Trei zodii care vor avea un început de săptămână de coșmar! Plătesc pentru greșeli din trecutul lor

Începutul următoarei săptămâni vine cu o serie de surprize neplăcute pentru trei nativi ai horoscopului european. Anumite zodii vor avea de suferit din cauza lor, mai concret, din cauza anumitor acțiuni nepotrivite la adresa altora. 

Horoscop, zodii / foto: Arhiva Click!
Horoscop, zodii / foto: Arhiva Click!

Persoanele născute în semnul zodiacal al Scorpionului, Săgetătorului și Pești, trebuie să fie extrem de atente în zilele următoare. Iată care sunt avertizările astrelor. 

Scorpionii plătesc pentru o nedreptate pe care au comis-o 

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să se pregătească sufletește pentru a face față provocărilor de care vor avea parte. Nativii care au săvârșit o nedreptate, o acțiune de trădare la adresa unei foste persoane apropiate sufletului lor, vor primi pedeapsa. Fie pot suferi o dezamăgire majoră în dragoste, fie vor ajunge să aibă și ei parte de o foarte mare nedreptate. 

Săgetătorii vor suferi mari dezamăgiri 

Cu toate că persoanele născute în semnul zodiacal al Săgetătorului pot fi uneori extrem de dure, fără sentimente, acum vor fi prinși într-un carusel emoțional. O persoană pe care au tratat-o urât în trecut, cu care s-au certat în mod intenționat, le va provoca o mare supărare. 

Este posibil să primească răsplata faptelor lor, motiv pentru care vor ajunge să le fie cerută iertare sau să înapoieze anumite bunuri care nu le aparțin. Astrele le recomandă Săgetătorilor să își învețe lecția pe care o au de învățat, întrucât evenimentele din zilele următoare îi vor pregăti, în adevăratul sens al cuvântului, pentru viață. 

Peștilor li se întoarce răul făcut 

Nu doar Scorpionii și Săgetătorii vor trece prin clipe de groază, ci și Peștii. O posibilă atitudine sfidătoare, răutăcioasă la adresa cuiva, îi va face acum pe Pești să învețe să aprecieze oamenii la adevărata lor valoare. 

De asemenea, în doar câteva zile, Peștii se vor confrunta cu o ceartă puternică în cuplu. Gelozia pe care deseori o duc la extrem nu este deloc benefică. Astfel, acești nativi sunt rugați să facă tot posibilul să își controleze reacțiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net