Cannelloni cu verdeaţă

Ultima actualizare:

    clickpoftabuna.ro
clickpoftabuna.ro

Astăzi, descoperim gustul pastelor într-o combinație inedită. Bucătăria italiană ne surprinde mereu. Fă-ţi curaj şi prepară această reţetă, n-are cum să nu-ţi placă…

Ingrediente:

6 cannelloni2 legături spanac3 legături pătrunjel4 căţei usturoi200 g roşii în bulion150 g suc roşii50 g unt200 g telemea puţin sărată200 g caşcaval rasMod de preparare:

Speli verdeaţa (pătrunjelul şi spanacul) şi o tai mărunt. Opăreşti în puţină apă cu sare spanacul. Iei o tigaie şi, în puţin unt, sotezi spanacul şi usturoiul tăiat mărunt. Adaugi pătrunjelul. Când este gata, dai de pe foc şi aştepţi să se răcorească un pic. Pui telemeaua rasă fin şi amesteci.

Între timp, fierbi cannelloni în apă cu un vârf de sare, le scurgi şi le laşi deoparte, pe un prosop uscat.

Vezi tot modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net