Horoscopul banilor: Fecioarele câştigă mulţi bani în august

simeon stalpnicul png

Vara înseamnă concedii, vacanţe, relaxare, dar şi mulţi bani cheltuiţi. Pentru unii vor fi „fonduri” suficiente, alţii vor fi mai rezervaţi în cheltuieli. Specialistul Click!, astrolog Minerva, vă dezvăluie ce spun astrele la acest capitol. Se pare că cea mai bună perioadă de a primi şi de a cheltui va fi luna august.

Berbec

Iunie şi sfârşitul lui august le poate aduce fie o mărire de salariu, fie posibilitatea de a promova sau de a susţine un proiect cu idei noi şi sănătoase, fie un alt job mai bine plătit, numai bine să se liniştească şi ei.

Taur

Nu stau prost, cu chibzuială ei merg mai departe. La începutul lunii iulie primesc aprobarea familiei să deschidă ceva pe cont propriu, ceea ce, efectiv le dă aripi, aş vrea să cred că vor fi la fel de atenţi ce fac, cum sunt şi cu buzunarul lor.  

Gemeni

Segmentul financiar este foarte bine susţinut de Saturn, care toată vara este în aspecte deosebite şi le dă stabilitate pe câştigurile mai ales din comisioane. Dar le transmite şi avertismentul să fie atenţi cum sau pe ce îi cheltuie.

Rac

Au destul de multe de plătit, dar se vor achita onorabil de toate aceste datorii. Luna iulie vine cu un contract, cu o propunere de colaborare pentru cei care lucrează în domeniul media sau editare.

Leu

Aceşti nativi ar putea negocia pentru achiziţionarea unui autoturism sau a unei locuinţe. Să negocieze, dar să fie atenţi că pe 12 august Mercur va intra în retrogradare şi ar putea să scape amănunte importante.

Fecioară

Cum spuneam mai sus, din 12 august Mercur va intra în retrogradare chiar în semnul lor. Le poate surâde norocul şi intră în posesia unor sume de bani şi cum sunt darnici din fire vor ştii ce să facă cu ei pentru a îmblânzi persoana iubită.

Balanţă

Sunt provocaţi să îşi asume responsabilitatea de a decide cum este mai bine să cheltuie banii, deşi financiar, vara aceasta nu se anunţă nici o mărire şi nici venituri din alte surse.

Scorpion

Aş tinde să cred că nu cât câştigă este important, ci ceea ce spun, adevărul despre care vor trebui să vorbească, este clar că se pregătesc să suporte consecinţele, doar că aceste decizii vor fi însoţite de cheltuieli serioase.

Săgetător

Închipuiţi-vă un alpinist care ajunge aproape de vârful mult dorit, înfige în gheaţă ultimul pioletul, radiind că nu mai are cine să-l ajungă din urmă, şi se ridică triumfător în picioare. Cam toată vara îl caracterizează această ipostază.

Capricorn

Mijlocul lunii iunie, sfârşitul lunii iulie şi a doua parte a lunii august pot fi zile ale recoltei sau ale finalizării unor contracte menite să le aducă bani frumoşi în buzunare prin varii comisioane ca apoi să îi poată cheltui în vacanţă.

Vărsător

Soluţii financiare neaşteptate, un soi de blitz-krieg mental care le va băga bani în conturi pe negândite, dar, mare grijă, cu toate şansele financiare şi cu toţi banii strânşi, la toamnă iar vor avea buzunarele goale.

Peşti

În iunie şi august vor putea să-şi dirijeaze cheltuielile cum doresc, să fie atenţi doar cum administrează acest buget, pentru că au tendinţa să fie mai cheltuitori ca niciodată şi mare parte din bani se duc pe chilipiruri.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
suc jpeg
cuplu la cina romantica
dragoste sex jpg
sursa foto Pexels.com
xupa mondiala 2 jpg
cuplu cearta shutterstock 259629341 jpg