Obiectele banale care ne pot aduce ghinioane. Scapă rapid de ele, căci atrag energiile negative în locuință

Deja știm cu toții că există nenumărate tradiții și superstiții care ne promit că ne pot ajuta să avem parte de noroc și prosperitate. Iar o mulțime de români își pun încrederea în acestea, deoarece doresc să dea o mână de ajutor propriului lor destin. Ei bine, există câteva obiecte banale pe care le putem avea prin casă, despre care se spune că ne vor aduce ghinion, așa că trebuie să scăpăm de ele!

Ceasurile care nu mai merg ar aduce ghinion / foto: Pexels
Ceasurile care nu mai merg ar aduce ghinion / foto: Pexels

Nu chiar toate lucrurile ar trebui ținute în casă, cel puțin așa ne spun tradițiile și superstițiile de-a lungul lumii. Unele obiecte, deși pot părea banale la prima vedere, pot să atragă ghinionul în casa noastră, fără ca noi să ne dăm seama! Iar dacă vom scăpa de acestea, ar trebui să ajutăm energiile pozitive să circule mult mai liber și armonios, în casele noastre.

De exemplu, un astfel de obiect ghinionist sunt fotografiile cu persoane decedate. Mai precis, este vorba despre cazurile în care aceste fotografii sunt ținute în locuri vizibile. Se spune că ele ar avea puterea de a aduce o energie melancolică în casă, care va deveni apăsătoare și supărătoare. Se spune că astfel de poze ar trebui ținute într-un album, ori într-un loc special, dar nu expuse la vedere în casă.

Obiectele banale care pot aduce ghinion

Ceasurile oprite sunt alte obiecte de care ar trebui să scăpăm cât mai repede, potrivit tradițiilor. Atunci când un ceas nu mai funcționează, el ar trebui să fie reparat, ori aruncat. Se spune că un astfel de obiect poate simboliza stagnarea, ori chiar și moartea, așa că cel mai bine este să scăpăm de el.

Deja faimoase de-a lungul lumii drept o sursă de ghinion, oglinzile sparte sunt un alt obiect despre care superstițiile ne sugerează să scăpăm. Poate că am auzit cu toții că o oglindă sparte ne poate aduce 7 ani de ghinion, iar acest lucru s-ar datora faptului că oglinda nu reflectă doar trupul, ci și sufletul. Astfel, o oglindă spartă simbolizează fracturarea sufletului, așa că trebuie să scăpăm cât mai rapid de ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
horoscop jpeg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
horoscop, zodii, stres jpg
gatit salata istock jpg
prajitura cu piersici si migdale jpeg
Pregatiri fest2 jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net