Traducătoarea de vise : Numeri mulţi bani în vis? Vine furtuna pe plajă? Te plimbi într-un lan de floarea-soarelui? Vezi numere în vis? Află semnificaţia acestor vise norocoase!


    Dacă numeri mulţi bani în vis, e semn bun
Dacă numeri mulţi bani în vis, e semn bun

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Cât de plăcute sunt veştile trimise de voi! Cele mai multe dintre mesajele primite se referă la întâmplările din sezonul estival: evenimente neaşteptate pe plajă, drumeţii deconectante, tabieturi ce se împlinesc cu multe sacrificii, dar şi peripeţii privind proiectele matrimoniale.

Cei care ne-au scris sunt mândri de declaraţiile de dragoste primite de la alesul inimii, un partener de viaţă ideal care, în curând, are să-i conducă la altar. Întâmplările la care sunteţi martori oculari în vis vă descreţesc fruntea şi sunt o călăuză de încredere pentru iniţiativele pe care le gândiţi în viaţa reală. În această săptămână, Berbecii şi Gemenii sunt colaboratorii şi partenerii de afaceri pe care puteţi conta.

Numeri  mulţi bani în vis?  Te bucuri de stabilitate financiară

Visul: Marius povesteşte cu mult haz cât de bogat era în vis. El număra mulţi bani şi se bucura că, în sfârşit, nu mai are probleme financiare şi, în sfârşit, va scăpa de datorii.

Semnificaţia visului: Marius este foarte norocos ! Acest vis  anticipează stabilitate financiară. În acest caz, el nu va mai fi obligat de împrejurări să împrumute bani şi nu va mai avea datorii. În curând, Marius se va bucura, de beneficii neaşteptate.   

Amuleta norocoasă: Piramida

Vine furtuna pe plajă? Depăşeşti cu bine o situaţie dificilă

Visul : Mara a visat că era la mare şi valurile uriaşe se apropiau de ţărm. Toţi turiştii fugeau de pe plajă de teamă că vor fi sufocaţi de valuri, iar furtuna va spulbera tot ce era pe plajă. Chiar dacă valurile erau aproape de Mara, furia lor n-au speriat-o foarte tare.   

Semnificaţia visului : Furtuna sugerează un pericol. În acest caz, visul are o semnificaţie pozitivă, pentru că valurile au ocolit-o şi teama n-a pus stăpânire pe Mara. Ea va reuşi să depăşească cu bine o  situaţie delicată. Desigur, Mara trebuie să evite să ia decizii  pripite. În acest mod, ea  va traversa cu bine următoarele situaţii dificile ce se conturează la serviciu sau în comunitatea pe care o frecventează.   

Amuleta norocoasă: Ghiocul.

Visul: Marga ne povesteşte despre clipele de mare bucurie petrecute în concediu, la rudele de la ţară. Într-o zi a intrat în lanul de floarea-soarelui şi a învăluit-o un sentiment de linişte sufletească greu de descris în cuvinte. Se gândea să-l invite şi pe logodnicul ei care, desigur, nu s-a plimbat vreodată într-un lan cu această floare fascinantă.

Semnificaţia visului: O plimbare printr-un lan cu floarea-soarelui simbolizează o dragoste împlinită. Marga se va căsători în curând cu logodnicul pe care vrea să-l invite în lanul vizitat de ea. Visul mai are o semnificaţie deosebită: căsnicia Margăi va fi protejată de Cupidon.  

Amuleta norocoasă: Un buchet de Florea-soarelui.               

Vezi numere în vis? Afacerile tale vor aduce profit

Visul: Alin era înconjurat de multe numere. Uimit de această companie, voia să joace la Loto. A reţinut mai ales cifra trei şi Alin ne întreabă dacă visul acesta este de bun augur. 

Semnificaţia visului: Totdeauna când îţi apar numere în vis acestea prevestesc un câştig. Poate fi vorba de iniţiative din care se obţin câştiguri neaşteptate. În acest caz, în grupul de numere visat de Alin, cifra trei anticipează afaceri  de familie care aduc profit.

Amuleta norocoasă: Cifra 3.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg