Cannelloni cu verdeaţă
Ultima actualizare:
Astăzi, descoperim gustul pastelor într-o combinație inedită. Bucătăria italiană ne surprinde mereu. Fă-ţi curaj şi prepară această reţetă, n-are cum să nu-ţi placă…
Ingrediente:
6 cannelloni2 legături spanac3 legături pătrunjel4 căţei usturoi200 g roşii în bulion150 g suc roşii50 g unt200 g telemea puţin sărată200 g caşcaval rasMod de preparare:
Speli verdeaţa (pătrunjelul şi spanacul) şi o tai mărunt. Opăreşti în puţină apă cu sare spanacul. Iei o tigaie şi, în puţin unt, sotezi spanacul şi usturoiul tăiat mărunt. Adaugi pătrunjelul. Când este gata, dai de pe foc şi aştepţi să se răcorească un pic. Pui telemeaua rasă fin şi amesteci.
Între timp, fierbi cannelloni în apă cu un vârf de sare, le scurgi şi le laşi deoparte, pe un prosop uscat.