Horoscopul verii 2022. De ce surprize va avea parte fiecare zodie. Racii se redescoperă!

Ultima actualizare:

În ultimele câteva luni s-au produs schimbări majore din punct de vedere astrologic și pare-se că sunt departe de a se termina. Din acest motiv, horoscopul verii 2022 este nu doar variat, ci și extrem de complex, căci fiecare zodie va fi influențată diferit de mișcarea planetelor. Iată de ce să te ferești și ce trebuie să faci.

horoscop 17 aprilie 2022 jpg

Pe plan astrologic, solstițiul de vară care are loc pe 21 iunie marchează începutul sezonului Racului. Venus, platena abundenței, a plăcerii, a romantismului și a senzualității va debuta în Gemeni pe data de 22 iunie, iar câteva zile mai târziu, pe 28 iunie, Neptun intră în retrograd. În aceeași zi avem Lună nouă în Rac, semn că va fi o perioadă agitată, dar apele se mai liniștesc odată cu intrarea lui Marte în Taur, pe 5 iulie, urmată de mutarea lui Mercur în Rac.

Revelații puternice ies la suprafață pe 13 iulie, odată cu luna plină in Capricorn, iar intrarea lui Venus în Rac, de pe 17 iulie te va împinge să îți urmezi instinctul. Soarele intră în Leu pe 22 iulie, ceea ce înseamnă că mintea ta se va îndrepta către… sex! Lună nouă din 28 iulie aduce cu sine o serie de surprize, iar Jupiter staționează retrograd în Berbec în aceeași zi, în timp ce Mercur revine la Fecioară, simbolul pe care îl guvernează, la început de august. Iată, totuși, ce înseamnă aceste detalii pentru fiecare zodie.

Vezi și:  Zodiile ca şefi. Gemenii îşi terorizează angajaţii, Peştii nu vor să fie la conducere

Horoscopul verii 2022 pentru Berbec

Dacă nu petreci timp în oraș cu prietenii, unde beți cocktailuri care mai de care mai savuroase, atunci înseamnă că e momentul să petreci timp de calitate cu partenerul. Jupiter începe să retrogradeze în Berbec spre finalul lunii iulie, iar sfatul de care trebuie să ții cont este: nu merge acasă prea devreme! Dacă nu există nicio persoană în viața ta, înseamnă că Universul se pregătește să te ajute să o găsești. Nu știi niciodată ce se paote întâmpla dacă ratezi o petrecere.

Horoscopul verii 2022 pentru Taur

Pentru tine, vara începe întotdeauna cu soarele care se află în tranzit prin a treia casă a zodiei tale, cea a socializării, care nu numai că-ți va reuni grupul de prieteni, dar te va determina să îți dorești să cunoști oameni noi. Este o perioadă în care nativii Taur sunt dornici de a cunoaște oameni noi, de a crea legături și, poate cel mai important, de a renunța la oamenii care nu îi mai ajută să evolueze.

Horoscopul verii 2022 pentru Gemeni

Odată ce începe sezonul zodiei Leu, pe 22 iulie, pregătește-te de acțiune! Mercur își face apariția în Leu, ceea ce înseamnă că nu vei mai avea timp să respiri. Întâlnici peste întâlniri, distracție continuă și petreceri interminabile- cam așa putem descrie vara anului 2022 în ceea ce privește nativii Gemeni.   Spre finalul lunii august e o perioadă perfectă pentru a lua decizii importante, căci contextul astral îți potențează intuiția.

Nu rata: Topul celor mai narcisiste zodii. Ei sunt cei mai dificili parteneri de viață!

Horoscopul verii 2022 pentru Rac

Pe lângă celebrările care vin la pachet cu întoarcerea soarelui în zodia ta, călătoria astrului în Rac nu îți servește doar ca un potențator al stimei de sine, ci te ajută să evoluezi spiritual sau, de ce nu, să te reclădești dacă simți că e cazul. Pune-ți sentimentele pe primul loc și nu da curs gândurilor negative, căci îți defavorizează progresul.

Horoscopul verii 2022 pentru Leu

Sezonul zodiei Leu începe pe 22 iulie, ceea ce simbolizează revenirea soarelui în zodia ta. Guvernatorul tău astral, soarele, revine la semnul zodiacal în care prosperă, ajută, potențează și luminează. Înseamnă că e o perioadă bună pentru stabilirea de noi parteneriate și legături, mai ales de afaceri. Finalul verii aduce cu sine posibilitatea de a-ți schimba viața, profită din plin.

Horoscopul verii 2022 pentru Fecioară

Nativii Fecioară ar trebui să se pregătească, pentru că lucrurile sunt pe care să devină foarte interesante în viața profesională. Dacă vă gândiți să acceptați o nouă oportunitate de muncă sau, de ce nu, să începeți viața de la zero, e momentul să faceți pasul cel mare. Nici la capitolul viață personală lucrurile nu stau chiar rău, însă e ideal să vă concentrați pe carieră.

Citește și: Zodiile care pot deveni un adevărat coșmar în cuplu! Ei sunt predispuși la divorț!

Horoscopul verii 2022 pentru Balanță

Balanțele au parte de stabilitate în carieră, datorită prezenței soarelui din Rac. Vă veți simți energizați si alimentați cu toată încrederea și curajul de care aveți nevoie pentru a vă remarca din orice punct de vedere, mai ales pe plan profesional.

Horoscopul verii 2022 pentru Scorpion

Nu ar strica să modifici puțin felul în care ai grijă de tine, mai ales că planeta Venus activează cea mai publică arie a diagramei tale. În acest anotimp, reflectoarele sunt puse pe tine, așa că e imperios necesar să te asiguri că strălucești, indiferent de situație!

Horoscopul verii 2022 pentru Săgetător

Pe 27 august, luna nouă din Fecioară te-ar putea ghida către o nouă carieră. Ar fi bine să fii puțin mai atent ca de obicei, ca nu cumva să-ți scape din vedere vreo oportunitate. E o perioadă benefică pentru schimbări și vara asta poți să ai parte de lucruri la care nu ai fi visat vreodată.

Horoscopul verii 2022 pentru Capricorn

Data de 13 iulie marchează un eveniment astrologic super important, care are influențe majore asupra ta: luna nouă în Capricorn. Abia acum vei observa progresul făcut în ultima perioadă și cât de mult ai evoluat, de fapt. Continuă procesul pe care l-ai început, ai parte de ajutor din partea astrelor.

Horoscopul verii 2022 pentru Vărsător

Luna nouă din leu de pe 28 iulie te ajută să ajungi la discuții super productive cu cei dragi. În cazul în care ești într-o relație și simți că lucrurile din ultima perioadă nu s-au îndreptat în direcția potrivită, e momentul să iei o decizie, alături de partenerul tău de viață.

Horoscopul verii 2022 pentru Pești

Până când va avea loc lună plină din Pești, pe data de 10 septembrie, ar fi bine să faci pace cu toate deciziile pe care le-ai luat în ultima perioadă și cu cine ești tu, de fapt, atunci când nu este nimeni în preajmă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net