Traducătoarea de vise: Cântă cocoşul în zorii zilei ? Te bucuri de succese!

Ultima actualizare:

Unii vreţi să vă schimbaţi locul de muncă şi veţi alege un job care vă oferă o leafă mare, şi nu o funcţie importantă.

Alţii, alături de nativii Lei veţi şti să coordonaţi şi să organizaţi o activitate care vă aduce beneficii în viitor, iar duminică este o zi favorabilă pentru demersuri de acest fel. Este important să nu colaboraţi cu persoanele care manifestă nerăbdare şi sunt suspicioase. Visele din această ediţie se referă la avantajele de care vă bucuraţi începând cu această săptămână ; de asemenea, veţi descoperi cine sunt partenerii care vă poară noroc şi în ce împrejurare este bine să acţionaţi. Iată ce vise am ales :

Visul: Maria ne-a relatat un vis recent: spre ziuă, a auzit cântecul unui cocoş; era atât de clar, încât a avut impresia că acesta cântă în sufragerie. Când a verificat, nu era nici urmă de cocoş. Totuşi, a avut o stare grozavă de spirit.

Semnificaţia visului: Cântecul cocoşului în zorii zilei are o semnificaţie pozitivă: Maria se va bucura de succese în carieră şi în familie. Mai mult, Maria care nu este căsătorită, va avea bucuria să fie cerută în căsătorie de logodnicul ei ; de aceea, ne grăbim să-i urăm „Casă de piatră".

Aduce noroc: Amuleta delfin, legată alături de cheia casei.

Un pendul îţi răspundea în vis la o întrebare? Află semnificaţia

Visul: Aurelia a avut un vis inedit. Pentru prima dată consulta un specialist care folosea un pendul şi acesta se învârtea spre dreapta. Asfel , Aurelia spera să găsească apă de băut în grădina bunicii şi să facă un puţ. Ea ne întreabă : Ce semnificaţie are acest vis fascinant?

Semnificaţia visului: Pendulul este cea mai simplă modalitate de a primi răspuns la întrebările care vă frământă. Radiestezia, o ştiinţă în slujba spiritului, este o metodă de prezicere care permite practicanţilor să găsească metale, surse de apă, zăcăminte de petrol, pietre preţioase etc.În tradiţia populară, radiestezia se foloseşte de „fântânari", persoane care caută o sursă de apă potabilă, aproape de suprafaţa pământului. În ţara noastră, majoritatea fântânilor sunt săpate în locurile indicate de fântânari, zone descoperite cu ajutorul instrumentelor de măsurare radiestezice, printre care şi pendulul. O explicaţie simplă: o mişcare spre dreapta a pendulului anticipează un răspuns pozitiv.

Aduce noroc: Un pendul confecţionat din argint.

Culegi violete din curtea casei? Vei fi protejat de şansă

Visul: Într-o zi, când Elena pleca la serviciu, a descoperit în curtea casei un pâlc de violete înflorite; ea a cules câteva să le ducă la companie.

Semnificaţia visului: În acest caz este vorba despre un vis premonitoriu: Elena va câştiga încrederea unei persoane de decizie; Pentru competenţa ei, Elena va fi promovată în funcţie şi va sărbători succesul în compania în care lucrează.

Aduce noroc: Amuleta violete.

Stai pe un tron? Urmează o ascensiune socială

Visul: Marius ne-a povestit într-o manieră haslie ce a visat în zorii unei zile de miercuri: la o festivitate, era invitat să ia cuvântul la microfon şi să stea pe un tron. Era bine dispus şi tronul pe care se aşezase era foarte comod.

Semnificaţia visului: Desigur, este vorba despre o apropiată promovare. În curând, Marius va fi numit într-o funcţie de conducere şi va coordona activitatea unui grup de specialişti. De asemenea, ziua de miercuri are o semnificaţie pozitivă: o realizare fără echivoc.

Aduce noroc: Amuleta elefant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net