Traducătoarea de vise: Urci multe trepte? Admiri un seif modern? Te afli într-o piaţă? În faţa casei ai găsit un steag?

Ultima actualizare:

    Dacă visezi că urci în grabă mai multe trepte, urmează o schimbare favorabilă
Dacă visezi că urci în grabă mai multe trepte, urmează o schimbare favorabilă

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mă bucură veştile primite de la voi şi optimismul care vă însoţeşte la fiecare pas. Şi dorinţa voastră de a vă implica în numeroase proiecte lansate de colegi şi de rude este un exemplu demn de urmat şi pentru alţii.

Analizând visele povestite de voi, am ajuns la concluzia că nimic nu este întâmplător în această săptămână! Chiar şi cei care nu sunteţi într-o formă fizică de invidiat vă exprimaţi convingerea că nu veţi rata şansele la care visaţi cu ochii deschişi atât în carieră, cât şi în viaţa relaţională. De aceea, toţi vizitatorii care ne scriu cred cu tărie în semnificaţia viselor şi speră că fiecare mesaj oniric exprimă o punte de legătură între viaţa reală şi atmosfera din vis.

Piedecile care apar în calea voastră în următorea săptămână pot fi depăşite cu uşurinţă din mai multe motive: optimismul nu vă părăseşte şi puteţi conta pe sprijinul partenerilor voştri de afaceri şi de viaţă care nu v-au dezamăgit niciodată. În această etapă, nativii Tauri şi Gemeni din anturaj vă susţin în demersurile voastre.

Urci în viteză mai multe trepte ? Urmează o schimbare favorabilă

Visul: Monica a avut un vis foarte interesant. Ea a reuşit să urce foarte repede scările până la etajul trei. Când s-a trezit, Monica era foarte uimită de faptul că a urcat acele trepte fără să obosească. O fi un vis bun, ne întreabă Monica?

Semnificaţia visului:  Un astfel de vis este, cu siguranţă, de bun augur. Monica va scăpa de o mare grijă, de o teamă în următoarele trei săptămâni. În acelaşi timp, pe Monica o aşteaptă o perspectivă îmbucurătoare pe plan profesional. 

Amuleta norocoasă: Bancnota de 1000 lei.

Admiri un seif modern în vis? Ai succes în dragoste şi afaceri

Visul: Doru a visat un seif extraordinar! În biroul său era un seif modern şi toţi colegii îl admirau. Patronul companiei la care lucrau spunea că este vorba despre un cadou primit de compania sa de la un important om de afaceri. Seiful a fost aşezat în biroul lui Doru pentru că era apreciat pentru proiectele sale.  

Semnificaţia visului:  Doru este un norocos! Situaţia lui financiară se va îmbunătăţi în curând. Mai mult, un seif închis anticipează bucurii şi pe plan afectiv; Doru se va împăca cu logodnica lui, despre care ne-a povestit cu tristeţe că s-a despărţit.  

Amuleta norocoasă: O cheie.

Te afli într-o piaţă bine aprovizionată ? Vei obţine succese

Visul: Aurelia ne-a povestit un vis foarte plăcut: era într-o piaţă mare, foarte bine aprovizionată cu legume, fructe şi flori proaspete.  Cumpărătorii erau curioşi să afle ce produse conţineau o mulţime de lădiţe noi, aliniate lângă grămezile de fructe.

Semnificaţia visului: Aurelia va fi foarte activă în perioada următoare, iar munca ei va fi răsplătită. Chiar dacă va munci zi-lumină, Aurelia va obţine succese nesperate. În acelaşi timp, ea va primi şi oferte extraprofesionale pe care le finalizează la timp până la sfârşitul anului.

Amuleta norocoasă: Brăduţul de Crăciun.       

În faţa casei ai găsit un steag strălucitor? Îţi sporeşte prestigiul

Visul:  Radu a  găsit în faţa casei un steag tricolor, nou. Mătasea din care era confecţionat tricolorul era strălucitoare şi l-a impresionat foarte mult.

Semnificaţia visului: Totdeauna visul în care vezi un drapel nou, strălucitor, anticipează o schimbare în bine a destinului. Radu va fi foarte apreciat pentru un proiect inedit, original. De fapt, de multă vreme, Radu aşteaptă această schimbare .

Amuleta norocoasă: Un ceas deşteptător.        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net