Luna Nouă în Săgetător. Trei zodii își schimbă viața. Ce nativ primește protecția divină

Ultima actualizare:

Luna Nouă în Săgetător. Află cum vor fi influențate toți cei 12 nativi de evenimentul din 24 noiembrie 2022. Trei zodii își schimbă total viața, în timp ce un nativ se bucură de protecția divină. 

image

Luna Nouă în Săgetător. Trei zodii își schimbă viața

Citește și: Zodia de succes, dar greu de suportat de oameni. Ei sunt cei mai dificili nativi din horoscop!

Berbec

Este o perioadă propice pentru planurile personale. Petreci mai mult timp cu familia și vă pregătiți pentru sărbătorile de iarnă. Primești și niște daruri sau surprize frumoase din partea celor dragi.

Taur

Ai parte de ghinion pe plan financiar, dar asta te determină să iei măsuri și să începi să cauți ceva mai bun pe plan profesional. Apare o oportunitate bănoasă fix de unde te așteptai mai puțin.

Gemeni

Începi să regreți niște decizii luate în trecut pe plan sentimental. Ți se pare că ai renunțat mult prea ușor la niște relații sau la niște persoane care erau odinioară foarte importante pentru tine.

Rac

Primești o nouă șansă în carieră care îți va schimba viața. Ai trecut recent prin momente grele și dezamăgiri pe plan profesional, dar folosești toate acestea ca pe o lecție pe care trebuia să o înveți.

Leu

Ești zodia aflată sub protecție divină în următoarea perioadă. Primești ajutor și scapi de niște probleme care ți-au cam dat bătăi de cap în ultima vreme. Este posibil să semnezi și niște acte.

Fecioară

Viața ta ia o turnură total diferită pe plan sentimental. Este posibil să descoperi marea iubire sau să te reîndrăgostești de partenerul de viață. Urmează o perioadă bună pentru cei care își doresc o familie.

Ce nativ primește protecția divină

Balanţă

Ai parte de provocări în carieră și treci niște teste grele și importante. Însă, după tot acest stres, vin vremuri bune. Poți primi o mărire de salariu, un post mai bun sau chiar o ofertă fabuloasă din partea unei companii.

Scorpion

Ai multă treabă în zilele următoare, cu niște acte, contracte sau alte probleme legate de autorități sau de lege. Reușești în cele din urmă să te descurci cu brio în hățișul birocratic, cu ajutorul unui prieten.

Săgetător

Vin câteva zile în care optimismul care te caracteriza este la un nivel mai scăzut decât de obicei. Simți că trebuie să îți reîncarci bateriile ca să repornești în forță, dar ca să reușești asta ai nevoie de o perioadă de odihnă.

Capricorn

Simți că nu primești aprecierea care ți se cuvine la locul de muncă, după ce ai depus eforturi pentru ca totul să meargă foarte bine. Poate a sosit momentul să iei în calcul o reconversie profesională și să alegi un domeniu care te împlinește mai mult.

Vărsător

Persoanele din jurul tău îți pregătesc o surpriză uriașă, care îți va schimba viața în bine. Atenție, totuși. Trebuie să ai grijă la modul în care gestionezi situația.

Peşti

Cauți noi metode să faci bani în plus, dar nu ești o persoană dispusă să facă și compromisuri pentru asta. Chiar dacă este mai greu, vei reuși să îți găsești locul într-o echipă pe placul tău. Începi pe un drum nou, dar ești gata pentru orice provocare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net