Traducătoarea de vise: Ce înseamnă dacă ai visat că un specialist ţi-a ghicit în palmă - VIDEO

Ultima actualizare:

    „Cititul” se face în protuberanţele şi în liniile din palme
„Cititul” se face în protuberanţele şi în liniile din palme

Veştile trimise de voi se referă la evenimente de culise, la investiţii care pot depăşi aşteptările voastre. Din nou, banii sunt în centrul atenţiei voastre şi vă trezesc sentimente plăcute sau alarmante.

Sunt foarte interesante povestirile care se referă la culorile din visele voastre, iar curiozitatea afişată de voi pentru încărcătura emoţională a acestor mesaje onirice este justificată.

Un specialist ţi-a ghicit în palmă? Descoperi un secret

Visul: Vera, o nouă vizitatoare a site-lui nostru, ne mărturiseşte că vrea să ştie ce semnificaţie are un vis care se referă la chiromanţie. O prietenă a găsit un specialist care ştie să citescă destinul scris în palmă.

Semnificaţia visului: Desigur, Vera va rezolva cele mai multe probleme urgente cu ajutorul prietenilor de sex opus. Această colaborare va stârni amuzamentele prietenelor şi colegelor ei.

Vera îşi mai aminteşte că înaintea ei, venise şi un tânăr judecător să i se descifreze destinul în palmă, să afle noutăţi despre cariera lui.

În acest caz, visul are o semnificaţie foarte promiţătoare; Vera poate să urce pe scara socială, asemenea judecătorului din vis, doar cu ajutorul prietenelor competente şi loiale.

Un rol important în acest sens îl joacă secretul descifrat de specialistul în chiromanţie.

Aduce noroc: O amuletă care reprezintă floarea de colţ.

Eşti îmbrăcată într-o rochie de catifea? Te aşteaptă bucurii

Visul: Viorica s-a trezit din vis foarte fericită. Era îmbrăcată într-o rochie de catifea foarte frumoasă de culoare violet şi voia să participe la o aniversare.

Semnificaţia visului: Viorica va avea bucurii în viaţa reală. În curând, va primi mai multe oferte pe plan profesional; şi este posibil să-şi schimbe serviciul. Acea vestimentaţie de catifea de culoarea violet anticipează un nou statut social şi preţuirea celor din anturaj. De asemenea, în această vară, ea va petrece concediul în compania unor rude din provincie şi din străinătate, iar traseul este foarte îmbietor. Culoarea aceasta nu semnifică melancolie. Dimpotrivă, este culoarea persoanelor care se cred deosebite, dar reuşesc pe deplin cu ajutorul anturajului. Dacă o tânără necăsătorită visează că este îmbrăcată cu o rochie nouă de catifea, înseamnă că ea va petrece mult timp în compania unui anturaj plăcut, de calitate şi va avea mai mulţi pretendenţi.

Aduce noroc: Un inel de aur sau de argint, moştenire de familie.

Visul : Eugen discuta adesea cu prietenii despre semnificaţia cadourilor, iar el şi-a exprimat admiraţia pentru un cadou inedit.

El a visat că la scurt timp după acea discuţie, prietenii i-au oferit de ziua lui un cadou inedit: o casă de bani modernă, unde să adăpostească lucruri importante -amintiri de familie.

Semnificaţia visului: Cadoul primit în vis este mesagerul unui noroc extraordinar; Eugen se bucura pentru că în acest fişet putea să adăpostească unele obiecte care aveau mai ales o valoare sentimentală pentru familie.

În viaţa reală, visul cu casa de bani face referire la o apropiată reuşită în afaceri, tocmai când nu mai spera să i se împlinească o astfel de dorinţă.

Aduce noroc: O cupă de şampanie plină cu fise şi bancnote.

Faci proiecte pentru luna iunie? Te bucuri de numeroase şanse

Visul: Aurelia visa că planifica în agenda ei de lucru, cele mai importante proiecte doar în luna iunie; se întreabă de ce priorităţile anului se adună în această perioadă.

Semnificaţia visului: Când visezi că faci proiecte pentru luna iunie poţi să speri că vei obţine câştiguri înainte de termenul scadent.

Pentru Aurelia, este vorba şi de rezolvări în compania unor persoane influente.

Aduce noroc: În calendarul casei, pe luna iunie să lipească o amuletă: un trifoi cu patru foi, realizat din petale de flori, aplicate pe un carton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ciorba de perisoare jpeg
horoscop jpg
464776728 1097043091777902 177956599385911719 n jpg
1 prajitura cu mere si scortisoara jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
Cum le poți fi alături angajaților tăi în momentele importante din viața lor jpg
3 moduri prin care iti poti ajuta adolescentul sa isi creasca stima de sine si sa isi urmeze pasiunile in viitor jpg
horoscop octombrie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net