«Bombițe» în aluat fraged

Ultima actualizare:

    Bombiţe în aluat fraged
Bombiţe în aluat fraged

Ingrediente

4 mere potrivite

250 g făină

250 g unt

100 g zahăr tos

3 ouă

1 praf de sare

150 g gem de căpşuni

50 g alone zdrobite

50 g zahăr cu vanilie

Preparare

 Amesteci făina, untul, zahărul, ouăle şi praful de sare şi frămânţi un aluat. Îl laşi la rece o oră. Cureţi merele de coajă, le scobeşti pentru a îndepărta căsuţa seminţelor. Umpli merele cu gem şi le pui, în loc de codiţe, beţe de scorţişoară. Întinzi aluatul în foaie, tai pătrate de aluat şi îmbraci fiecare măr. Le tăvăleşti prin alunele zdrobite, le aşezi într-o tavă unsă cu puţin unt şi le pui la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute. Când sunt coapte, le pudrezi cu zahăr aromat cu vanilie. Le serveşti calde sau reci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net