Cârnaţi în foietaj - Daniela Tone
Ingrediente: 1 pachet foietaj, 10 cârnaţi cabanos, 1 ou.
Mod de preparare:
Se decongelează aluatul treptat, la temperatura camerei.
Între timp se taie cârnaţii în bucăţi, se călesc puţin în suc propriu, se lasă la scurs.
Când aluatul s-a dezgheţat, se porţionează bucăţele pătrate, se aşează cârnaţii şi se rulează.
Se unge cu ou şi se aşează în tavă cu lipitura în jos. Se dă la cuptorul preîncălzit 30 minute.
Timp de pregatire 10 minuteTimp de coacere 30 minuteDificulate mica
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!