Traducătoarea de vise: Pe o pajişte ai găsit trifoi cu patru foi? Vezi ce înseamnă! - VIDEO

image
Trifoi cu patru foi

Veştile voastre, însoţite de amănunte , demonstrează că aţi reţinut visul care v-a emoţionat în mod deosebit. De aceea, curiozitatea voastră de a afla „ traducerea" mesajului oniric este explicabilă.

De fapt, visele voastre din acest interval se petrec , în general, într-un cadru relaxat, aşa cum sunt zilele mai liniştite de vacanţă, când ceasul nu mai sună deşteptarea o dată cu ivirea zorilor.

Am remarcat că intuiţia femeilor care apar în visele voastre este de bun augur, pentru că vă conduce spre ţinte precise; de aceea, este bine să ţineţi seama de acest aspect. Mai mult, data de 23 poate fi foarte tonică, pentru că partenerii voştri vă susţin în iniţiative şi vă preţuiesc pentru ideile sclipitoare care aduc, evident, profit şi faimă.

Pe o pajişte ai găsit trifoi cu patru foi? Scapi de datorii

Visul: Viorica a visat că a plecat pe teren. După ce a rezolvat problemele profesionale, gazdele au invitat-o la o plimbare pe o pajişte din apropierea firmei pe care a vizitat-o. Acolo, Viorica a descoperit un pâlc cu trifoi cu patru foi. Priveliştea era superbă!

Impresionată de frumuseţea trifoiului, Viorica şi gazdele n-au mai avut timp pentru picnicul programat. Regretau că n-au mai mâncat omleta picantă, preparată pentru acest eveniment.

Semnificaţia visului: Trifoiul visat, atât de frumos, are şi o semnificaţie pozitivă. În traducere, visul anticipează o perioadă  promiţătoare pe plan financiar; în scurt timp, Viorica şi anturajul ei vor scăpa de datorii; vor câştiga în plus prin iniţiativele lor originale. În plus, în tot răul este şi un bine. Faptul că n-au mai mâncat omleta picantă este un mesaj avantajos în viaţa reală; asta înseamnă că Viorica şi gazdele ei vor fi sănătoase (omleta simbolizând o perioadă neplăcută, marcată de boală şi de pierderi financiare).

Poartă noroc: Amuleta trifoi cu patru foi.

Ai spart ulciorul preferat în vis? S-a spart un ghinion

Visul: Grig, un vizitator cunoscut al ediţiilor noastre, ne-a mărturisit un vis care l-a mâhnit: a spart ulciorul moştenit de la bunica.

Semnificaţia visului: Este bine că povestea ulciorului, care s-a spart în zeci de cioburi, s-a petrecut doar în vis. Mai mult, în viaţa reală, ulciorul spart în vis anticipează un ghinion care, în sfârşit, pleacă din casă.

Ulciorul spart în vis mai are o semnificaţie plăcută: este simbolul unor vorbe bune, pentru că-l protejează pe cel care a avut un astfel de vis. În viaţa relaţională, Grig va fi apreciat; poate fi voba şi despre o avansare

Poartă noroc: Grig să păstreze pe birou un ulcior în miniatură , dar să fie mereu plin cu apă.

Trebuie să participi la o paradă ? Vezi ce înseamnă

Visul: Anca a fost invitată de logodnicul ei să participe la o paradă militară cu tematică sportivă. Era un prilej să-l vadă pe Doru îmbrăcat în uniformă, care se lăuda cu programul- surpriză, pentru care s-a pregătit la unitatea militară de care aparţinea.

Semnificaţia visului: Anca se va bucura pe mai multe planuri. Parada cu tematică sportivă este un vis care prevesteşte o perioadă benefică pentru proiectele de grup, de familie; acestea intră în linie dreaptă: se fac experimente, investiţii, iar colaborarea cu persoanele cu experienţă este de bun augur. De asemenea, Anca se va căsători doar o singură dată, cu un militar.

Poartă noroc: Amuleta avion.

Te pasionează pescuitul? Câştigi, peste aşteptări

Visul: Nicu a visat că a mers la pescuit împreună cu un prieten. S-a bucurat foarte tare când a descoperit că pescuitul poate oferi atâtea satisfacţii: te scapă de stres şi-ţi dă ocazia să prinzi şi peşte. De această pasiune s-au bucurat şi rudele lui Nicu, amatoare de preparatele pescăreşti.

Semnificaţia visului: Nicu se poate considera un om norocos. S-a liniştit după o perioadă obositoare şi, în mod surprinzător a pescuit şi trei crapi măricei. Asta înseamnă că în următoarele trei luni, Nicu îşi va schimba locul de muncă şi va obţine câştiguri neaşteptate.

Poartă noroc: Amuleta peşte.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
ruxi si cristi mitrea jpg
florin piersic actor roman jpg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
vladimir putin si bomba nucleara
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png
cuplu
casca de motocicleta