Traducătoarea de vise: Ai primit cadou un aparat de fotografiat? În vis porţi o ie superbă? Vezi ce semnificaţie are visul tău norocos

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! După un an întreg de muncă, iată că vă oferiţi o cură de relaxare, un timp în care vreţi să vă reîncărcaţi bateriile, departe de ritmul stresant în care vă trăiţi viaţa de fiecare zi.

Toţi cei care aţi scris pentru ediţia „Traducătoarea de vise” susţineţi că vă bucuraţi de cea mai plăcută vacanţă din viaţa voastră; de aceea, aşteptaţi cu multă nerăbdarea să aflaţi semnificaţia mesajelor onirice inedite ce v-au emoţionat în zilele minunate de concediu.

De fapt, am constatat că visele povestite de voi reprezintă o cale foarte plăcută ce anticipează şansele de care veţi beneficia în curând. Pentru această ediţie, am ales visele care vă „pregătesc sufleteşte” pentru etape importante din viaţa voastră.

Ai primit cadou un aparat de fotografiat? Faci nuntă mare

Visul: Daria ne-a povestit emoţionată visul pe care l-a avut în primele zile de concediu, iar visul atât de plăcut s-a repetat două seri la rând. În mod firesc, Daria spune că ar fi fericită dacă, în viaţa reală, se va bucura măcar pe jumătate cât s-a bucurat în vis de ineditul cadou.

Semnificaţia visului: În acest caz este vorba despre un vis premonitoriu. Cadoul special primit de Daria de ziua ei prevesteşte un eveniment unic în viaţa ei până la sfârşitul anului:  nunta. Deşi ne-a spus că nu are speranţe să se căsătorească prea curând cu logodnicul ei, iată că visul o contrazice în mod categoric.

Amuleta norocoasă: Inelul de logodnă.   

În vis porţi o ie superbă? Vei fi invitată la o petrecere

Visul: Nora, o nouă colaboratoare a ediţiei „Traducătoarea de vise”, era foarte mândră de vestimentaţia ce o purta în vis. Mesajul acesta oniric o ducea cu gândul la copilărie, când purta cea mai frumoasă ie din clasa în care  învăţa. În mesajul ei, Nora ne întreabă cum se traduce acest vis, care-i aminteşte de o etapă minunată din adolescenţa ei?   

Semnificaţia visului: O piesă vestimentară de acest fel anticipează o întâmplare foarte plăcută:  Nora va primi o invitaţie la un eveniment monden unde va face cunoştinţă cu numeroase persoane utile. Poate fi vorba despre un eveniment care-i va purta mult noroc.   

Amuleta norocoasă: Un trandafir alb.

Culegi fructe pentru aniversarea ta? Aduni ... avere

Visul: Dana ne-a povestit cât de fericită era în vis. O prietenă i-a dat voie să culeagă din grădina sa fructe, pe alese, pentru apropiata onomastică. Era prima dată în viaţa ei când avea posibilitatea să culeagă fructele preferate, fără teama că va cheltui foarte mulţi bani. La ziua aniversară, pentru meniul-surpriză, Dana va pregăti şi o salată de fructe cu mere, pere, piersici, caise şi zmeură. 

Semnificaţia visului: Dana se poate considera un om norocos, deoarece acest vis prevesteşte abundenţă, chiar o avere ce va fi adunată foarte repede. Din casa Danei nu vor lipsi câştigurile suplimentare, datorate proiectelor la care ea participă alături de  rudele implicate în afaceri.  

Amuleta norocoasă: Mărul.        

Pe fereastra ta urcă un melc? Vei călători peste hotare

Visul: Andrei ne-a povestit foarte amuzat că a visat un melc, care-şi purta casa în spate, la fereastra lui. Ca în copilărie, i-a cântat acestui „călător” cunoscutul cântec: „Melc, melc codobelc” şi se tot întreba de ce n-a visat o persoană din grupul lui de prieteni şi a visat un melc.

Semnificaţia visului: În popor se spune că , dacă eşti perseverent, ca un melc, încet- încet, ajungi departe. Visul despre care Andrei povesteşte cu melcul ce n-a scos coarnele, deşi i-a cântat insistent, glumind pe seama voinţei cu care acest musafir urca pe fereastra lui, este de bine. Andrei va călători la mare distanţă cu mare folos. În acelaşi timp, faptul că melcul nu a scos coarnele are o

Semnificaţie pozitivă: Andrei nu va avea probleme în afacerile personale. Dacă melcul scotea coarnele, Andrei n-ar fi finalizat la timp proiectele la care lucrează acum.

Amuleta norocoasă: Trifoiul cu patru foi.    

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 26 martie jpg
horoscop zilnic 26 iulie 0 jpeg
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg