Surprizele norocului la Loto pentru joi, 13 august

Ultima actualizare:

Joi, 13 august, Loteriştii consacraţi aşteaptă să se întâmple o minune chiar în această zi de 13! Numărul 13 face parte din Familia Numărului 4. Cei caracterizaţi de numărul 4 au puterea să-şi pună ideile în „piatră” şi să le consolideze.

Fără numărul 4, multe idei benefice s-ar risipi, precum un fum, iar realitatea, aşa cum o percem noi, nu ar exista, spun numerologii. De aceea, specialiştii în acest domeniu susţin cu tărie că Numerele din familia lui 4 sunt inspirate. De asemenea, luna august, a opta lună din an, poate aduce numeroase surprize plăcute jucătorilor Loto, deoarece Opt este numit de Numerologi Finanţatorul, un sponsor generos pentru diverse domenii de activitate, inclusiv pentru jocurile Loto.

Patru este numărul psihic al persoanelor născute în ziua de 4,13,22 şi 31 a oricărei luni. De asemenea, este un lucru dovedit de astrologi că Rahu (sau Numărul Nord al Lunii) aduce schimbări surprinzătoare în viaţa persoanelor cu Numărul psihic 4, dar şi în derularea evenimentelor din zilele de 4, 13, 22 şi 31.

Este posibil ca, în plan Loteristic, Marele Pot să fie urmărit după o strategie specială de Numerele din Familia 4, să aducă o mare surpriză jucătorilor şi mai multe câştiguri apreciabile chiar jucătorilor care n-au câştigat niciodată. Numerologii susţin că joi, 13 august, este o perioadă marcată de surprize loteristice şi legislative, dar în această zi trebuie să facem faţă şi problemelor de sănătate când eforturile fizice ne complică  existenţa, ca urmare a multor excese.  

Pentru jocurile Loto din această zi am folosit o schemă -surpriză în care am adunat numerele surpriză din jurul datei de 13, o zi care intervine în planul priorităţilor noastre.  Numărul 13 şi cuvintele cheie ale viselor analizate în ediţia recentă Traducătoarea de vise  le-am transformat în „ Numere Norocoase”.  Iată ce variante vă propun pentru fiecare joc loteristic : 6/49, 5/40 şi Joker.

Pentru 6/49 

Variante simple 6/49

Pentru 5/40

Pentru Joker

Pentru sărbătoriţii zilei

Surprizele norocului la jocurile Loto pentru intervalul 1-31 august

Vizitatorii care au ţintit mai multe numere norocoase la jocurile preferate, în ultimiii trei ani, au dorit să continuăm această experienţă. Totodată, din visele norocoase apreciate de vizitatorii noştri la rubrica săptămânală "Traducătoarea de vise" (Secţiunea Lifestyle-Astrologie) am ales cuvintele-cheie care atrag şansele în carieră şi în viaţa relaţională şi le-am transformat în numere. Cu aceste numere selectate, am alcătuit variante din care puteţi să vă inspiraţi pentru variantele pe care le folosiţi la jocurile preferate: 6/49, 5/40 şi Joker şi la rubrica Sărbătoriţii zilei, timp de o lună.

Iată variantele propuse!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net