pe propriul confort.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Discutați cu partenerul despre îmbunătățiri sau investiții pentru cămin. Nu lăsați conversația să devină conflictuală.Sănătate - Vă oferiți clipe de relaxare acasă. Puneți muzica preferată,f aceți o baie cu spumă sau orice vă deconectează.Bani - Evitați să mergeți la cumpărături. Anturajul vă irită și pretențiile exterioare vi se par abstracte.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Dispoziția ține de ce spuneți și cum vedeți trecutul. Oameni din istoricul personal vă pot ajuta dacă renunțați la orgoliu.Sănătate - Sistemul cardiovascular este supus presiunii. Nu faceți efort intens și evitați situațiile tensionate.Bani - Apar provocări din ce în ce mai grele și e nevoie să renunțați la unele proiecte. Alegeți cu atenție pe ce vă concentrați.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vi se cere să citiți mesajele printre rânduri. Cei dragi se așteaptă la anumite gesturi și e nevoie de toată intuiția.Sănătate - Nu uitați de regulile de bază. Mers pe jos, hidratare și odihnă suficientă. Respectați-leBani - Talentul se poate cultiva dar e nevoie să faceți primul pas. Începeți cu sume mici investite în hobby-uri personale.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Să emiteți judecăți e soluția ușoară dar nu cea ideală. Asumați-vă unele eșecuri și familia va aprecia mai mult adevărul.Sănătate - Efortul mai slab și sarcinile ușoare ar trebui trecute pe agendă. Relaxați-vă mai mult.Bani - Cei cu resurse mai puține deraiază ușor acum. Nu riscați și mai ales nu puneți la bătaie sume mari.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Căutați validare din exterior. Cereți păreri pentru imagine, pentru haine și deveniți sâcâitor. Fiți mai încrezător.Sănătate - Bucurați-vă învățând un dans nou, rezolvând integrame sau participând la o competiție amicală.Bani - Îndrăgiți ceea ce faceți. Sursa de venit poate deveni un talent și e bine să faceți mici studii de piață.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Descoperiți conexiuni noi cu rude față de care ați manifestat scepticism până acum. Profitați.Sănătate - Vă simțiți  plictisit, obosit, amețit. Tumultul zilei e copleșitor și aveți nevoie de odihnă și relaxare.Bani - Manifestați intoleranță la critici și orice mică greșeală vă oprește din ritm.

Horoscop zilnic 12 februarie 2021: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Vă opuneți propunerilor celorlalți. Vreți să profitați de câteva momente de liniște,și orice solicitare vi se pare nepotrivită.Sănătate - Sunteți iritat, destul de obosit. Mergeți la plimbare, ieșiți în parc, eventual fără companie.Bani - Dați dovadă de inocență și naivitatea se poate plăti. Amânați să semnați acte legale!

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
image png
6 front spital jpg
cub andreea antonescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg