Surprizele norocului la Loto pentru duminică, 2 august

numere jpeg

Data de 2 august aduce noi şanse loteriştilor care preferă să aleagă Norocoasele din rubricile Surprizele norocului şi Surprizele norocului pentru intervalul 1-31 august. Pasionaţii de numerologie ştiu că Numărul 2, numit de astrologi şi Partenerul, reprezintă un punct important, dintr-o succesiune, în care constatăm că suntem diferiţi de ceilalţi. Tocmai de aceea, inspiraţia vine la unele numere din Familia 2.

Altfel spus, în jocurile şansei, Numărul 2, alături de  familia sa: 2-11-20-29 atrage în jocul său câţiva parteneri ideali norocoşi : 1-4-7-9-18-27. 

Totodată, în grupajul Surprizele norocului întâlnim variante pentru fiecare grupă de joc : 6/49, 5/40, Joker, dar şi o surpriză pentru  Sărbătoriţii zilei.   

Pentru duminică, 2 august, să alegem norocoasele, pornind de la data tragerii, un reper foarte important. Este semnificativ faptul că Numerele  lunii august sunt 8 şi 17, numere compatibile cu Numărul 2, ziua când când are loc tragerea, dar şi cu 8, Numărul anului 2015. 

Ca şi alte numere din familia sa, Numărul 2  recuperează orice pierdere financiară, printr-un joc al întâmplării.

La extragerile din data de 30 iulie, cei mai norocoşi au fost Săgetătorii. Ei au ales din Horoscopul Verii 2015 numere pentru variantele jucate la 5/40 : 2-4-14-39 şi pentru Joker, patru numere  şi jokerul : 21-23-26-41 +9. De asemenea, Fecioarele au jucat foarte multe variante la 6/49 cu numerele:24-25-34.

De asemenea, pentru această extragere, am ales, potrivit tradiţiei,  cuvintele-cheie din visele norocoase, analizate în ediţia recentă Traducătoarea de vise, apoi le-am transformat în numere. Urmând aceste „strategii”, am selectat numere pentru variantele din care vă puteţi inspira pentru jocul vostru preferat :6/49, 5/40 şi Joker :

Pentru 6/49

Variante simple

Pentru 5/40

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto pentru intervalul 1-31 august

Vizitatorii care au ţintit mai multe numere norocoase la jocurile preferate, în ultimiii trei ani, au dorit să continuăm această experienţă. Totodată, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am ales cuvintele-cheie care atrag şansele în carieră şi în viaţa relaţională şi le-am transformat în numere. Cu aceste numere selectate, am alcătuit variante din care puteţi să vă inspiraţi pentru variantele pe care le folosiţi la jocurile preferate: 6/49, 5/40 şi Joker şi la rubrica Sărbătoriţii zilei, timp de o lună.

Iată variantele propuse!

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
horoscop 26 martie jpg
horoscop zilnic 26 iulie 0 jpeg
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock