Traducătoarea de vise / Ce înseamnă când îţi iese o şopârlă în cale - VIDEO

simeon stalpnicul png

Toate veştile primite de la voi se referă la semnificaţia unor vise inedite. Sunt mesaje onirice foarte interesante, neîntâlnite până acum. Am tradus aceste vise cu multă atenţie; am constatat că ele anticipează o etapă cu multe experienţe noi, când voi trebuie să luaţi decizii ocazionale, să vă asociaţi cu persoane obiective, pentru a evita pierderile.

În anumite situaţii, se activează duşmanii voştri , alteori veţi fi ajutaţi de persoane dezinteresate, dornice să vă salveze onoarea şi să dovedească competenţa şi tenacitatea voastră. Alături de partenerii de viaţă, de nativii Scorpioni şi Săgetători vă orientaţi mai bine asupra priorităţilor.

Un uriaş te ajută să rezolvi „problema" ? Vezi semnificaţia

Visul: Mia a trăit o experienţă inedită. În vis, trebuia să rezolve o problemă profesională, să-şi schimbe serviciul. Prietenii nu credeau că Mia va reuşi, din cauza concurenţei numeroase pentru acel post vacant. Dar , un bărbat foarte înalt, „ca un uriaş", a găsit soluţia.

Semnificaţia visului: Mia va fi ajutată de un bărbat de la instituţia unde se va desfăşura concursul. Un bărbat foarte înalt, „uriaşul", cum l-a numit Mia, poate să-i spună cum trebuie să se pregătească, ce bibliografie să citească. Visul în care apare un „uriaş" anticipează un ajutor dezinteresat, care vine la timp.

Poartă noroc: Amuleta potcoavă.

Ştampilezi un document? Vei semna acte noi

Visul: Maria a visat că participa la un eveniment important; venise acolo chemată de un telefon. Când a ajuns la destinaţie, protocolul prevedea să ştampileze o pagină într-un registru.

Semnificaţia visului: Când ştampilezi o pagină, într-un registru, este un vis foarte interesant. În cazul Mariei, ea va rezolva o problemă legată de acte: fie că va cumpăra o casă, fie că va semna un contract notarial, visul este foarte bun. Actele ştampilate în compania persoanelor oficiale simbolizează recunoaşterea unor merite, o rezolvare necondiţionată, iar telefonul care a chemat-o la acel eveniment, tocmai confirmă acest lucru.

Poartă noroc: O crenguţă de busuioc.

O şopârlă îţi iese în cale? Te atacă un duşman

Visul: Adriana mergea grăbită la facultate. Când urca treptele, s-a trezit cu o şopârlă, care a sărit pe mapa care-o purta sub braţ.

Semnificaţia visului: În acest caz, este vorba despre o premoniţie: Într-un moment important în cariera ei, Adriana se poate confrunta cu un duşman tenace, care apare când nu se aşteaptă. Şopârla este simbolul persoanelor imprevizibile, care atacă într-un mod neaşteptat. Poate fi vorba chiar despre o persoană oficială, de sex opus, la care Adriana nu se aşteptă. Visul trebuie să-i dea de gândit Adrianei; ea trebuie să afle cine îi pune beţe-n roate; în viaţa reală, ca şefă de promoţie, ea are şansa să rămână în facultate, ca asistent, după absolvirea acesteia.

Poartă noroc: Amuleta cheie.

Visul: Nicu s-a trezit din vis foarte neliniştit. Galopa pe un cal şi se tot uita în urmă, pentru a fi sigur că nu este urmărit de cineva. În viaţa reală, el n-a galopat niciodată şi se temea să se urce pe şa.

Semnificaţia visului: În acest caz, calul care fuge simbolizează obstacolele care vor fi depăşite prin strategii bine gândite. Un ajutor discret, un prieten devotat îl ajută pe Nicu să depăşească momentele dificile. Mai mult, învingând acele obstacole şi progresând în carieră, există şansa ca Nicu să obţină un câştig substanţial şi să sărbătorească reuşita.

Poartă noroc: Amuleta clopoţel.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Mutu
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg