Zodia lui îți dezvăluie ce apetit sexual are

Berbec

Sigur pe sine şi extrem de activ, Berbecul ia mereu atitudine în pat. Îi place să domine, uitând, de cele mai multe ori de preludiu. Este dispus să facă o noapte albă pentru a se simţi bine alături de partener. Schimbările îl excită cel mai mult, de aceea, îl încântă ideea de a încerca mereu noi poziţii sexuale.

Taur

În general, cei născuţi în zoida Taur sunt firi gurmande. Aşadar, dacă vrei să-l satisfaci, oferă-i mai întâi o cină romantică, apoi treci uşor la acţiune. Pentru el, actul sexual în sine nu semnifică nimic dacă nu este precedat de preludiu. Ba mai mult decât atât, satisfacţia partenerul este mult mai importantă decât propria plăcere.

Gemeni

Firi active, Gemenii adoră să comunice în timpul actului sexual. De asemenea, îi excită ideea de jocuri erotice şi de a descoperi mereu plăceri noi. Ai grijă să-i stârneşti mereu curiozitatea pentru a-i îndepărta orice gând de a pleca de lângă tine!

Rac

Poate cel mai sensibil semn zodiacal, Racii pun accent pe latura emoţională. În pat,  ei se implică foarte mult cu sufletul, corpul fiind doar o completare a sentimentelor. Racii adoră partenerii îndrăzneţi, care ştiu exact ce vor, dar care se implică la fel de mult în relaţie ca şi ei.

Află de pe clickpentrufemei.ro cum stau cu apetitul sexual celelalte zodii!

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
politist violator  Foto via TurdaNews
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)