Leii, fruntaşi în topul celor vaccinaţi. Care sunt zodiile care preferă imunizarea prin vaccin şi nu prin boală

16 noiembrie 2021
article img
Leii sunt în top. La polul opus se situează un semn de Apă, care simbolizează moartea și renașterea @shutterstockclickpentrufemei.ro

E scris în stele că persoanele născute în zodia Leu sunt mai deschise ideii de vaccin anti-COVID-19, spre deosebire, de exemplu, de cei născuţi în zodia Scorpion. Reprezentanţii sanitari din Utah (SUA) au analizat mai multe date despre cei care au optat pentru vaccinare, luând în considerare şi semnul zodiacal.

Veştile surprinzătoare aduse de analiza oficialilor în sănătate nu sunt legate de medicină şi progresul ştiinţific, ci de anumite coordonate astrologice. Deşi reprezintă puncte de reper importante în întreaga lume, horoscopul şi caracteristicile semnelor zodiacale nu au fost luate prea mult în seamă în contextul pandemic. Însă autorităţile din Utah, scrie theguardian.com, au observat o diferenţă semnificativă în ratele de vaccinare în funcţie de zodie.

Cel puţin, asta au descoperit experţii atunci când au analizat datele a 1,2 milioane de locuitori. Rezultatele au arătat că nativii în Leu ocupă un loc fruntaş în topul cu cele mai multe persoane vaccinate (70%), urmaţi îndeaproape de persoanele născute sub protecţia semnului zodiacal Vărsător (67%).

Citește continuarea aici.