Traducătoarea de vise: Ai primit un ban de aur de la bunica? Vei obține un mare câștig

Ultima actualizare:

    Banul de aur, galbenul atrage câștiguri neașteptateSursa foto: expertdiamant wordo pur
Banul de aur, galbenul atrage câștiguri neașteptateSursa foto: expertdiamant wordo pur

Mă bucură foarte mult veștile pe care mi le-ați trimis! Este minunat că vă petreceți concediul așa cum v-ați dorit, iar starea voastră de spirit este grozavă. Relaxați, după mai multe ore de odihnă, sunteți preocupați, desigur, de semnificația celor mai interesante vise pe care le-ați avut departe de casă.

Mesajele onirice în care retrăiți multe clipe minunate din adolescență, darurile primite de la bunici, revedeți casa copilăriei sau gustați din dulciurile preferate ale copilăriei, au desigur  semnificații  de bun augur.  

Visul: Ca în fiecare an, Mara a petrecut o parte din concediu la bunica, în zona Muscelului. Ea ne-a povestit un vis care a emoționat-o, deoarece acesta s-a repetat după câteva zile. În vis, bunica Ana i-a dăruit un ban de aur, un galben, specific Muscelului, și i-a spus să-l păstreze cu multă grijă. Oare ce anticipează acest cadou ?

Semnificația visului: Bănuțul de aur pe care Mara l-a primit de la bunica prevestește un beneficiu financiar de care ea se va bucura, în curând. Acest cadou inedit reprezintă și un reper pentru stabilitatea materială de care Mara se va bucura de-a lungul timpului.

Ai visat că -ți zugrăvești casa ?Te bucuri de longevitate și de câștiguri

Visul: Nora ne-a povestit cu multe amănunte un vis  inedit. Ea a visat că zugrăvea cu mult spor casa de vacanță și în jurul ei era o atmosferă foarte plăcută. În vis, Nora și-a dorit să termine singură acest program administrativ, iar când a terminat de zugrăvit, ea avea impresia că acea căsuță de vacanță este un imobil nou, construit recent.  

Semnificația visului: Dacă zugrăvești o casă, cu forție proprii, dacă în jurul tău este o atmosferă relaxată, visul prevestește longevitate pentru persoana care a trăit o astfel de experineță. Mai mult, faptul că Nora zugrăvise casa foarte bine și lăsa impresia că este vorba despre un imobil nou, visul acesta anticipează că Nora va beneficia de venituri importante de-a lungul vieții.

Urci în viteză o scară?  Vei  avea succes în afacerile dificile

Visul: George, pasionat de ediția ”Traducătoarea de vise” își notează  totdeauna amănuntele referitoare la prevestirile viselor complexe. De această dată, George ne-a spus că un vis recent, pe care l-a avut în timpul miniconcediului petrecut la munte, i-a trezit curiozitatea. În vis, minute în șir, el urca pe o scară foarte înaltă, deși nu știa unde se oprea acea scară. De asemenea, George urca repede scara, dar avea emoții și se întreba cât de rezistentă este aceasta.  

Semnificația visului:  Pentru George, un om de afaceri, acest vis prevestește lucruri deosebite. El va avea succes în afacerile sale datorită  eforturilor și consecvenței. Știe că există riscul să piardă din beneficii, dar perseverența este cartea lui de vizită și-l salvează la timp.

 Mănânci cu poftă zahăr candel brun? Te bucuri de o dragoste împlinită

Visul: Dora s-a trezit din vis foarte veselă. Împreună cu prietenele ei mâncase zahăr candel brun și gustul acela caramelizat le-a trezit o stare de euforie. De aceea, Dora ne întreba dacă un vis care-ți trezește bună dispoziție este benefic pentru viața reală.

 Semnificația visului: În acest caz, mesajul oniric prevestește o dragoste împlinită.  Zahărul candel brun, obținut din sirop de trestie, de calitate, cu gust deosebit anticipează o dragoste împlinită, deosebită. Dora și prietenele ei vor avea norocul să-și  întâlnească sufletul pereche de care nu se vor despărți niciodată.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net