Traducătoarea de vise: Ai primit o medalie de aur? Pomii din grădină erau plini de fructe? Află care vise prevestesc împlinirile dorite

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mă bucur că perseveraţi şi ne trimiteţi veşti plăcute din locul minunat unde vă petreceţi vacanţa, chiar din „portul iubirii voastre”, aşa cum numiţi voi, colaboratorii noştri fideli, aceste destinaţii. Veştile voastre amintesc de anturajul care vă ţine compania, de întâmplările care v-au luat prin surprindere, deseori în mod plăcut.

Cei care ne-aţi scris consideraţi că vacanţa aceasta este de neuitat ! Mai mult, spuneţi voi, colaboratorii fideli acestei ediţii de vise că: „După revenirea din vacanţă vom concretiza promisiunile pe care le-am făcut sufletului nostru-pereche care ne  aşteaptă  în „portul iubirii”.

Astfel de mesaje emoţionante mă determină să mă grăbesc şi să răspund celor care susţin că petrec prima vacanţă într-un „port al iubirii”, unic în lume, în compania celei mai dragi persoane din viaţa lor.  

Este important să reţineţi semnificaţia visului pe care ni l-aţi povestit şi să nu uitaţi încă un aspect: totdeauna şi amănuntele mesajului oniric joacă un rol important în viaţa voastră. În acest interval, prietenii şi colaboratorii voştri Capricorni şi Vărsători sunt inspiraţi şi vă invită să participaţi la proiecte deosebite şi  foarte profitabile. Desigur, şi farmecul personal joacă un rol hotărâtor în împlinirea dorinţelor voastre.

Iată ce vise am „ tradus”pentru această ediţie!

Ai primit o medalie de aur? Te bucuri de împiniri neprevăzute

Visul: Mara ne-a povestit un vis extraordinar ! La un eveniment monden a primit o medalie de aur. Spre uimirea ei, toată lumea o aplauda. În mod surprinzător, Mara era rugată să dea şi autografe, pe o carte semnată de ea, o carte lansată cu mare fast de oameni de cultură.

Semnificaţia visului: Visul acesta complex îi va aduce Marei mai multe satisfacţii. Într-adevăr, ea va fi invitată la un eveniment monden unde va face cunoştinţă cu mai multe persoane influente.  În curând, un proiect al ei va fi foarte apreciat şi, nu este exclus, să fie premiat. Medalia simbolizează recunoaşterea unor merite deosebite, apreciate de grupul relaţional în care munceşte Mura.  De asemenea, o medalie de aur prevesteşte şi veşti foarte plăcute  primite  de la drum lung, chiar o călătorie peste hotare.

Talismanul norocos: O monedă de argint.

Ai visat că eşti naşe de cununie ? Parcurgi o etapă foarte bună

Visul: Dora ne-a povestit cu mult haz că era naşă şi, împreună cu soţul ei, o cununa pe Ina, cea mai bună prietenă a ei. Cât timp a durat visul, Dora a avut convingerea că evenimentul se petrecea în realitate şi era fericită.

Semnificaţia visului: Acest mesaj oniric anticipează o perioadă benefică în viaţa Dorei: i se vor recunoaşte meritele pe plan profesional şi este posibil să-şi schimbe statutul social. Dora poate deveni patroana unei companii de mare succes.   

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi  

Pomii erau plini de fructe? Va fi prosperitate în familie

Visul: Maria a descoperit că în grădina sorei ei toţi pomii fructiferi erau plin de rod. Crengile se aplecau sub povara merilor, perilor şi piersicilor. Mai mult, Maria a observat că pomii aveau şi foarte multe frunze.

Semnificaţia visului: Pomii plini de fructe sunt simbolul prosperităţii, al sporului care se instalează în acea familie. Frunzele despre care vorbea Maria prevesteşte că sora Mariei se va căsători şi va avea mulţi copii.

Talismanul norocos: Mărul

Împachetezi mobila din casă?  O relaţie frumoasă se destramă

Visul: Radu ne scrie de fiecare dată când un vis îi trezete nelinişte.

Acum ne-a povestit că logodnica lui muta mobila prin casă. Gestul ei l-a deranjat şi atunci a început să strângă mobila şi s-o împacheteze. Nu ştie de ce făcea acest lucru, dar ceva nu este în ordine, crede el.

Semnificaţia visului: Într-adevăr, acest vis are efecte neplăcute.    

Radu se poate despărţi de logodnica lui. O relaţie frumoasă se destramă, în ciuda faptului că ei se iubesc. Din amănuntele povestite de Radu, vinovatul principal este orgoliul. Dacă Radu va renunţa la celebrul lui orgoliu, cum mărturiseşte singur, poate să apară o şansă de împăcare, deoarece în vis el n- a scos încă mobila din casă. 

Talismanul norocos: Cruciuliţa de botez        

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg