Traducătoarea de vise: Ai construit o casă modernă? Te vei muta într-o casă nouă. Divorţezi în vis? Fii receptiv la avertismente

Ultima actualizare:

    Aşa arată exteriorul  viitoarei vilă a lui Messi
Aşa arată exteriorul viitoarei vilă a lui Messi

Veşti bune şi interesante au sosit în acest interval de la vizitatorii fideli ai acestei ediţii. Ne-au scris însă şi vizitatori debutanţi, pasionaţi de rubrica „Traducătoarea de vise".

Visele povestite de voi se referă la evenimente şi la întâmplări care anticipează etape noi de viaţă, benefice pe termen lung. În acelaşi timp, unele mesaje onirice vă avertizează care sunt perioadele de risc când trebuie să evitaţi un eşec şi când este bine să încercaţi o nouă strategie care să vă aducă succes în ceea ce v-aţi propus.

Dacă la începutul intervalului traversaţi o perioadă de discuţii pro şi contra cu persoane apropiate, îndeosebi cu Vărsătorii din anturaj, la sfârşitul săptămânii, vigoarea vă poate ajuta să lansaţi proiecte noi şi să debutaţi cu succes într-un domeniu preferat de activitate, alături de Berbeci.

Ai construit o casă modernă? Te muţi într-o casă nouă

Visul: Mona, o nouă vizitatoare, ne povesteşte cu entuziasm că în vis era un arhitect de renume şi construise o casă modernă în care trebuia să locuiască cu rudele.

Semnificaţia visului: Pentru Mona, acest mesaj oniric este de bun augur: ea se va muta într-o casă nouă şi va parcurge o etapă prosperă de viaţă. De asemenea, persoane influente din anturaj îi vor sugera Monei să facă modificări semnificative în proiectele de anvergură. Aceste retuşuri vor fi însoţite de beneficii.

Talismanul norocos: Un inel de argint.

Te adăposteşti de ploaie ? Vei reuşi în ceea ce ţi-ai propus

Visul: Ca să scape de ploaie, Raluca s-a grăbit să ajungă la serviciu. Abia a intrat în sediul firmei şi s-a dezlănţuit potopul. Ceilalţi trecători încercau să se adăpostească şi ei în incinta magazinelor din calea lor.

Semnificaţia visului: Raluca a reuşit să se adăpostească de aversele de ploaie care se rostogoleau ameninţător peste oraş. În acest fel, visul prevesteşte că Raluca se va bucura de o împlinire şi se va detaşa de griji majore.

Talismanul norocos: Un pendul.

Ţi-e teamă că pici la examen? Curaj, şi vei reuşi

Visul : Alex se pregătise foarte bine pentru un examen. Teama de eşec îl urmărea clipă de clipă şi avea emoţii că va pica la acest examen important.

Semnificaţia visului: Dacă în vis te urmăreşte teama, înseamnă că nu eşti pregătit să răspunzi provocărilor. În astfel de situaţii, trebuie să te înarmezi cu mult curaj. În viaţa reală, strategia este încununată de succes.

Talismanul norocos: O clepsidră.

Ai visat că divorţezi? Atenţie la avertismente

Visul : Rodica s-a trezit din vis foarte emoţionată. Deşi ea spune că are o căsnicie fericită, în vis ea dorea să divorţeze şi să plece din casa lor. Soţul ei, Radu, era foarte uimit de această hotărâre.

Semnificaţia visului: În acest caz este vorba despre un vis avertisment. Dincolo de aparenţe, Rodica este uneori dură; ea trebuie să fie mult mai tandră în viaţa de familie şi să nu uite că argumentul ."N-am timp!" poate să dărâme şi un imperiu.

Talismanul norocos: Floarea de „Nu mă uita!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net