Zodii care vor cunoaște fericirea după Luna Plină în Berbec. Transformări majore, noi începuturi, surprize și noroc la orice pas

Ultima actualizare:

Luna Plină în Berbec marchează sfârșitul sezonului eclipselor și începutul unei noi ere pentru aproape toate zodiile. Berbecul este un semn de foc cardinal, pasionat, direct și impulsiv care dă viață la ceva nou. Săptămâna 14-20 octombrie 2024 aduce evenimente astrologice semnificative, marcate de mișcările planetare care influențează anumiți nativi în mod diferit.

image

Este momentul perfect pentru a părăsi trecutul și a începe un nou capitol în viața ta. Luna Plină în Berbec din 17 octombrie aduce transformări profunde și clarificări emoționale, pregătindu-ne pentru noi începuturi.

Leu

În următoarele zile, cariera este pe primul loc, iar veștile bune au șanse să apară începând de joi. Îți aduce o energie benefică și poți lua inițiativa la locul de muncă. După Luna Plină în Berbec din 17 octombrie, poți participa la o petrecere, așa că pregătește-te să cunoști oameni noi. Un prieten ar putea să intervină acum pentru a te ajuta să-ți îndeplinești o dorință care îți va influența tot restul vieții.

Capricorn

Nu mai ești deziluzionat de relații. Ai o idee clară despre realitatea ta și despre uneltele esențiale pentru a crește și a crea o legătură semnificativă, în special una romantică ce poate deveni prosperă. Luna Plină în Berbec din 17 octombrie îți aduce transformări majore pe plan personal.  Ai ocazia să culegi roadele muncii tale din ultimele luni sau chiar ani. Este ca un vis devenit realitate! Astrologii vă încurajează să vă bucurați de acest moment cât mai mult posibil. Găsiți o modalitate de a vă sărbători realizările, în mod ideal cu familia.

Gemeni

După Luna Plină în Berbec este o ocazie excelentă de a-ți exprima autenticitatea și de a-ți urma inima. Este posibil să simți o dorință mai mare de aventură și de a explora noi hobby-uri sau activități care te împlinesc pe plan personal. De asemenea, poate fi momentul să rezolvi o problemă legată de finanțe sau să reevaluezi prioritățile financiare. Luna te împinge să îți deschizi mintea și spiritul către noi orizonturi. Ai putea fi, la propriu sau la figurat, gata să intri într-un nou teritoriu, lăsând în urmă zona ta de confort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
coji de cartof in supa jpg
Horoscop jpg
click ro jpg
Zacusca de legume cu fasole  Sursa foto shutterstock 1498884521 jpg
De ce ai nevoie pentru un sistem de încălzire bine pus la punct (2) jpg
horoscop jpeg
horoscop 4 august jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net