Nu te-ai fi așteptat! Cum poți arde 1300 de calorii, într-o singură zi, fără a merge la sală

Ultima actualizare:

Potrivit experților, lucruri de bază, cum ar fi curățarea casei, pot arde până la 1300 de calorii și pot face inima să bată la fel de mult ca o sesiune de cardio. De la spălarea podelelor, la aspirarea acestora, până la ștergerea prafului, curățarea casei poate accelera ritmul în care o persoană pierde în greutate.

Curățarea casei poate accelera ritmul în care o persoană pierde în greutate. Foto: Click.
Curățarea casei poate accelera ritmul în care o persoană pierde în greutate. Foto: Click.

Poți să arzi 1300 de calorii fără să te duci la sală

Pierderea în greutate este un proces, nu se poate obține acea siluetă perfectă fără a dedica timp și efort. Dar ce ne vine în minte când vorbim despre pierderea în greutate? Haltere, saltele de yoga pentru sală și dietă cu deficit de calorii. Mantra de a pierde în greutate este prin arderea cantității maxime de calorii în fiecare zi, ceea ce crezi că se poate face doar atunci când faci mișcare. Dar dacă îți spunem că poți arde 1300 de calorii în fiecare zi, fără măcar să faci mișcare?

Cum să slăbești fără a face mișcare?

De la spălarea podelelor, la aspirare, curățarea casei poate accelera capacitatea organismului de a arde calorii și de a pierde în greutate în mod eficient. Așadar, dacă încerci să scapi de kilogramele în plus, atunci acest articol te va ajuta să găsești o altă modalitate de a arde 1300 de calorii fără să treci pe la sala de sport.

Una dintre soluțiile la îndemână este să vă curățați casa zilnic. Studiile spun că, curățarea unei case care include o cameră de zi, un dormitor și o bucătărie poate ajuta la arderea a până la 830 de calorii, ceea ce echivalează cu o oră și 30 de minute de cardio.

Utilizați posturaghemuit în timp ce curățați locuința

În cazul unei case mai mari, curățarea a trei dormitoare, o cameră de zi și o bucătărie, o singură sesiune de făcut curat poate ajuta la arderea a până la 1311 de calorii. De asemenea, dacă curățați doar trei camere și o bucătărie, veți ajunge să ardeți până la 276 de calorii, echivalentul cu alergatul pentru mai puțin de 40 de minute.

În plus, se recomandă să utilizați postura ghemuit în timp ce curățați în profunzime casa. Acest lucru funcționează bine pentru mușchii din jurul feselor și picioarelor.

Încercați să folosiți scările în loc să luați liftul

Mergeți la plimbare în fiecare dimineață și seară (după cină). Acest lucru ajută la creșterea ratei de metabolism a corpului, ceea ce contribuie la pierderea în greutate.

În plus, încercați să folosiți scările în loc să luați liftul. Acesta este un exercițiu grozav pentru picioare, în special pentru interiorul coapselor.

Mantra de a pierde în greutate fără a face mișcare este să adaugi cât mai multe activități în rutina ta zilnică. Rămâneți activ, este esențial. De exemplu, în timp ce vorbiți la telefon, nu stați pe loc, plimbați-vă. Un alt truc: spălați-vă hainele uneori fără a utiliza mașina, scrie thehealthsite.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net