Traducătoarea de vise: Urci pe munte cu prietenii tăi? În curând te vei îmbogăți

simeon stalpnicul png
Visul în care urci pe munte prevestește reușite financiareSursa foto:adevarul.ro

Și în această săptămână ne-au scris, ca de obicei, mai ales vizitatorii noștri loiali. De această dată, cu toții au ținut să precizeze că i-au inspirat visele recente, pe care noi le-am ”tradus”. De aceea, pentru rezolvarea proiectelor lor temerare au ținut seama de aceste vise și, în curând, aceste proiecte se vor finaliza cu succes.

Încurajați de aceste reușite, vizitatorii noștri ne-au povestit alte vise și sunt curioși să le cunoască semnificația, cât mai curând. Desigur, mai mulți pasionați de vise, care urmăresc cu multă atenție ediția ”Traducătoarea de vise”, și-au propus să-și programeze proiectele importante în funcție de semnificația viselor recente. Deoarece am ținut seama de doleanțele vizitatorilor care ne-au scris voi traduce visele lor inedite.  

Urci pe munte, pe o cărare, cu prietenii tăi? În curând vei aduna avere

Visul: Daria ne-a povestit un vis emoționant: ea urca pe un munte împreună cu un grup de prieteni și cu fratele ei. Pentru a ajunge mai repede, și pentru a fi sigură că nu se rătăcesc, Daria le-a propus însoțitorilor să urce pe cărarea din fața lor.   

Semnificația visului: Pentru Daria acest vis prevestește o perioadă  marcată de beneficii financiare deosebite. În astfel de cazuri, se poate spune că Daria va aduna avere. De asemenea, la sfatul Dariei, și însoțitorii care o urmau îndeaproape, se vor  bucura de astfel de avantaje, deoarece mergeau pe același drum spre vârful muntelui.  

Ai primit cadou un covor ? Prietenii te vor ajuta să-ți împodobești casa

Visul: Aurelia s-a mutat în casă nouă, iar prietenii ei, cu venituri financiare lăudabile, și-au propus să-i ofere un cadou util: un covor, deoarece Reli, așa cum o răsfățau ei, nu-și cumpărase covor.

Semnificația visului: Când în vis primești un cadou util, de la persoane cu  venituri mult mai mari decât ale tale, în mod cert te vei bucura de  îmbunătățirea situației financiare. Mai mult, când o femeie necăsătorită primește cadou un covor ( cum a primit și Reli ), acea persoană se va bucura de prosperitate în casa ei și în gospodărie va fi ajutată chiar de servitori.

La ușa casei ai găsit un evantai? Vei primi vești și surprize plăcute     

Visul: Afară era foarte cald și, când a venit acasă, Dora a găsit  în clanța ușii un evantai superb. S-a gândit că surpriza plăcută i-a fost oferită de verișoara ei, care locuia în același bloc cu ea. Dora a testat imediat efectul evantaiului și s-a bucurat din plin de această surpriză neașteptată.

Semnificația visului: Acest mesaj oniric are efecte pozitive în viața Dorei, deoarece pentru Dora urmează o etapă cu beneficii, cu spor și vești utile, foarte practice. Cele mai multe surprize plăcute vor veni în casa Dorei prin intermediul unei rude de gradul întâi.     

Te-a salutat un cerșetor necunoscut? Atenție cum îți administrezi banii

Visul: George a avut un vis  emoționant: la intrarea pe stradă a întâlnit un cerșetor în zdrențe, care l-a salutat foarte politicos. Cerșetorul nu i-a  cerut bani, nu i-a adresat nicio vorbă, dar l-a privit insistent. George se întreabă ce va urma după acest vis ciudat.

Semnificația visului: Iată un vis-avertisment. George trebuie să fie foarte atent la modul în care-și administrează banii. Este important să-și achite datoriile și taxele lunare la timp și să nu facă împrumuturi bancare. Faptul că cerșetorul l-a salutat politicos prevestește că George va depăși cu bine un obstacol financiar.     

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 slabire jpg jpeg
mancare pe care 10 PNG
pranz delicios PNG
mancare pe care 8 PNG
image png
reteta salata de vinete