Băuturile răcoritoare perfecte pe timp de vară! Le putem pregăti în doar câteva minute

Vara deja a sosit, iar după cum putem observa cu toții, chiar dacă ne aflăm încă la începutul lunii iunie, temperaturile deja sunt destul de ridicate! Din fericire, dacă ne dorim o băutură delicioasă și răcoroasă, există câteva opțiuni simple pe care le putem pregăti în doar câteva minute!

Putem pregăti aceste băuturi răcoritoare în doar câteva minute / foto: adobestock
Putem pregăti aceste băuturi răcoritoare în doar câteva minute / foto: adobestock

Deși poate că este tentant să ne asigurăm că avem mereu în frigider o sticlă de suc cumpărată din comerț, conținutul de zahăr din aceste băuturi poate să ne provoace diferite probleme de sănătate, pe termen lung. Tocmai de aceea, în această vară putem apela la câteva băuturi simple, naturale, pe care le putem pregăti chiar noi, în numai câteva minute!

Iar prima astfel de opțiune este limonada cu pepene roșu! La urma urmei, cu toții iubim acest fruct, așa că de ce să nu ne bucurăm de gustul lui și sub formă lichidă? Pentru a pregăti această limonadă, tot ce trebuie să facem este să amestecăm în blender suc de lămâie cu pepene roșu, iar apoi ne mai trebuie câteva frunze de mentă, gheață și nu în ultimul rând, evident, apă!

Băuturile naturale perfecte pentru vremea caldă

O altă combinație ideală pentru vremea caldă din această vară este limonada cu lămâie și castraveți! Tot ce trebuie să facem este să curățăm castraveții, pe care apoi îi vom tăia în două și vom înlătura semințele. Mai departe, îi vom pune în blender, alături de o cană de apă, iar rezultatul trebuie strecurat și adăugat într-o carafă, împreună cu suc de lămâie. Dacă dorim, putem adăuga și gheață, frunze de mentă, ori chiar și puțin zahăr.

Iar cum vara este lungă și ne trebuie cât mai multe opțiuni, mai trebuie să știm că shake-urile sunt o altă variantă perfectă, în timpul zilelor fierbinți de vară. În cel mult 10 minute putem pregăti orice fel de shake, în blender. Mai mult decât atât, putem folosi orice fel de fructe proaspete, ori chiar și congelate, avem la îndemână! De exemplu, un shake delicios pe care îl putem pregăti este cel din lapte, cu banane și înghețată de ciocolată!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpg
horoscop, zodii, stres jpg
ardei iuti shutterstock 2517156 jpg jpeg
maica domnului manastirea esanca foto bogdan zamfirescu jpeg
airfninja jpeg
ciorba de perisoare jpeg
matreata adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net