9 feluri de mâncare preferate de Regele Charles al Marii Britanii

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Mâncarea preferată a regelui Charles a fost dezvăluită recent de către un fost bucătar al Casei Regale. Cum ți se pare? Ai mânca-o? Tocana irlandeză era adesea servită la prânzurile de la Sandringham, iar acest fel de mâncare se pare că este preferatul Regelui Charles al Marii Britanii.

Regele Charles FOTO Profimedia jpg

Fostul bucătar regal al Prințesei Diana, Darren McGrady, a împărtășit o rețetă delicioasă de tocană irlandeză abonaților săi YouTube – felul de mâncare preferat al Regelui Carol al III-lea, acesta fiind servit la prânzurile de la Sandringham.

Ce alte feluri de mâncare preferă Charles

Bucătarul a dezvăluit că petrecerile au fost adesea organizate pe moșia regală în zilele de vineri și sâmbătă. „Bărbații se trezesc foarte devreme și coboară pentru un mic dejun copios și consistent, cu cârnați, ou și slănină, dar și cu lucruri precum rinichi pe care de obicei nu le vezi în meniu”, a explicat Darren.

După o dimineață de împușcături la fazani, familia regală și oaspeții lor s-au adunat pentru un prânz sănătos și consistent - ceva despre care Darren îl descrie drept „nu este momentul pentru bucătarii regali să prezinte mesele rafinate”.

În încercarea de a se încălzi de vântul rece și de vremea care de obicei umedă, Darren și echipa sa serveau adesea mâncăruri consistente, precum tocănițe și plăcinte, urmate de budinci, cum ar fi tarta de melasă și cea cu cremă.

În timp ce rețeta copioasă a lui Darren pentru tocană irlandeză se dovedește destul de delicioasă, faptul că era servită pentru „prânzurile de fotografiere” pe moșia regală poate fi considerată o alegere controversată pentru unii.

Popularul sport rural britanic (vânătoarea) este iubit de mulți, dar a fost și atacat de organizațiile de caritate (cele care apără vietățile din sălbatice) pentru practica sa „neetică”, în principal din cauza faptului că 40% dintre păsări sunt rănite mai degrabă decât ucise și apoi lăsate să moară încet, dacă acestea nu sunt recuperate de oameni sau câini.

Care este mâncarea preferată a Regelui Charles

Lăsând deoparte prânzurile, nu se poate nega că acest fel de mâncare simplu și rustic nu este o masă delicioasă de iarnă. Vezi mai jos rețeta de tocană irlandeză, mâncarea preferată a Regelui Charles, aprobată de Darren. Un preparat destul de ușor de preparat.

Tocaniță irlandeză

INGREDIENTE: Porții: 4

1 pulpă de miel (dezosată), tăiate în bucăți.

1/4 cană ulei, 4 morcovi mari, curățați și tăiați cubulețe.

2 cepe mari, curatate de coajă, tăiate în jumătate și foliate.

3 păstârnaci mari, curățați și tăiați în bucăți.

1 rutabaga decojită și tăiată cubulețe.

2 crenguțe de cimbru proaspăt.

Aproximativ 10 cartofi mici, tăiați în jumătate.

2 litri bulion.

Sare și piper, după gust.

1/4 cană pătrunjel proaspăt, tocat.

INSTRUCȚIUNI

Pasul 1

Adăugați uleiul într-o oală mare și încălziți-l bine. Adăugați cu grijă mielul și amestecați până se rumenește (scurgeți grăsimea).

Pasul 2

Adăugați legumele și amestecați (nu adăugați cartofii până la jumătatea gătitului).

Pasul 3

Se adaugă cimbrul și bulionul, se acoperă cu un capac și se fierbe 1 oră sau până când carnea este fragedă. Se condimentează cu sare și piper și se servește.

Pasul 4

Se ornează cu pătrunjel tocat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net