Cannelloni cu carne de vită. Reţetă italiană
Ultima actualizare:
M-am gândit de mult timp să fac această reţetă, dar niciodată nu m-am pregătit din timp cu toate ingredientele necesare. De data aceasta, şi pentru că s-au anunţat musafiri la masă, am pregătit cea mai bună reţetă de cannelloni cu carne de vită, o reţetă italiană foarte delicioasă.
Cannelloni cu carne de vită. Reţetă italiană – Ingrediente
10 cannelloni
Pentru umplutura de ricotta şi spanac1 ½ cană brânză ricotta60 g parmezan răzuit120 g cremă de brânză, moale5 mâini spanac3 căţei de usturoi, tocaţi fin2 gălbenuşurisarepiper
Pentru sosul bolognez500 g carne tocată de vită1 pahar suc de roşii2 morcovi mici, tocaţi1 tijă ţelină⅓ cană ceapă tocată½ lingură zahărsare piper
Află pe clickpoftăbuna.ro cum se prepară cannelloni cu carne de vită.