Traducătoarea de vise: Ai visat o ladă de zestre plină, o magnolie înflorită? Vezi ce înseamnă

Cele mai plăcute momente din vis se pot împlini în viaţa reală. La fel de importante pentru noi sunt visele care ne avertizează cum să ieşim din capcana unor evenimente ciudate, încât să nu suferim eşecuri în viaţa reală. În această etapă, în paralel cu mesajele onirice, este de bun augur să ştim când să ne pregătim pentru concretizarea unor proiecte şi cum să ne îngrijim sănătatea. Totodată, colaborarea cu nativii Berbeci şiTauri vă susţine în demersurile voastre şi profitul nu întârzie să apară.

Ai primit o ladă de zestre plină? Vezi ce înseamnă

Visul: Sanda, o nouă vizitatoare, a avut un vis emoţionant. Primise, nu ştie de la cine, o ladă de zestre, cu multe lucruri frumoase, iar deasupra erau aşezate multe pere mari şi coapte.

Semnificaţia visului: Un astfel de vis, în care primeşti o ladă plină de zestre, prevesteşte numeroase reuşite şi spor în viaţa de familie. Când în vis mai primeşti şi multe pere coapte, înseamnă că vei obţine şi un câştig cu totul neaşteptat. Amuleta norocoasă: Para .

A înflorit din nou magnolia? Vei face afaceri rentabile

Visul: Mona a avut un vis premonitoriu. În mod neaşteptat, a descoperit că magnolia a înflorit din nou la fereastra casei. De când locuieşte în casa aceea, se întâmpla pentru prima dată ca floarea ei preferată să înflorească a doua oară în acelaşi an. Ea se întreabă dacă bucuria din vis poate să anticipeze o reuşită sau o întâmplare fericită.

Semnificaţia visului: Într-adevăr, pentru Mona visul are o semnificaţie pozitivă. Magnolia este simbolul unei reuşite în afaceri şi în iniţiative care aduc câştiguri neaşteptate. Pentru că planta atât de îndrăgită înflorea a doua oară în acel an, reuşitele vor fi peste aşteptări.

Amuleta norocoasă: Floarea de magnolie.

Pui lacăt la uşa firmei tale? Te bucuri de un câştig neaşteptat

Visul: Radu era patronul unei firme de succes. După ce a făcut aprovizionarea cu numeroase produse, Radu a închis uşa firmei cu un lacăt. Ce semnificaţie are lacătul pus la uşa firmei? Înseamnă piedici, ne întreabă el?

Semnificaţia visului: Este un vis bun, iar Radu nu are motive de îngrijorare. Când închizi uşa cu un lacăt, visul semnifică un câştig. Firma va fi protejată de o conjunctură şi nu va avea pierderi financiare. Poate fi vorba chiar de un câştig neaşteptat care îl ajută pe Radu să scape de datorii.

Amuleta norocoasă:Un lacăt cu trei chei.

Visul: Doru, un vizitator fidel acestei rubrici, ne-a povestit cu mult umor o întrevedere cu fratele şi cu sora lui. De ce i-a visat pe cei doi fraţi, care nu mai locuiesc în aceeaşi localitate cu el? Au avut un necaz?

Semnificaţia visului: În viaţa reală, dacă te întâlneşti cu fratele sau cu sora ta te poţi aştepta la o mare bucurie. Deseori, visul anticipează şi o izbândă obţinută cu ajutorul unei rude. De asemenea, poţi primi un cadou substanţal de la o persoană care te preţuieşte.

Amuleta norocoasă: O monedă de argint.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png