Traducătoarea de vise: Ce înseamnă dacă ai visat că stai de vorbă cu un sfânt - VIDEO

CLIIMA20111209 0181 1 jpeg
Reprezentare grecească a Sfântului Spiridon. (sursa foto: wikipedia.org)

Visele  trimise de voi relatează întâmplări -surpriză. Unele vizează raporturile de muncă şi implicarea voastră în plan socioprofesional, altele se referă la momentele tensionate când vă aflaţi între ciocan şi nicovală şi nu ştiţi cum să acţionaţi.

Îmbucurător este faptul că visele relatate anticipează şi şanse foarte bune pe plan financiar. Vă sâcâie incertitudinile; de aceea, în visele trimise de voi căutaţi strategii deosebite: cereţi sfatul unor prieteni sau vă eliberaţi de energiile negative practicând un sport. Tot în vis, vă propuneţi să sărbătoriţi evenimentele plăcute şi vă întrebaţi ce semnificaţie au mesajele onirice pe termen lung.

Visul : Elena spune că visul extraordinar pe care ni-l relatează o încurajează în multe privinţe. Ea s-a întâlnit în vis cu Împărăteasa Elena, mama împăratului Constantin. Aceasta i-a sugerat ce trebuie să facă pentru a pleca într-o călătorie de documentare pe care Elena vrea s-o facă peste hotare, în viaţa reală.

Semnificaţia visului: Un astfel de vis este un ghid excelent pentru proiectul visat de Elena. După multe frământări, aceasta va reuşi să completeze documentarea, dar şi suma de bani pentru a achita costul călătoriei. O femeie influentă îi va furniza Elenei amănunte importante, pe care Elena trebuie să le ştie.

Aduce noroc: Să se roage la patronii ei spirituali, Sfânţii Împăraţi Constantin şi Elena; zilele foarte norocoase sunt 29 mai, 10 şi 15 iunie.

Prietenii te invită la un ceai? Vezi cum te influenţează aceştia

Visul: Oana ne-a povestit cât de fericită s-a trezit dintr-un vis recent. Prietenii ei din copilărie au invitat-o la o ceaşcă de vorbă, la un ceai cald şi aromat Era un prilej să se consulte cu toţii în privinţa unor decizii importante. Fireşte, ei contează pe inspiraţia şi pe discreţia Oanei.

Semnificaţia visului: Dacă răspunzi unei invitaţii primite de la prieteni, visul sugerează răbdare, pentru a reuşi într-un proiect important. O discuţie în preajma unei ceşti cu ceai cald şi aromat este un moment favorabil pentru a lua decizii înţelepte în această privinţă. Un astfel de vis poate prevesti o apropiată călătorie benefică într-un grup de colege şi de prieteni din copilărie.

Aduce noroc: Să păstrezi în casă un ghiveci cu orhidee; aceasta atrage belşugul şi voia bună.

Soarele intră în casa ta? Vezi ce semnificaţie are

Visul: Marius, un consecvent colaborator al nostru, ne-a spus că a avut un vis inedit: pentru prima dată, soarele a pătruns pe fereastra dormitorului şi încăperea era foarte luminoasă.

Semnificaţia visului: În acest caz, în viaţa lui Marius intervine o schimbare favorabilă. După multe încercări, de-a lungul anilor, Marius va concretiza o afacere foarte bănoasă şi va învăţa din mers amănunte legate de strategiile pe care trebuie să le urmeze. Visul mai semnifică şi plăcerea de a frecventa cercurile influente din localitatea respectivă.

Aduce noroc: Să graveze pe ceas numele său.

Mergi cu bicicleta? Priveşti viitorul cu multă încredere

Visul: Într-un vis recent, după ora unu noaptea, Marina învăţa să meargă cu bicicleta. Ea se întreabă de ce unii prieteni au privit-o cu uimire, când le-a povestit cât de bucuroasă era în acel vis. Mariana speră că acest mesaj oniric să-i aducă bucurii, pentru că visul s-a petrecut în jurul orei unu noaptea.

Semnificaţia visului: Este un mesaj benefic pentru persoanele necăsătorite, deoarece anticipează că, foarte repede, vor ajunge la ofiţerul stării civile. Mai mult, un astfel de vis mai are o semnificaţie bună: prin implicarea personală, Mariana va rezolva la timp problemele majore ivite de curând în familia sa.

Aduce noroc: Ziua de miercuri; Mariana să acţionaţieze între orele 10-12.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
fata violata pixabay
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg